Cum se curata oile la domiciliu?

Cum se curata oile la domiciliu?

DumbleDink este destul de popular îmbrăcăminte de top pentru sezonul rece. Atrage atenția asupra confortului, aspectului cald și rafinat. Singurul său dezavantaj este că se poate murdări foarte repede. Puteți utiliza serviciile de curățare uscată, dar există metode care vă permit să produceți curățarea de înaltă calitate a Dublinka.

Reguli

Pentru a curăța Dumble acasă și, în același timp, pentru a strica produsul, trebuie să selectați mijloacele potrivite pentru a elimina contaminarea dintr-un anumit material. Pentru a face acest lucru, trebuie să se aplice la partea invizibilă a produsului.

Dăimea este necesară pentru a se descompune orizontal pe o suprafață plană. O alegere excelentă este masa. Ar trebui să aveți grijă de iluminare bună pentru a lua în considerare în mod clar toate zonele contaminate ale produsului.

Old Drăguț de Suede va fi actualizată Curățarea cu mijloace specifice. Modelul din piele real poate fi curățat folosind acasă. Lucrul din pielea artificială a casei poate fi curățat cu ajutorul amoniacului. Dublinki poate fi realizat din alte materiale pentru a curăța curățarea căilor speciale.

O atenție deosebită necesită eliminarea poluării din modele decorate cu blană. Acesta trebuie să fie familiarizați în prealabil cu metodele de prelucrare a blănurilor și numai după aceea este de a lua pentru procesul de curățare a produsului.

Dumble este strict interzisă să se usuce dispozitive de încălzire sau să utilizeze aparate electrice, cum ar fi un uscător de păr sau fier. Soluția optimă este uscarea produsului în camera aerisită, în timp ce rață trebuie amplasat într-o poziție verticală, prin aplicarea umeraș.

Este foarte important înainte de a curăța Dublinka pe cont propriu, Cu atenție să vă familiarizați cu toate etichetele de pe haine. Este necesar să se respingă din ce material este pus în când alegerea unui agent de curățare și a metodei de curățare. De exemplu, pentru un articol de piele de piele se potrivește cu o curățare extrem de uscată. Curățarea umedă este perfectă pentru o acoperire cu laser. Pentru un model de piele, orice opțiune poate fi utilizată.

Instrumentul de curățare dublă nu se aplică direct la toate zonele poluate. În primul rând, puteți verifica într-o zonă mică. Dacă agentul selectat a eliminat pata, atunci îl puteți aplica pentru a procesa întreaga suprafață a produsului.

Este interzisă spălarea rață de piele autentică sau artificială, precum și de la piele de căprioară, într-o mașină de scris. Acest lucru poate afecta negativ atractivitatea produsului, precum și reduce în dimensiune. Materialul în sine va fi dur și dim.

Dacă ai în rațe sub ploaie, atunci trebuie să-l atârnă pe umeraș și se lasă până la uscarea completă în cameră, departe de dispozitivele de încălzire.

La sfârșitul sezonului de iarnă, este necesar să se creeze condiții de depozitare confortabile pentru Dublinka. Este strict interzis să-l ambalaj într-o pungă de material artificial. Soluția optimă este un caz de bumbac. Supliment poate fi o crenguță de lavandă.

Luați în considerare culori

La alegerea unei metode și substanțe pentru a curăța în lilieci acasă, ar trebui să ia în considerare culoarea, astfel încât să nu strice produsul.

Modelul de lumină trebuie să fie curățate în mod regulat, astfel încât să nu-și pierde aspectul atractiv.

Pentru a curăța modelul alb, puteți utiliza o soluție care conține o linguriță de amoniac, se diluează într-o linguriță de apă obișnuită sau o soluție de apă oxigenată 3%. În primul rând aveți nevoie pentru a elimina praful, rag, umezit cu soluție, mâner suprafața lucru. După procedura de a șterge suprafața cu un burete umed și să-i dați să se usuce.

O altă opțiune – diluează o linguriță de sifon într-un pahar de lapte cald. Tamponă umezită în soluție, ștergeți suprafața Dublinka. După curățare, îndepărtați rămășițele mijloacelor folosind un șervețel marlevaric, pre-umezit cu oțet.

Pentru a scăpa de petele galbene, puteți aplica peroxid de hidrogen. La 200 ml de apă, va fi necesară o singură linguriță de peroxid. Această soluție trebuie să fie bine șterse pete.

Citește mai mult  Cum să se spele de ulei de la haine?

Multe fashionista preferă nuanțe întunecate, deoarece distanța neagră sau maro este mai practică. Dar chiar și tonurile întunecate nu protejează produsele de poluare, care pot fi văzute și pe ea.

Pentru a curăța Dublinul întunecat, puteți utiliza o soluție simplă constând dintr-un pahar de apă, o lingură de acid oxalic și două linguri de sifon. Toate componentele trebuie să fie amestecate cu atenție și se aplică la suprafața produsului cu un burete. După uscare pe rață, vor apărea raiduri albe, care trebuie eliminate de un burete umed.

Metode

Pentru a elimina orice fel de poluare pe rațe, a interzis categoric spălarea. Ea poate strica complet chestia. La domiciliu, puteți utiliza două metode de curățare: umede și uscate.

Curatatorie

Suede-ul atrage atenția asupra aspectului elegant rafinat și elegant. Arată luxos și scump. Cu o șosete de piele frecventă își pierde catifea. Dublu de la suede are nevoie de îngrijire îngrijită și de curățare uscată de zi cu zi.

O găluște riguroasă poate fi curățată cu sare. Acesta va permite catifela catifelată catifea și va elimina petele mici.

Produsul trebuie pus orizontal, turnați sarea în locuri contaminate, frecați o mână ușor, fără a aplica efort considerabil sau cu o perie de cauciuc. Mișcările luminoase vor împiedica deteriorarea materialului. După curățarea sarei, îndepărtați de la suprafață cu un burete uscat.

Liliecii din piele nu pot fi curățați cu sare, deoarece acest lucru înseamnă că atunci când contactați pielea, nu numai că părăsesc divorțele urâte, ci și capabile să-și schimbe culoarea.

Pentru a curăța poluarea puternică sau a petelor de grăsime pe pielea Dumble, se poate utiliza una dintre următoarele metode:

 • Griş. Toate zonele contaminate ale produsului trebuie să fie stropite de un semi. Apoi trebuie să purtați mănuși de la țesătură și să pierdeți locurile contaminate. Toate mișcările trebuie să fie făcute din marginile petelor în centrul lor. După curățarea petelor, merită să scrieți întreaga suprafață, în timp ce puteți aplica o perie sau o hârtie de fracție superficială. În loc de Manka, puteți folosi amidonul.

 • Benzină. Pentru a elimina petele grase, utilizarea benzinei este cea mai spectaculoasă. Este necesar să luați o cârpă de la burlap și să-l înmuiați în benzină, după ce este bine să pierdeți pata de grăsime. Dar acest instrument este potrivit exclusiv pentru curățarea dublei în culori închise.
 • Bea crustă de hub. Vă permite să eliminați zone poluate riguroase. Rața trebuie aranjată orizontal și începe să curățească în mod activ crusta produsului. După procedura de pâine de pâine poate fi eliminată utilizând o perie moale.
 • Pastă de dinţi. Acest instrument este destinat curățarea gulerului sau a locurilor sărate în zona de buzunar. Pentru a aplica o pulbere dentară pe produsul trebuie să utilizați o perie de cauciuc.

Umed

Pentru o acoperire cu o opțiune acoperită sau pentru piele, o metodă de curățare umedă este perfectă. Este foarte eficient pentru eliminarea poluării puternice.

Moduri principale:

 • rață alb poate fi curățat cu o soluție de peroxid de hidrogen și amoniac. Pentru a crea un amestec trebuie să ia un pahar de apă caldă, se adaugă 1 linguriță de amoniac și 1 linguriță de peroxid de hidrogen. Toate componentele trebuie să fie destul de amestecat. Mijloacele trebuie aplicate petele folosind un burete moale. Prelucrarea trebuie efectuată înaintea eliminării petelor, precum și reducerea alb imaculat.

 • Opțiunea optimă pentru eliminarea contaminanților puternice este amoniac. Este nevoie să fie diluat cu apă în proporție de 4: 1. Soluția cu mișcări ușoare frecat în produs, aplicarea unui burete moale. După îndepărtarea petelor din reziduu, soluția trebuie eliminată rapid folosind un burete, apă pre înmuiat. După procedura de curățare, este util să ștergeți produsul cu un burete uscat.

 • Lapte și sodă. Înainte de curățare, este necesar să se elimine praful cu o perie convențională. Pentru prepararea soluției, se va cere 200 ml de lapte și 10 g de carbonat de sodiu. Discurile Ward sunt necesare pentru uscare. Ei trebuie să fie înmuiate într-o soluție pentru tratarea petelor grase. La curățarea poluării, este în valoare folosind roți de bumbac curat, aruncând estompate. După curățare, va fi necesar pentru a șterge suplimentar rață cu o cârpă moale, pre-închis într-o soluție de oțet și apă. După locurile cojit trebuie sa spele suplimentar cu un burete uscat.
Citește mai mult  Cum de a elimina peletele de haine și lenjerie de?

 • Combinația de mortar săpun și amoniac adesea folosit la curățarea suprafeței de rață. Pentru prepararea soluției, se va cere un pahar de apă caldă, 5 ml de amoniac și 10 ml de șampon. Pentru procedura de curățare a dublinka, va fi nevoie de un burete moale. Soluția trebuie să se ocupe de toate locurile poluate. Această soluție este utilizată pentru prelucrarea primară a produsului. Apoi, un alt mijloc este necesar, cuprinzând 5 ml de borants, 15 ml de amoniac, 20 ml de glicerol și 500 ml de apă. Această soluție este excelent pentru procesarea întreaga suprafață a produsului. În cazul în care curățarea dumble va fi finalizat, acesta este în valoare de ea agățat pe umeraș pentru uscarea completă.

Ce să curățat?

Pentru a goli rață de la diferite tipuri de poluare tine, ar trebui să utilizați acasă. Pentru a alege corect un agent de curățare, trebuie să respingă din materialul.

produs din piele artificială poate fi curățat cu săpun. Duck necesitatea de a pune pe orizontală. Se amestecă rag în apă cu săpun și ștergeți întreaga suprafață. Pentru a scapa de surplusul de spumă, o cârpă umedă va avea nevoie.

Dupa procedura, este necesar pentru a ajunge în produs cu un prosop de hârtie, deoarece aceasta va ajuta la eliminarea umezelii și se lasă o dubline la temperatura camerei până la uscarea completă.

Pentru a usca rapid lucru, puteți utiliza generatorul de abur, care prezintă sub presiune un curent de pereche uscat. Este interzisă utilizarea de gătit cu aburi, deoarece acest dispozitiv creează abur umed.

Dublinki din piele naturală pot fi curățate de poluare cu diferite mijloace. Pentru a elimina precarizare sau sweetes, este perfect potrivit pentru utilizare alcool ammonic și pulbere dentară. Aceste substanțe sunt amestecate în proporții egale. Cu ajutorul unei periuțe de dinți, instrumentul trebuie aplicat locurilor contaminate.

În cazul în care pielea și-a pierdut strălucirea, atunci acesta poate fi șters cu glicerină.

Eliminați petele

Dumbleback necesită curățarea regulată și temeinică, dar chiar nu se poate salva întotdeauna produsul de la formarea de urme dificile. lucruri relaxante pot fi returnate aspectul inițial, folosind diferite mijloace.

Pentru a elimina în mod independent, pata de grăsime, cu un dublin, trebuie să alegeți dreapta. Selecția acestuia depinde de materialul produsului.

Uneori, elimina petele de grăsime de ajutor excepțional de aerosoli sau spray-uri speciale, dar puteți încerca acasă.

Pentru a curăța rață artificială de vin sau noroi, puteți aplica:

 • Amidon. Este nevoie să stropească pe o pată și se lasă timp de cinci ore. După îndepărtarea absorbantul cu un aspirator sau o perie.
 • Amoniac. Este necesar să se pregătească apă cu săpun, cu o temperatură de aproximativ 30 de grade și se adaugă 10 picături de amoniac. Umeziti un tampon de bumbac în soluție și le pot prelucra pata. După curățare, ștergeți acest loc cu spumă de cauciuc și musca prosop de hârtie.

 • Bura. Pentru a crea o soluție, o linguriță de borants, 10 ml de glicerină și amoniac, precum și puțină apă. Pata este necesară pentru a șterge cu un șervețel umezit în soluție, și apoi se usucă cu grijă.
 • Terebentină. Această substanță este ideal pentru eliminarea petelor pe bază de muncă.
 • Pentru a elimina petele de pe o rață natural poate fi folosit de un grișul, amidon de cartofi cu benzină, lapte cu sodă, coajă de pâine albă sau amidon de porumb.

meh Clean

Blană îmbrăcăminte exterioară trebuie să fie curățate separat. Puteți utiliza mai multe moduri dovedite:

 • Pe buretele trebuie să se toarnă un pic de suc de lămâie și pus cu grijă pe blana. După curățare blana, acesta ar trebui să fie pieptanat folosind decupării parabolice obișnuită.
 • Cat spălare șampon trebuie să fie dizolvat într-o cantitate mică de apă pentru formarea spumei. Peno ar trebui să fie aplicat pe blană, cu ajutorul unui burete și așteptați cinci minute. Dupa procedura, este necesar să se spele pe apă.
 • Pentru a scapa de gras sau sever pete poluate perfect costum de cretă. O alternativa excelenta este pulbere pentru copii. Pulberea trebuie aplicată blana, se lasă timp de câteva minute și se îndepărtează cu atenție, folosind peria.
Citește mai mult  Cum să se spele petele de pe haine in zona axilei?

 • Nisip sau tărâțe de grâu sunt mijloace frecvente pentru a restabili atractivitatea blană. Pentru a începe cu, ei au nevoie să se încălzească bine în tigaie, și apoi etichetate în finisajul blănurilor. După curățare, substanța trebuie îndepărtată cu o perie rigidă.
 • Pentru a curăța guler din blana naturala, o soluție de apă, oțet și alcool se va potrivi. Toate componentele trebuie să fie luate în aceleași proporții. Mijloacele trebuie aplicate blana cu un burete convențional, după procedura de curățare pentru a elimina resturile, gulerul de cauciuc cu o cârpă uscată.
 • Amestecul de amidon și benzină este ideal pentru a reveni aspectul inițial al blănii. Ar trebui să fie aplicat la timpul de blană și să dea să se usuce cu atenție. După aceea, resturile amestecului trebuie să fie îndepărtate cu ajutorul periei.

 • Pentru a elimina petele de pe un guler de blană, o soluție de alcool de sare și amoniac se va potrivi. Pentru prepararea ei, va fi necesar pe litrul podelei de apă 30 g de săruri și 4 ml de alcool amoniac. După prelucrarea produsului, necesitatea de blană pentru a șterge cu un burete umed.

interior dublu este adesea reprezentat de blana alba ochchin. Pentru a-l face de curățare, este necesar să se ia făină de cartofi și se presară blana în pericol, după pulverizare cu soluție de săpun. Ca urmare, acesta va fi în masă, în aparență similar cu aluatul.

Acesta trebuie să fie distribuite uniform în produs și se lasă până la uscarea completă. In continuare se elimina din produsul cu o perie sau aspirator.

Pentru a curăța stratul subțire de piele de oaie, acesta va fi suficient pentru a utiliza o soluție de alcool ammonic și mortar săpun. Întoarcere albeața blana va ajuta la o soluție care include 200 ml de lapte și 1 linguriță de alcool amoniac.

Sfaturi pentru îngrijire

Pentru a păstra în mod continuu aspectul inițial pentru o lungă perioadă de timp, ar trebui să adere la mai multe sfaturi ale specialiștilor:

 • În cazul în care un loc proaspăt apărut pe rață, aceasta trebuie să fie extincting.
 • Nu trebuie să aplicați simultan noi instrumente de curățare pe întreaga suprafață. Este necesar să se efectueze un eșantion pe un loc mic. Poate fi folosit pentru testul cusăturii din partea greșită. Ar trebui să fie așteptat să facă soluția complet uscată și apoi să priviți cu atenție modul în care afectează materialul.

 • Metoda excelentă de uscare este naturală. Produsul trebuie să fie atârnat pe cuier și poziția în cameră bine ventilată. Este strict interzisă aplicarea dispozitivelor de încălzire sau uscător de păr pentru uscare.
 • Pentru depozitarea bâtului perfect adecvat din țesături naturale.
 • Curățarea blănurilor trebuie să fie produsă separat prin aplicarea altor soluții curățate.

 • Vlagia ar trebui evitată. Nu se recomandă să permiteți apă să intre în suprafața Dublinului. Dacă sa întâmplat acest lucru, ar trebui să fie bine uscat. Umed după uscare, trebuie să vă întindeți cu atenție mâinile, ceea ce va evita întărirea.
 • Pentru a da un produs sclipici cu o soluție excelentă va fi glicerină.
 • După depozitare, rață este recomandat pentru a curăța aspiratorul prin instalarea unei duze moale.
 • Spălarea este, în mod categoric interzisă.

rețete simple și instrucțiuni pas cu pas cu privire la modul de a curăța haina la domiciliu, uita în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: