Mânecă de copt: Cum să alegeți și să utilizați?

Mânecă de copt: Cum să alegeți și să utilizați?

Pentru proprietarii moderni au creat astăzi o mare varietate de dispozitive de bucătărie, a cărei sarcină principală este de a scuti și de a accelera procesul de gătit. Printre acestea sunt foarte multifuncționale și scumpe, dar există și versiuni bugetare, cum ar fi mâneci speciale de copt.

În ciuda apariției relativ recente de pe piață, a câștigat destul de repede popularitatea de la gazdă. Și care este caracteristica unui astfel de produs, care sunt subtilitățile utilizării sale, vom înțelege acest articol.

Proprietăți

De fapt, pachetele sau furtunurile pentru coacere nu sunt o astfel de invenție inovatoare. Bucătarii profesioniști le-au folosit înainte. Dar amortizii obișnuite au devenit disponibile cu mult timp în urmă, dar au iubit imediat.

Acest dispozitiv pentru mâncăruri de copt arată ca o rolă obișnuită de film, dar o textură specială. Dacă tăiați o parte dintr-o piesă solidă, atunci puteți obține manșonul lungimii necesare. Și de ao folosi în numire directă, este necesar să legăm strâns capetele rolei la ermetic. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza ambele cleme speciale atașate în kit și segmente subțiri ale manșonului în sine.

Un astfel de film alimentar subțire transparent este realizat dintr-o compoziție specială, care, chiar și atunci când este încălzită, nu distinge substanțele nocive.

in afara de asta, Mâncărurile de gătit într-un pachet pot fi fără utilizarea grăsimilor – toate produsele sunt preparate în sucul propriu. Acesta este motivul pentru care pachetele rezistente la căldură sunt foarte populare cu cei care încearcă să conducă un stil de viață sănătos și să aprecieze adevăratul gust și beneficii de produse.

Proprietatea principală și o caracteristică unică a acestui dispozitiv este că este posibil să se pregătească alimente folosind aceasta, nu numai în cuptor, ci și în cuptorul cu microunde sau multicooker.

În același timp, pachetele unor producători sunt potriviți nu numai pentru coacere, ci și pentru înghețarea alimentelor. Și pentru gătit într-un aragaz lent, un pachet de vid este cel mai potrivit. Este mai densă și durabilă, iar produsele se pregătesc mai repede.

Dar, de asemenea, multe hostess cu experiență spun asta Acesta este acest dispozitiv care este ideal pentru produsele de gătit pentru un cuplu, în special pentru cele care pot rambursa rapid și puternic, pierzând forma lor. De exemplu, pește. Mâneca de copt vă permite să pregătiți alimente delicioase, diverse și utile în diferite moduri, cu hosteasa după sfârșitul gătitului nu trebuie să spălați mâncărurile de grăsime și suc.

Și mai departe: Pachetul și manșonul pentru coacere sunt lucruri ușor diferite, deși adesea hostesele cred că acest lucru este același. Manșonul este o pânză solidă care trebuie să întrerupă în mod independent o bucată de dimensiune necesară. Pachetul este ambalajul individual deja o anumită dimensiune, pe care trebuie să o conectați înainte de a găti numai pe cealaltă parte.

Citește mai mult  mâncăruri franțuzești: recenzie de brand

Avantaje și dezavantaje

Pachetul culinar rezistent la căldură, ca orice alt dispozitiv de gătit, are multe avantaje. Enumerăm cele principale.

 • Disponibilitate. De vânzare un astfel de dispozitiv peste tot, și este destul de ieftin.
 • Sortiment bogat. Există mâneci de diverși producători, lungimi diferite și grad de densitate. Există mâneci cu cleme și există și șiruri simple.
 • Universal sau o singură utilizare. Un astfel de dispozitiv poate fi potrivit pentru utilizare exclusiv în cuptor și poate fi utilizat pentru îngheț sau pentru gătit pentru un cuplu.
 • Simplitatea și siguranța utilizării. Astăzi, a fost deja dovedit științific că daunele corpului uman, chiar și cu o încălzire puternică, nu provoacă manșonul și nu se vor aloca cu substanțe toxice.
 • Posibilitatea de gătit fără utilizarea grăsimilor. Aici puteți pregăti alimente complet naturale ale oricărei specii.
 • Manșonul de copt poate fi folosit pentru a pregăti o mare varietate de produse – legume, ciuperci, pește, carne și păsări.

Există unele deficiențe ale acestui dispozitiv.

 • Utilizare de unică folosință. Fiecare segment de rulare poate fi folosit o singură dată.
 • Producătorii fără scrupule o fac din peliculă prea subțire, care este umflată atunci când se coace și sub presiune, un cuplu doar rușine. Ca urmare, acesta poate fi colorat nu numai o foaie de copt, dar, de asemenea, întregul cuptor.

Nu există alte contra explicite ale acestui aparat, dar avantajele sunt mult mai. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că un număr tot mai mare de proprietari caută să achiziționeze un astfel de manșon rezistent la căldură pentru bucătărie sale.

Ce este manșonul?

Mulți cred în mod greșit că la temperaturi prea ridicate, manșonul poate începe evidențierea periculoase pentru corpul uman, care sunt înmuiate și produse. De fapt, acest lucru nu este așa.

Pentru fabricarea manșoane un tip special de peliculă rezistentă la căldură. Numele său științific – tereftalat de polietilenă modificată.

La temperaturi ridicate, această substanță se dezintegrează pe apa obișnuită și dioxid de carbon. În cazul în care manșonul este prea mult carbonizat în timpul funcționării, aceasta înseamnă că este fabricat din folie de proastă calitate. Dar chiar și nu va fi dăunătoare pentru sănătate – doar particule carbonizate din contra.

Caracteristicile de alegere

În scopul de a achiziționa, într-adevăr, de înaltă calitate coacere manșon, pentru utilizare care poate fi doar cu plăcere, Este necesar să se asculte recomandările specialiștilor.

 • Alegeți manșonul numai producția unui brand bine-cunoscut. Înainte de aceasta ar trebui să exploreze comentarii celor care cumpara un astfel de accesoriu regulat.
 • Dacă există o oportunitate, atunci ai nevoie să miros de achiziție potențial. Manșonul nu ar trebui să aibă gust de plastic toxic prea puternic. În mod bun, miros, în general, nu ar trebui să fie.
 • Este necesar să se umfle marginea manșonului – el nu ar trebui să se năruie în mâinile sale și să fie prea moale. În caz contrar, la momentul produselor însemnarea în ea, se va plictisi.

Și nu uitați despre costul acestui dispozitiv. Manșonul este un produs ieftin, dar, de asemenea, prețul său este mai mic de 30 de ruble pentru o rola de 3 metri ar trebui să awlery cumpărătorul.

Termeni de utilizare

Secvența de acțiuni specifice și recomandări depinde în cazul în care este gătit mai târziu. Dar există câteva reguli simple, care sunt necesare întotdeauna să fie îndeplinite.

 • O bucată de mâneci trebuie să fie tăiate cu o marjă. În medie, dimensiunea acesteia trebuie să fie ori și jumătate din volumul de produse alimentare, care vor fi preparate în ea.
 • Asigurați-vă că pentru a bookmarked produsele care aveți nevoie pentru a inspecta aparatul și asigurați-vă că nu există puncții sau găuri.
 • Capetele manșonului trebuie să fie legat cu atenție și în siguranță,. Poate fi consolidate fie prin clipuri speciale sau legături care să-l atașați.
Citește mai mult  Alegeți termocuple de căldură

În multe rețete este indicat faptul că Produsele trebuie mai întâi să fie pus în manșon, și numai apoi se toarnă mirodenii și condimente. În viitor, după vânzarea sa legată, se agită de mai multe ori pentru distribuirea uniformă a acestora. Dar de multe ori, mai ales atunci când sleeve calitate scăzută, în acel moment el pauze. De aceea este mai bine să se amestece în primul rând toate ingredientele cu aditivii necesari, și apoi încărcați totul în pachet.

Cum să utilizați în cuptorul cu microunde

Multe sunt surprins de faptul că în cuptorul cu microunde puteți găti folosind un manșon de copt. gatiti de fapt atât de mult plăcere:

 • tăiat o parte din lungimea necesară manșon+
 • Pregătiți toate produsele pentru gătit, le amesteca cu mirodenii+
 • Tie un manșon pe de o parte, pune în ea mâncare, cravată capetele pe de altă parte+
 • Așezați piesa de prelucrat într-un recipient ceramic sau un bol pentru un cuptor cu microunde+
 • face câteva înțepături pe manșonul de pe manșonul, astfel încât presiunea pereche nu-l rupe+
 • Puneți manșonul în cuptor, alegeți un timp de gătire de la 15 la 25 de minute, în funcție de tipul de produse și dimensiuni ale pieselor.

Decizia de a găti alimente în manșon într-un cuptor cu microunde, este important să se asigure că funcția de grătar nu este inclusă și merită amintirea de faptul că cuptoarele cu microunde se usucă, deci se recomandă adăugarea a 100 ml de apă legarea completă la 1 kg de produse.

Pregătirea în cuptor

În principiu, coaceți alimentele în cuptor în manșon este necesar, precum și gătiți-o în calea anterioară.

Citește mai mult  Uscătoare pentru vase în dulap

Că este, o bucată de film este tăiată lungimea necesară, legați-o pe o parte și așezată toate produsele. Capetele sunt apoi legate pe de altă parte, puneți manșonul pe tavă, fac câteva perforări în ea de sus.

Cu toate acestea, este posibil să se coace în moduri diferite – cu formarea unei cruste pe produse și fără ea. În cel de-al doilea caz, după facilitățile produselor din dulapul cuptorului trebuie doar să așteptați timpul necesar și să scoateți manșonul din acesta. Dar pentru a obține o crustă, cu 15 minute înainte de sfârșitul manșonului de gătit de sus sunt tăiate și ușor împrăștiate pe laturi.

Cum se utilizează într-un aragaz lent

Se pare că este posibil să se utilizeze o astfel de rolă rezistentă la căldură într-un aragaz lent. Suporterii acestei metode spun că astfel de produse sunt încălzite mai uniform și au un gust și aromă specială.

Dar numai aici producătorii acestui aparat de uz casnic nu sunt de acord cu acest lucru. Ei nu interzic manșonul de utilizare pentru gătit în acest dispozitiv, dar consideră că este lipsit de sens. Dacă tot doriți să experimentați, atunci Secvența tuturor acțiunilor va fi aceeași ca și atunci când gătiți în cuptor.

Cel mai bun mod de funcționare al multivarkei însăși în acest caz este „stingerea”.

Ce poate înlocui manșonul?

La foarte începutul articolului, am vorbit deja despre faptul că gazda confunda de multe ori manșonul și pachetul de coacere. Deci, în cazul în care acoperișul filmului rezistent la căldură nu a fost la îndemână, este posibil să se utilizeze pachete speciale pentru copt. Spre deosebire de mâneci, acestea nu sunt necesare pentru a se taie în părți, dar le lega doar pe de o parte.

În cazul extrem, în loc de pachete și mâneci, este permisă utilizarea folie pentru copt. Dar numai că trebuie să fie pliat în mai multe straturi pentru fiabilitate și pus într-o formă specială de coacere, și nu doar pe foaia de copt.

Furtun culinar modern pentru coacere este un asistent ieftin și universal al fiecărei amantă. Acesta vă permite nu numai pentru a economisi timp pentru prepararea de mâncăruri familiare, dar, de asemenea, ameliorează feluri de mâncare de la spalarea excesiva, si de asemenea, face posibil să se prepare mâncăruri delicioase și utile din produse familiare.

În următorul videoclip, veți învăța cum să gătească Pilaf cu un manșon de gunoi.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: