Frăgezire de carne: ce sunt și cum de a alege?

Frăgezire de carne: ce sunt și cum de a alege?

Ce numai instrumente și dispozitive sunt inerente pentru a facilita procesul de gătit. Pentru iubitorii de a experimenta în bucătărie și avid meatseeds, un fragezeste pentru tocat carne va fi doar un lucru indispensabil. Acest gadget de bucătărie este, de asemenea, numit de carne scarificator. Cotlete și fripturi fierte cu ea, au o structură delicată și moale și aspectul atractiv.

Scopul fragezeste

Acest dispozitiv înlocuiește ciocanul de carne. Dar ea are mai multe avantaje. La aplicarea ciocanul, stropi de cotlet viitor va zbura departe în întreaga bucătărie. Pentru a evita astfel de consecințe, este posibil să se utilizeze folie alimentară, dar rezultatul nu va fi la fel. În plus, nu pot fi evitate sunete puternice atunci când tocare.

Principiul acțiunii tenderizer – dedurizarea fibrele grosiere de o bucată de carne. Acest lucru se datorează lame ascuțite, ghimpat sau ace care penetrează produsul adânc în produs, distrugând astfel structura sa. După prelucrare, produsul este expus la marinency. Sosul trece prin găurile din toată adâncimea, oferindu-mi carnea o suculență incredibil.

În acest caz, procesul de gătire durează mai puțin timp, carnea este afectată în mod uniform și are un gust bogat.

Acest dispozitiv poate fi folosit atât acasă – pentru a pregăti o pereche de fripturi și bucătărie profesionistă. Pentru a bate la carne pe scară industrială există modele speciale, care vă permit procesarea de până la 200 kg de produse pe oră.

Inițial, proiectarea tenderizer a fost proiectat pentru înmuierea bucăți dense de carne de vită și de miel. Mai târziu, aparatul a început să se aplice atât în ​​procesul de carne de porc gătit. Unele hostesse inventive folosesc acest element pentru file de păsări sau pești.

Soiuri de deținători de masă

emolienți din carne sunt mai multe specii:

 • Manual+
 • Mecanic+
 • Electric.
Citește mai mult  Caracteristici și caracteristici ale Kazan Kukmara

Artizanală fragezeste este în cele mai multe cazuri, obiectul de dimensiuni mici. Atunci când cuțitele Nazima sunt prezentate și interacționează cu carne, fibre de tăiere și tendoanele. Cel mai adesea, dispozitivul are un suport convenabil, dar acest element este opțională. Dispozitiv poate fi o formă rotundă, pătrată sau dreptunghiulară. Amplasarea paletelor este permisă atât într-un rând și în mai multe.

De asemenea, puteți întâlni atenuatorul de role de carne. Se efectuează exact aceleași funcții.

Ținând un mâner, trebuie doar să-l conducă pe suprafața prelucrată a produsului.

Modelul mecanic al tenderizer – design-ul este mai cuprinzătoare și are dimensiuni mai impresionante. Unele dispozitive par să semene cu o mașină de tocat carne manual. Esența lucrării este: feliată o anumită grosime de bucățile de carne sunt introduse într-un compartiment special, produsul este expus la lamele din interiorul mașinii și merge în tava destinată acestui.

rezervor electric este un instrument profesional pentru restaurante, cafenele și alte facilități de catering în cazul în care sunt preparate preparate din carne. Pentru bucătari care lucrează într-un magazin de carne, această unitate este aproape indispensabilă, deoarece în kit sunt multe duze pentru prelucrarea semifabricatelor din carne. Diferența de acest tip de frăgezire este performanța dispozitivului. El este capabil să se ocupe de materii prime la scară industrială și la viteză mare.

Modelul colector

Literalmente fiecare companie-producător de unități de bucătărie și accesorii pentru a le produce frăgezire. Modele de astfel de mărci comerciale sunt populare:

 • Borner+
 • Imperiu+
 • Fissman+
 • Presto+
 • Hendi.

  Toate uneltele de reintrare din carne au lame perfect de oțel. În plus față de acest metal, dispozitivul poate conține elemente din plastic, aluminiu, lemn sau silicon. Aceste materiale sunt netoxice și sigure atunci când interacționează cu produsele.

  Citește mai mult  Cum de a alege un bici pentru biciuire?

  Alegeți un model fragezeste se poate baza pe propriile sale arome culinare și preferințe. Dacă carnea este pregătită numai pentru cazuri speciale și vacanțe mari, atunci se va potrivi un balsam compact realizat manual.

  Și gourmet și fanii de multe ori se răsfăța cu o carne delicioasă poate fi forțat la un dispozitiv mecanic.

  Multe tipuri de alimentatoare imaginație pur și simplu uimitor. Printre acestea ar trebui să fie alocate următoarele opțiuni.

  • Dispozitive verticale cu suport. Rezultatul se realizează atunci când se apasă și se deplasează pe suprafața unei bucăți de carne.
  • Roller. Au o rolă mobilă cu vârfuri ascuțite și mâner. Ca opțiune – mânerele pot fi pe părțile laterale ale rolei în sine. Ușor de utilizat, nu necesită eforturi specifice.
  • Rundă. Placa lama este situat pe o bază de plastic semicircular, iar a doua jumătate a cercului este un mâner confortabil. Pentru a obține rezultatul dorit, trebuie doar să se rostogolească dispozitivul de la o margine la alta.
  • Sub forma unui ciocan. Pe de o parte, este un ciocan obișnuit pentru a bate carne, iar din partea opusă există un vrăjitor însuși. Când te-a lovit elementele de tăiere pătrunde produsul și înmoaie-l.
  • Cu compartiment sos. Punctul de vedere este aceeași masă pe verticală, dar la locul de mâner este un container pentru Marinada. El merge imediat adânc într-o bucată, înmuierea-l din interior. lucru foarte confortabil, permite de mult pentru a reduce perioada de marinization produs.

  Securitatea în utilizare

  Majoritatea covârșitoare a modelelor au un capac de protecție sau lame sunt ascunse în mijlocul dispozitivului. Excepțiile sunt dispozitive cu role, acestea trebuie să fie tratate cu prudență. La procesare, friptura viitoare trebuie păstrată exclusiv pentru o furculiță sau lamă, dar în nici un caz cu mâna. Dacă carnea de carne are un os, ea sa dat peste el, lama subțire a dispozitivului poate sparge.

  Citește mai mult  Cum să se rostogolească o tigaie din fontă prăjire?

  Pentru a șterge indicatorul după utilizare, trebuie să o eliminați cu o parte detașabilă și să clătiți ușor sub jetul de apă fierbinte. Toate elementele să se usuce și să asambleze mecanismul în ordine inversă.

  Dispozitivul nu este interzis să se spele într-o mașină de spălat vase utilizând mâncăruri convenționale.

  În dispozitivele electrice de tăiere a cărnii, toate fragmentele ascuțite sunt ascunse maxim de panourile protectoare. Prin urmare, posibilitatea de a obține vătămări la nivelul de muncă vine la zero. Pentru a spăla un astfel de agregat, va trebui să dezasamblați carcasa și panoul pentru a elimina toate reziduurile de carne.

  Opiniile consumatorilor

  Opinii care rezervă deținătorii de masă pe site-uri culinare sunt foarte diverse. Unii (și cele mai multe dintre ele) laudă un dispozitiv achiziționat și nu reprezintă modul în care acestea ar putea pregăti carne înainte. Alți utilizatori ai acestui deliciu nu împărtășesc și avantaje explicite nu găsesc. În orice caz, frăgezire face față cu sarcina și nivel de adversarii utilizarea lor nu se observă.

  Dedurizatorul este capabil de a face o frumoasă friptură blând și suculentă dintr-o bucată de carne nedesavarsit. Ciocanul nu este gătit exact. El face, de asemenea, moale gol de carne, dar în același timp, este o tendință de plafonare. Tenderizer este mai bună decât un COPES ciocan cu tendoane. Acesta acționează din interior, schimbarea structurii, dar păstrând forma produsului.

  Acest dispozitiv de bucătărie ar trebui să fie achiziționate și experiență în acțiune în fiecare hostess. Chiar dacă fripturi și cotletul se pregătesc în fiecare nu o zi, tenderizer va avea loc onorabil lui în bucătărie, de așteptare pentru timpul său.

  video de revizuire a fragezeste pentru aspectul de carne următoare.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: