Pleismat: Descriere și sfaturi pentru utilizare

Pleismat: Descriere și sfaturi pentru utilizare

Tabelul servire poate fi numită adevărată artă. Tacâmuri selectate cu gust, textile, elemente decorative va ajuta la a face servire mai interesant si original. Adăugați un design frumos la playismatics ajutor. Despre ce este elemente similare, precum și soiurile lor, desene și opțiuni de utilizare vor fi discutate în articol.

Ce este?

Pleismatas sunt servetele speciale de servire, care sunt puse sub feluri de mâncare. În acest caz, ele transporta nu numai componenta funcțională, dar, de asemenea, au o valoare estetică. Astfel de modele vor proteja suprafața mesei de la zgârieturi și alte daune, precum și utilizarea acestora va permite de a proteja fata de masa de la apariția de pete.

Pleismats sunt un element indispensabil atunci când servește la domiciliu, în cafenele sau restaurante. Pânza wildcard va fi adăugat la servirea unui farmec aparte. Puteți achiziționa playsmatics cu un set, fie într-o singură instanță.

Popularitatea lor este în continuă creștere, ca astfel de produse au o mulțime de avantaje.

 • Practicitate. Prezența de a servi servetele vă permite să păstrați un loc curat față de masă. Utilizați-le fără o față de masă va permite suprafața mesei să fie protejate de zgârieturi și deteriorări. Acestea vor împiedica dispozitivele alunecare și plăcile peste suprafața.
 • Comoditate atunci când operează. Astfel de produse au o dimensiune mică, ceea ce va simplifica în mod evident de ingrijire pentru ei. Dacă este necesar, acestea pot fi schimbate rapid drept în timpul sărbătorii, practic, fără a deranja pe cei prezenți.
 • Economisind timp. Atunci când se utilizează medii wildcard, servirea de masă este mult mai puțin.
 • Funcționalitate. Cele mai multe modele sunt realizate din materiale moderne, având o rezistență ridicată la căldură. Datorită acestui fapt, puteți pune mâncăruri calde direct după preparare.

Aceste accesorii de moda sunt afectate de diversitatea lor, ceea ce le permite să le folosească în camere cu orice stilist – variind de la Provence drăguț la stilul clasic, Ar Deco sau Ecosil.

Soiuri

Enumerăm cele mai multe opțiuni populare produse pentru servire.

 • Servetele. stealth lor sub saladders mari, feluri de mâncare și plăci. Astfel de produse pot avea diferite forme. Modelele standard sub forma unui dreptunghi au cel mai adesea dimensiuni de 30×40 cm.
 • produse rutiere. De obicei, producătorii produc modele similare, care au o formă de o formă geometrică, dar vă puteți întâlni opțiuni cu altă configurație.
 • Opțiuni, folosit ca un stand sub cupe sau pahare.
Citește mai mult  Toate fețe de masă din poliester despre

Accesorii similare pot fi mari și mici, au o varietate de formă. Produsele și materialele utilizate pentru producerea.

Produce-le:

 • Din textiles+
 • Din piele artificială+
 • de la Juta+
 • culoare simțit cu model fantă+
 • Vinil, silicon, poliester.

Fiecare accesorii sunt de obicei realizate din material durabil tratate cu hidrofug. Datorită acestui șervețel, puteți utiliza în mod repetat. Pentru astfel de produse este ușor de întreținut. Poluarea neașteptată în timpul prânzului nu va furniza anxietate. Ei nu sunt obligați să se spele, este suficient să frămânți prăjiturile și să ștergeți cu o cârpă umedă.

Pentru fiecare zi este mai bine să alegeți o variantă de vinil sau orice alt analog din plastic. Astfel de materiale sunt ușor de curățate, nu vor avea nevoie de îngrijire suplimentară, vor menține un aspect atractiv.

Indiferent de material, fie că Eco-Eco, PVC sau textile, produsele gata făcute arată foarte organic. Achiziționarea acestora, este important să luați în considerare nu numai funcționalitatea și comoditatea, ci și o componentă decorativă. Acest lucru ar trebui să determine ce va fi folosit șervețele și să ia în considerare frecvența utilizării sale.

Prinde decorarea tabelului festiv, este mai bine să alegeți accesorii din materiale naturale. Covorul împletit sau dispozitivul original de servire din textile scumpe cu elemente de broderie și un decor interesant va face o diversitate specială.

Opțiuni de proiectare

Designul șervețelului poate fi diversificat. De obicei, produsele aleg, concentrându-se pe vase, textile, elemente decorative situate în interior. Va fi bine să arătați turcoaz, verde închis și culoarea purpurie a produselor în combinație cu aparate de argint.

Scaunele albastre de dormit, culorile portocalii și negre vor fi armonizate cu uscărie de bucătărie.

Aur umbra și argintul pot fi numite culori neutre, deoarece acestea vor fi combinate cu orice fel de feluri de mâncare sau textile, subliniind acestora. Dacă doriți, puteți alege modele transparente, care vor scăpa de necesitatea de a selecta nuanțe de stil și culoare, să le combine.

Citește mai mult  Prezentare generală a feței de masă ovale

Chiar și mâncărurile standard de pe planificarea unei culori neobișnuite sau a unei forme pot fi jucate într-o specială. Prezența șervețelor sălbatice va permite zonarea spațiului prin evidențierea unui loc pentru o persoană separată.

Aceste opțiuni vor arata foarte interesant și avantajos în cazul în care în contrast cu feluri de mâncare expuse sau fata de masa. Combinația dintre o față de masă monocrom cu un șervețel având un model pestriță, repetând cu tonul pe fata de masa, va arata nebanal și interesant. Playammatas sunt perfect combinate cu textile, șervețele de țesut.

Acestea sunt adesea completate de alte accesorii potrivite pentru design, culoare, factură. Sfesnice întregi armonioși, sumă șervețel inele, vaze sau alte tacamuri.

Wildcard-ul va fi uitat la tăblia mesei in culori inchise.

Un set de servetele va permite sa dea o culoare specială, de cotitură cina de familie obișnuită într-un eveniment solemn.

Folosind diferite culori, textura si dimensiunea produsului se va face înregistrarea mai festiv.

Cei mai buni producatori

Mulți producători sunt angajate în modele de lansare pentru servire.

 • Iubitorii de clasici ar trebui să acorde o atenție la Tua Casa, Seturi eliberate de covoare de servire din PVC. In set 4 buc. Covoare au o dimensiune de 30 45 cm. Folosind un set permite separarea zonei și a pus feluri de mâncare pentru fiecare persoană.

 • „De Găini“. Acest producător oferă un set de servetele rotunde de servire (4 buc.) Din polipropilenă. Puteți ridica orice culoare a produselor – variind de la alb și terminând cu aur sau liliac.

 • Conimar. Printre modelele acestui producător au atras atenția asupra produselor cu imprimeuri florale, modele originale si ornamente. Mă bucur nu numai prezența de culori luminoase, dar, de asemenea, o selecție largă de șervețele de diferite mărimi și forme.

Citește mai mult  Fata de masă de silicon cu margine

ROYAL SKATERTY PRODUSE WILL POSIBILE. Compania produce șervețele monocrome dintr-un material mixt constând din poliester, plastic și PVC. Setul este alcătuit din 5 buruieni în formă de pătrat. Conceput pentru 4 persoane. Banda acționează într-o fringe de culoare de aur ca un element decorativ.

Printre o varietate de modele, selectați opțiunea corespunzătoare, care va completa interiorul, creează o dispoziție.

Caracteristici de utilizare

Pleysmat poate fi utilă nu numai pentru masă, un șervețel, puteți pune în baie sau dormitor. Este posibil să plasați o vază de flori sau plante în ghivece, pune lumânări în sconturi, produse cosmetice expandate.

Cârpă de căptușeală este obișnuită să se folosească pentru sărbătorile de familie. Mulțumesc, puteți desemna un loc pentru fiecare oaspete.

Acestea pot fi utilizate:

 • ca o tavă+
 • Vagon de cină+
 • un element decorativ.

Aceasta este o alegere excelentă pentru decorarea tabelului pentru copii și pentru a-și proteja suprafața de daune, masă – pata. Acest accesoriu la îndemână chiar la copil și la școală, împreună cu cutia de prânz, poate oferi un student.

Destinație de plasare poate fi folosit nu numai pentru decor acasă, dar, de asemenea, ca o acoperire pe tăvi, suportul de bar, pe mese, în cafenele sau restaurante. În acest caz, cel mai adesea alege opțiuni de hârtie. Prezența imprimare foto pe tampoanele de garnituri vor permite unităților să le utilizeze ca afișe publicitare sau prosperă.

Design-ul tamponului imprimate joacă un rol decisiv, deoarece atrage atenția unui client potențial. Astfel de acoperiri vă permit să vă familiarizați cu meniul instituției, să învețe despre promoțiile sau de a citi doar o glumă interesant, un citat sau sloganul.

înlocuirea permanentă după fiecare client sau ca poluarea va contribui la îmbunătățirea imaginii companiei, atragerea de clienți. Imprimarea șervețel cu un design luminos va ajuta la îmbunătățirea impresia instituției, de a promova afluxul de vizitatori.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: