Parrot Kakarik: Descriere, specii, caracteristici de conținut și de reproducere

Parrot Kakarik: Descriere, specii, caracteristici de conținut și de reproducere

Nu atât de mult timp în urmă, o varietate specială de papagali a apărut pe piață – Cocarians. Fanii de pene ca animale de companie sunt din ce în ce mai preferate în favoarea acestor păsări. Noua Zeelandă Paprots Cocarians se deosebesc de curiozitatea lor energetică și vastă față de lumea din jur. Înainte de achiziția lor, se recomandă cunoașterea tuturor caracteristicilor păsărilor și nuanțelor conținutului lor.

Descriere

 • Aceste păsări se disting prin faptul că acestea au labe destul de severe și ciocul puternic.
 • Lungimea maximă a corpului este de 30 cm. Greutatea lor, de obicei, nu depășește 90 g.
 • Vârsta maximă a papagalilor poate varia de la 10 la 20 de ani – rareori trăiesc mai mult.
 • Practic, păsările au o culoare verde, dar culoarea penajului depinde de roca cocoaică. Cel mai adesea puteți întâlni cu pene verde, galben și roșu Noua Zeelandă.
 • Păsările se caracterizează prin hiperactivitatea lor, care are un mare interes printre fanii papagalilor.
 • Cocarii vii în Noua Zeelandă și pe insulele din apropiere.
 • Datorită faptului că penele își folosesc rar aripile, cea mai mare parte a timpului pe care îl petrec pe Pământ. Aripi au nevoie doar în situații extrem de periculoase pentru viață.
 • Noua Zeelandă papagalii sunt foarte curioși și aproape niciodată nu stau fără.
 • Locuința maeștrilor de păsări scăzută de pe pământ: de obicei este un copac goală sau rădăcinile diferitelor arbuști.
 • La fel ca mulți reprezentanți ai familiei papagal, Cocarians știu cum să vorbească.

Numărul acestor femei minunate din Noua Zeelandă în fiecare an devine mai puțin și mai puțin, astfel încât punctul de vedere este considerat a dispărea. Motivul pentru aceasta este o tăiere la scară largă a pădurilor. Pentru a păstra populația, oamenii creează pepiniere speciale pentru viața și reproducerea cocoaică. Condițiile din ele sunt aproape de fauna sălbatică, astfel încât păsările nu simt nici măcar diferența.

Cum de a distinge o femeie de la bărbați?

Cei care au păstrat cel puțin o dată papagali acasă știu că este mult mai dificil să le distingem pentru semne sexuale decât animalele familiare pentru noi, de exemplu, cum ar fi pisicile sau câinii.

Există o opinie că este destul de simplu să se determine podeaua cocaristilor. Bărbații pennați diferă în dimensiune de la femei. Același lucru se poate spune despre greutatea: în medie, băiatul Cakarika este mai mare de 20 g. Ciocul și capul bărbatului sunt mai masivi decât femelele.

Titularii unei astfel de varietăți de păsări subliniază faptul că bărbații sunt foarte strigați și excesiv activi, ceea ce nu se poate spune despre femele. De obicei cel mai recent nivel mai mult și mai puțin mobil.

Dacă trebuie să achiziționați un papagal care este capabil de a vorbi de bine, este recomandat să acorde prioritate masculilor de Cocarians. Femelele nu sunt în măsură să demonstreze rezultate de succes în abilitățile de conversație, deoarece acestea nu au necesare, de preferință, și mai puțin indiscret decât bărbații.

papagalii Noua Zeelandă studiaza mult mai rapid decât mulți reprezentanți ai acestui tip.

Dacă definiți podeaua este dificil, cel mai bine este să-l știu de la un specialist. Pernaya Cocarians nu diferă doar în exterior, ci și pe plan intern, iar acest lucru ar trebui să fie luate în considerare la achiziționarea acestora. Există mai multe principii de bază ale diferenței de papagali sex. Ei vor vorbi despre ele mai jos.

 • Așa cum am menționat mai devreme, este posibil să se determine jumătate a pen-ului, comparând dimensiunile lor. Din acest motiv, nu este recomandat să cumpere o pasăre, dacă ea este într-un singur exemplar, deoarece podeaua este foarte dificil să se stabilească în astfel de condiții. Datorită comparație, puteți instala sexualitatea păsărilor.
 • Atunci când alegeți un papagal, puteți apela, de asemenea, pentru a le cântărire. În acest caz, este necesar să se știe că greutatea minimă a bărbaților este de 80 g, iar femelele – 60.
 • Sexualitatea este determinată de mărimea capului. La persoanele de sex masculin, este de mai multe ori mai mult.
 • Diferite de sex feminin și masculin în mărimea ciocului. Kakarika masculii au ciocul mult mai larg și mai mare. Samoko peste ciocul este o pata alungită, care poate ajunge la cefei.
 • Podeaua păsărilor cu privire la comportamentul lor este determinat: Masculii sunt superiori femeilor în activitatea lor.
 • excitat Culoare ochi coajă. În pene de sex feminin, el are o culoare corp, iar jumătate de sex masculin a cocarists – albastru inchis.

Dacă ia în considerare toți factorii de diferenta la femei de la bărbați, atunci puteți determina podeaua păsărilor cu ochiul liber.

Vizualizări

papagalii Noua Zeelandă sunt împărțite în patru varietăți principale, fiecare dintre acestea are caracteristici individuale, Prin urmare, în exterior astfel de papagali distinge foarte usor.

 • Red Moloby Kakarik. Pentru aceasta varietate de păsări din Noua Zeelandă, prezența penajul verde se caracterizează. subvernity Parrot are o tentă de albastru bogat. De asemenea, pasărea a tăiate, pe pene mari. Aceste persoane au fost obținute datorită prezenței unei dungă roșie între ochi, care are o orientare orizontală.
Citește mai mult  Toți câinii despre manipularea psihologică

De asemenea, vopsea pasăre vopsite în culoare roșu aprins. Papagalul cioc are o culoare gri, al cărui vârf este mult mai întunecată a părții principale. Mulți reprezentanți ai acestei specii au nu numai o culoare verde strălucitor – una dintre principalele variații este, de asemenea, considerat un penaj galben, acoperit cu mici pete roșii saturate.

  • Cocar cardic galben. Penajul acestei specii are o culoare verde. Partea frontală este adesea vopsit în roșu, și o scădere – în galben. Deasupra coada pe spate a carcasei este de asemenea prezent pete mici roșii. Ciocul de fire de păr galben are o umbră albastră palidă, vârful său este vopsit în negru.

  • Munte Cakarik. Acest tip de papagali mici de zbor din Noua Zeelandă are o culoare verde bogată de penaj. Partea abdominală a carcasei este vopsită într-o culoare de ecartament. Partea lobală are o nuanță roșie caracteristică. Rulmenți papagali de munte gri, matrițe albastre.

  • Antipodsky Kakarik. Principalul penaj al reprezentanților acestei specii de păsări din Noua Zeelandă este pictat în verde, cu castele gălbuie în zona abdominală. Wiggle de pictate într-o culoare puroasă. Ciocul de păsări antipod are o culoare gri caracteristică, transformând fără probleme la culoarea neagră la vârf. Picioare pictate, de asemenea, pictate în gri.

  Caracteristicile conținutului

  Ca orice animal de companie, nevoie de Cocar în anumite îngrijiri.

  • Creșterea umidității.
  • Temperatura medie este de aproximativ 17 grade de căldură. Căldura lui Fernaya este extrem de negativă. temperatura scade, de asemenea, afectează grav starea de pasăre.
  • păsări Noua Zeelandă ar trebui să fie protejate de proiecte.
  • Ai nevoie să-și petreacă o mulțime de timp pentru a băută, se joace cu ei și jucării răsfăța.

  Atunci când cunoașterea recomandări de bază, puteți face cu amenajarea unui loc pentru păsări. In salbaticie, penele trăiesc în cuiburi sau scorburi de copaci, la domiciliu, este recomandat să păstrați cocaria într-o cușcă, în timp ce trebuie să aibă grijă în mod regulat pentru pen.

  Celula pentru conținutul papagalul ar trebui să difere în dimensiuni mari. Acest lucru se aplică atât înălțimea structurii și suprafața podelei. Aceste criterii ar trebui să fie luate în considerare pentru că pasărea își petrece majoritatea timpului pe Pământ.

  Având în vedere acești parametri, putem concluziona că Cocarians trebuie să instalați avoire. Este necesar ca încăperea este bine acoperit și a fost cald. Locuri ar trebui să fie într-o cușcă de acest tip, ca papagalii Noua Zeelandă sunt păsări active, și neliniștiți.

  Odihnindu-se doar pe noapte.

  Nu uita despre cazare în cușcă de alimentatoare și o pușcă. Pentru umiditatea ridicată în aviație, puteți instala un mic container de apă. În sezonul de încălzire trebuie să urmați umiditatea aerului, deoarece în această perioadă aerul din casă este uscat.

  Citește mai mult  Totul despre Furajele de Monge pentru pisici sterilizate

  Îngrijirea se află în supravegherea atentă a păsărilor. Acestea ar trebui protejate de obiecte traumatice din casă, ca fiind, spre deosebire de mulți reprezentanți ai cocarilor papagali, sunt lipsiți de instinctul de auto-conservare.

  Pentru o astfel de caracteristică a afectat curiozitatea lor excesivă față de lumea din jur.

  Wolter, în care trăiește păsările de păsări, ar trebui curățate cel puțin o dată pe săptămână. Din când în când este necesar să se alimentatoare papagal curat.

  Pentru papagalul Noua Zeelandă este recomandat pentru a face o dieta dreapta. În acest proces nu este nimic complicat. Hraneste pasărea este ușoară în hrana ei. Ele constituie 1/3 din dieta ficțiune.

  De asemenea, păsările mânca mei sau ovăz. Porțiuni nu ar trebui să fie mare. Cocarians au nevoie de vitamine și de saturație a organismului cu minerale, astfel încât, din când în când ar trebui să fie utilizate pentru aditivii alimentari în timpul de hrănire. Ca astfel de vitamine, puteți folosi sepia sau creta. De asemenea, uneori, se adaugă nisip.

  furaje Juicy presupune includerea în dieta de diverse fructe și legume. De asemenea, este recomandat să acorde preferință verdeață și culturi diferite cu boabe. Printre varietatea pot fi distinse prin componentele optime pentru regimul alimentar al păsării:

  • kiwi+
  • morcov+
  • Piersică+
  • țelină+
  • Caise+
  • struguri+
  • mere+
  • varza chinezeasca+
  • pere.

  Cum de a îmblânzi un papagal pentru mâini?

  Dacă trebuie să începeți Cocaria, este necesar să înțelegeți că este aproape imposibil să obțineți un animal de companie inteligent și ascultător. Pentru această pasăre trebuie să învețe foarte mult.

  O altă dificultate la cumpărarea unui animal de companie tropical este că nu este destinată întreținerii la domiciliu. Cocarii trăiesc în turmele junglei. Din acest motiv, perioada de adaptare la noi condiții poate continua mult timp. În acest caz, păsările trebuie să sprijine noul proprietar.

  Pentru a obișnui un pennat la îndemână, ar trebui să se realizeze treptat acțiunile necesare.

  • Se recomandă să petreceți periodic ceva timp în apropierea cuștii. În prima dată, trebuie făcut zilnic. Astfel, papagalul va înceta să se teamă de noii proprietari, iar nivelul de încredere va crește. Principalul lucru este de a arăta pasărea că o persoană este pentru el altul și în nici un fel inamicul.
  • A doua etapă este dependentă de cocarieni la mâinile unei persoane. Pentru a face acest lucru, ar trebui să fie făcut pentru o vreme în apropierea coliviei, dar în plus ezită mâinile papagalului și păstrați-le acolo – astfel încât pasărea va fi în măsură să se obișnuiască cu mâinile proprietarului său mai repede.
  • A treia etapă include repetarea acțiunilor din etapele anterioare și papagal de sex masculin delicatese diverse. După ceva timp, Pernation se obisnuieste cu mâinile și nu va fi frică de ei.
  • După ce papagalul a fost folosit pentru om,Puteți adăuga diferite jocuri. Cocarians place jucării foarte mult – nu este necesar să le cumpere, pentru că puteți face modele simple Distrați-vă păsări. gâdilare ordinară va provoca deja un număr foarte mare de emoții pozitive de la un animal de companie pene.
  • În ultima etapă, papagalul este învățat să se așeze pe degetul proprietarului.

  Procesul de învățare nu necesită o abordare complexă – este suficient doar pentru a aduce cu degetul la nivelul abdomenului papagalul chiar deasupra picioarelor pasarii.

  Creștere

  Cocarians sunt supuse procesului de reproducere deja într-un an. Ferm nu este recomandat să se intersecteze una cu alte specii, cum ar fi krasnolobye zheltolobye și papagali Noua Zeelandă.

  Citește mai mult  Jucării pentru câini: specii și alegere

  dushing Cocaric la domiciliu nu reprezintă dificultăți mari, cu excepția unor nuanțe. De exemplu, aceste păsări sunt foarte arogant in alegerea unui partener. După plasarea în celula feminin și simpatia de sex masculin, aceasta nu apare imediat – acest proces poate dura mai multe zile. După expirarea oarecare simpatie nici măcar nu pot să apară. În acest caz, este necesar să se aleagă un alt papagal.

  În caz de simpatie, papagalul este într-o formă destul de drăguț, grijă unul de celălalt și să ofere semne de atenție. În acest caz, păsările cântă reciproc cu apă de la tastatură și de a ajuta curat aripile.

  După simpatia sa manifestat, trebuie să se pregătească o casă pentru păsări. Femela poarta oua timp de mai multe zile, iar în total, acest proces nu durează mai mult de trei zile. Perioada de incubație în medie durează aproximativ 3 săptămâni.

  In timp ce femela Cocarian se ridica ouale, masculul efectuează îngrijire completă. După trei zile de ouă, pui de hașură. papagalii nou-născuți nu au penajul. Ele sunt, de asemenea născut orb, și capacitatea de a vedea pe care le primesc numai după zece zile.

  O lună mai târziu, apar puii. Ele se hrănesc cu viermi ușoare și alimente ou. Alimente de a lua ciocul mamei.

  După expirarea a patruzeci de zile după nașterea puilor poate mânca deja în mod independent și să trăiască fără părinți, dar papagali adulți uite după ei aproximativ 14 zile. În două luni, puii devin complet independente.

  În această perioadă, este necesar să se uite cu atenție după papagali, ca păsările adulte pot continua să se refere fie agresiv la descendenți ai acestora. La primele îndemnurilor, cel mai bine este să le trimită la diferite colivii.

  Speranța de viață maximă a Cocarians poate ajunge la 20 de ani. Dar numai într-un mediu favorabil puteți obține un astfel de rezultat a.

  Recenzii de proprietate

  Pe Internet, puteți găsi o mulțime de comentarii cu privire la această formă de pene. Mulți spun că plantele decorative sunt mai bune pentru a ține departe de papagali, deoarece este un salon pentru cocarists. Din cauza dragostei excesive pentru plante decorative, proprietarii de păsări tropicale sunt mai bune pentru a scăpa de plante cu substanțe otrăvitoare în structura lor, în caz contrar se poate cu greu afecta pen-ul.

  Utilizatorii de Internet, de asemenea, indică faptul că un produs alimentar papagal este în nici un caz să fie prezentate de tratament termic – nu afectează pasărea Noua Zeelandă. Dieta lor se recomandă verdeață satura și culturile de cereale. De asemenea, preferința specială a Cocarians da fructe cu coajă.

  papagali Noua Zeelandă se simt bine în climatul tropical, astfel încât acestea să poată adapta prost la condițiile de acasă.

  În acest caz, starea de sănătate a animalului poate fi menținută prin includerea în dieta de aditivi diferite biologice și vitamine.

  Datorită neliniștea papagali, apa din călăreț este adesea contaminat, de aceea este recomandat să-l schimbe cel puțin de două ori pe zi.

  Despre Cocarians Puteți găsi o varietate de feedback pozitiv. Principalele dificultăți de conținut se manifestă în neliniște lor. Din acest motiv, la etapele inițiale trebuie să fie pacient.

  De asemenea, mulți proprietari de animale de companie cu pene spun că este necesar să achiziționați păsări din Noua Zeelandă.

  Este mai bine ca ei să fie supraviețuiți, pentru că în acest caz nu vor fi sălbatici, și pentru a le îmblânzi poate fi mult mai rapid.

  Poveste despre Cocarica – Vezi următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: