Caracteristici teflon față de masă

Caracteristici teflon față de masă

Teflon fata de masa – o combinatie uimitoare de frumusețe și practic. Rafinarea produselor este evidențiată în diferite moduri: dantelă, suspensie, transparența materialului, strălucire sau model saturat. Tabelul cu o astfel de acoperire în care nu este rușine să planteze un oaspete drag. Și, după un banchet, datorită proprietăților speciale, este ușor de a pune o față de masă în ordine.

Ce este?

În primul rând, ne vom da seama, de unde omenirea a aflat despre teflon, care este folosit nu numai pentru a acoperi ustensile de bucătărie, dar, de asemenea, în multe industrii, are un scop tehnic și intern.

Politetrafluoretilenă (teflon) a fost inventat în 1938 întâmplător cu un tânăr om de știință Roy Plankett, care a lucrat la Kinetic Chemicals. Brevetul de invenție pentru produsul cinetic Chemicals a primit numai în 1941, iar în 1949 firma a fost unit cu DuPont Corporation american, care în ziua de azi deține drepturile pentru această invenție, în ziua de azi.

Țara noastră utilizează o denumire comună tehnică a substanței – fluoroplast-4, care a venit la noi din timpurile sovietice.

Acum, afla cum un produs chimic ciudat poate îmbunătăți proprietățile o față de masă de bucătărie convențională. Fără conținutul de teflon în componența sa de lenjerie sau bumbac dragi textile, este imposibil să se spele după vinul vărsat, sos sau cafea. Desigur, puteți utiliza materiale sintetice: acestea resping lichidul, acestea sunt ușor pentru a șterge și a reveni acoperirea în vederea curat. Dar uleiurile arate ieftin și potrivite pentru suprafețele de bucătărie lucrătorilor.

fețe de masă din teflon a devenit cea mai bună cale de ieșire din această situație. țesături de țesut naturale impregnate cu compoziție specială obține protejate de umezeală și murdărie, proprietăți hidrofuge dobândesc.

Acest lucru se întâmplă cu o mașină de plusing. Fabric – sau gata pentru o fata de masa – imersie într-o soluție apoasă cu un preparat chimic de Ptfe. Apoi materialul este fixat și uscat.

Datorită faptului că impregnarea acoperă în mod uniform numai fibrele, menținând spațiul dintre ele intacte, textile de bucătărie nu-și pierde proprietățile sale respirabil, el a „respira“ și rămâne plăcută la atingere.

Acest teflon acoperire difera de pînzele benefic la care se aplică o peliculă de polietilenă solidă, care nu lasă aerul și creează un sentiment de un produs sintetic aspru la atingere.

Caracteristicile principale

Politetrafluoretilenă defectuos Impregnarea în multe feluri îmbunătățește proprietățile practice ale produsului finit. Produsele dobândesc următoarele caracteristici pozitive:

 • Protecția Teflon nu permite băuturi vărsate să se absoarbe în fibrele țesăturii, umiditatea este respinsă și nu dăunează feței de masă+
 • Petele de grăsime pot fi îndepărtate imediat cu un șervețel umed și nu vor rămâne pe textile+
 • Teflon tolerează în mod persistent temperaturi ridicate, puteți pune mâncăruri fierbinți pe masă, fără a vă îngrijora de standuri, dar cu o tigaie, tocmai scos din foc, este mai bine să nu experimentați+
 • După spălare, produsul trebuie uscat cu atenție și nu trebuie să fie fiert+
 • Materialul vopsit calitativ nu este frică de ultraviolete+
 • Impregnarea țesăturii își extinde durata de viață a serviciului operațional+
 • Teflon de masă au un aspect spectaculos.
Citește mai mult  Prezentare generală a feței de masă ovale

Pentru a fi obiectiv, spuneți despre părțile negative ale produsului:

 • Îndepărtarea petelor, nu puteți folosi perii dure – acestea sunt capabile de a deteriora stratul de teflon+
 • După fiecare mașină de spălat, politetrafluoretilenă se prăbușește treptat și se produce atunci cand fata de masa poate de umiditate resping nu mai este, la fel ca înainte.

După cum puteți vedea, fețe de masă din teflon au deficiențe mici și multe avantaje. Ele pot acoperi tabele nu numai în camere de zi și cantine, dar, de asemenea, pe verande și chiar în curte în cerul liber.

Varietate de modele

fețe de masă din teflon sunt diverse în structura sa, forma, stil, impregnare și mulți alți indicatori.

Prin structură

Teflon este aplicat pe fețe de masă care diferă în compoziția lor. Acesta poate fi bumbac, in, calculatoare sau țesături sintetice. Produsele obținute pot fi văzut cât de diverse sunt:

 • Modelul clasic „Milano“ – produse pe baza de in+

 • țesături de bumbac cu impregnare de bază+

 • Poliester Produs bugetar+

 • Jacquard Toneploth cu impregnare din Teflon.

Prin gradul de impregnare

Densitatea aplicării produselor TEFLON sunt împărțite în trei tipuri:

 • Stratul de bază convențional – țesătura este ușor de curățat+
 • Impregnare armată – cu ajutorul picăturilor lichide de ajutor se rostogolește de la suprafață+
 • Impregnarea dublă – Produsul împinge umezeala și murdăria, de obicei aplicată în condiții de stradă.

Informa

Forma de masă trebuie să fie identică cu forma mesei. Excepții alcătuiesc blaturile rotunde – ele pot fi acoperite cu modele rotunde și pătrate. Cu impregnările din Teflon, produc produse de orice geometrie:

 • Modelul dreptunghiular are o umbră atractivă de aur+
 • Carcasa de masă făcută special pentru masă pătrată+
 • Pe produsul rotund, ornamentul este tras armonios, inserții și dantelă+
 • Femeile de masă ovale pot fi achiziționate de la diferite dimensiuni, este important ca desenul să coincide cu locul de lucru.

De destinație

Hosteasa dobândește o masă de masă în scopuri diferite:

 • Opțiunile elegante sunt potrivite în hol, frumos decorate+
 • Tabelul de bucătărie are nevoie de produse practice, rezistente la uzură, cu o impregnare îmbunătățită+
 • Double Teflon Forța specială de masă+
 • Opțiunile festive chiar și aspectul poate respecta un eveniment specific (Anul Nou, Crăciunul).
Citește mai mult  Care sunt țesături pentru fețe de masă și ce să aleagă?

Oferim o selecție de exemple de fețe frumoase de masă de teflon în diferite scopuri:

 • Produse concepute pentru a întâlni Anul Nou și Crăciun+

 • Paste de masă+

 • Opțiuni vesele strălucitoare pentru bucătărie și sala de mese+

 • Frumoasă de masă cu model Gzhel pentru camera de zi combinată cu sala de mese+

 • Sunt necesare modele de dantelă gourmet pentru a întâlni oaspeți costisitori.

În floare

Producătorii oferă o paletă de culori largi a produselor lor. Ar trebui să alegeți, în funcție de preferințele dumneavoastră, precum și concentrându-se pe stilul camerei, tonalitatea de mediu. Va oferim o selecție de soluții de culoare de produse cu impregnare de teflon:

 • fata de masa de banchet alb cu dantelă+

 • Set albastru pentru grupul de mese, stricte și în același timp elegant+

 • Red produs în stil rustic+

 • model de culoare fistic licitație pentru camera de zi+

 • Bej față de masă cu decor maro.

Seres de alegere

Plecand de pentru achiziționarea de teflon față de masă, trebuie să ia în considerare diferite nuanțe.

 • Marimea. În primul rând, tabelul ar trebui să fie măsurată nu să ghicească cu parametrii. centimetri la fata de masa Missing nu fac sex, dar prea mult pânza va interfera cu masa stând la masă.
 • Forma. Geometria fata de masa trebuie să se potrivească cu forma mesei.
 • Gradul de impregnare. În camera de zi, dobândind o față de masă decorativ, puteți alege un produs cu o impregnare bază subțire. O opțiune consolidată este potrivită în bucătărie și este necesară o dublă impregnare pe masă, situată în foișor, pe terasă, în grădină sau în curte.
 • Compoziția materialului. Depinde de gustul proprietarului și de numirea modelului. În bucătărie sau pe veranda este mai bine să cumpere o față de masă pe bază sintetică. Ea deține perfect forma și noncaper. Tonete de masă pentru sală de decorare sau mese de vacanță Este mai bine să alegeți din materiale naturale: in sau bumbac. Ele arata bogate si elegante. Stratul de teflon subțire va proteja produsul din lichidul scurs și nu va crea o impresie de acoperire artificială. Care iubește strălucirea ușoară și luciul, poate aprecia modelele Jacquard.
 • Culoare. Este frumos atunci când umbra de masă coincide cu restul de textile în cameră: perdele, pat, perna, prosoape. Pentru a satisface oaspeții, este mai bine să seturi de fețe de masă cu dobândesc șervețele, atunci nu vor exista probleme privind alegerea culorii pentru servirea unei mese festive.
 • Stil. Tabletop acoperire trebuie să se potrivească direcția de interior de proiectare. De exemplu, pentru interiorul Provence, puteți alege tonuri pastelate, nuanțe ușor estompate, imprimeuri florale mici. Cell este potrivit pentru County, pentru High-Tech – rece gri si negru Strict Colorează.
Citește mai mult  Pleismat: Descriere și sfaturi pentru utilizare

Principii generale de ingrijire

Teflon de impregnare va facilita foarte mult durata de viață a gazdei, dar nu merita grija fata de masa pe samonek. Necesitatea de a se conforma normelor necomplicate de utilizare.

 1. lichidele varsate sunt mai bune pentru a curăța imediat, colectarea acestora de pe suprafața unui burete și un gunoi. loc cu o cârpă turnuri umedă. Și petele de grăsime se îndepărtează cu ușurință cu ajutorul unui gel pentru spălat vase. Această abordare va salva de la pete de uscare.
 2. În cazul în care momentul în care este pierdut și petele au reușit să se usuce, care au nevoie să se înmoaie în apă caldă, și apoi îndepărtați șervețel moale. În cazuri mai complexe, folosiți o soluție de săpun spumat. Nu puteți utiliza produse de îngrijire abrazive: acestea vor deteriora stratul de teflon.
 3. Nu plângeți cu spălare, dacă suprafața totală este încă curată, petele sunt ușor îndepărtate cu o cârpă moale. După 5 sau 6, Stilurile stratului de teflon sunt diluate, ceea ce înseamnă că feciura de masă va fi ușor poluată și este dificil de curățat.

În plus față de regulile generale, carecloth de îngrijire poate depinde de compoziția materialului, astfel încât să acorde o atenție recomandărilor producătorului.

Cum să se spele și accident vascular cerebral poate eu?

Chiar dacă eliminați petele, în timp util, în timp, fondul comun al feței de masă va pierde prospețimea. În acest caz, veți avea nevoie de o spălare comună. Mai bine să-l producă manual.

Se toarnă în pelvis apa calda – nu mai mult de 40 de grade. De la detergenți puteți profita de săpun de afaceri, gel pentru spălat vase, praf de copii pentru spălare manuală. Față de masă de ștergere și clătire cu atenție pentru a nu deteriora stratul de teflon. Hang să se usuce peste baie, lăsați fluxul de apă, deșurubați produsul nu trebuie.

Pentru spălarea în mașină, pentru a alege un mod delicat. Actualizare trebuie să fie deconectat. În timpul călcării, utilizați un fier cald, fără a măturat. Textile după spălare poate da contracție, această caracteristică ar trebui să fie luate în considerare atunci când cumpără un produs.

țesături naturale cu coloranți de înaltă calitate pentru o lungă perioadă de timp păstrează vizualizarea primordială. Chiar dacă stratul de teflon servește, fata de masa poate fi folosit ca un produs convențional.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: