Exerciții pentru față și gât la domiciliu

Exerciții pentru față și gât la domiciliu

In fiecare an, pielea feței și a gâtului se schimbă: se usuca, devine mai draxing, apar riduri mici. În căutarea frumuseții, unele dintre diferitele medicamente scumpe, altele cad sub cuțitelor de specialiști. Cu toate acestea, nu este necesar să se recurgă imediat la astfel de metode costisitoare și periculoase, care transporta anumite riscuri. îmbunătăți în mod semnificativ structura pielii și strângeți-l tu însuți și, practic, fără investiții. Exercitii pentru fata – aceasta este aproape singura alternativă la operațiunile din plastic pentru intinerirea pielii.

Particularități

Există mai multe cursuri de Facebilding diferite, care pot fi achiziționate sub formă de timescript video sau cursuri speciale privind drepturile de autor. Dezvoltat aproximativ în 2000 programul de medic rus Osinin N. B., implicat în restaurarea mușchilor faciali și tratarea sistemului musculo-scheletic uman, este considerat unul dintre cele mai eficiente. În esență, programul este un complex de exercitii si masaj pentru o persoană care contribuie la eliminarea defectelor si bretele sale cutanate care apar odată cu vârsta. Acest sistem se bazează pe principiile mecanicii teoretice și biobhydraulics, exerciții reglează tensiunea și relaxarea mușchilor feței și gâtului.

Nu este vorba doar de suspendare a pielii prin studierea mușchilor faciali. Acesta este un complex întreg de programe de întinerire și sănătate care se trezesc și folosesc rezervele interne ale corpului. Circulația sângelui este îmbunătățită, procesele metabolice ale epidermei sunt accelerate și retragerea substanțelor nocive din corpul uman, capacul pielii este regenerată cu o viteză mai mare decât de obicei. Notează autorul că performanța corectă a exercițiilor nu numai că va dezvolta muschii slabi, dar, de asemenea, elimina hyperton și spasme ale acestor mușchi pe care o sarcină excesivă.

Întregul program se bazează pe mai multe principii.

 • Pielea însăși nu îmbătrânește. Pentru elasticitatea și tineretul îi răspunde la un corset muscular, care include mușchii înșiși, precum și nervii, navele și oasele. Modificările negative ale acestui corset implică o schimbare a dermei.
 • Ridurile apar în cazul în care există un spasm muscular. Un mușchi puternic sănătoasă trebuie să fie întotdeauna într-o ușoară tensiune, dar atunci când devine inutilă, pielea este comprimat și nu apare o carte ori. Complexul are ca scop eliminarea tensiune excesivă și pentru a reveni mușchii tonul dorit.
 • mușchii sănătoase sunt o piele sanatoasa. corectă de lucru cu mușchii va permite întineri feței și corpului. tensiunea lor va trage pielea și să consolideze regenerarea acestuia, iar relaxarea lor va permite de a scăpa de edem și blocuri.
 • Inginerie nevoie de piele de la tineret. Toate ridurile și falduri încep să fie stabilite în mușchii faciali de la vârsta de adolescent. Este important de a detecta și elimina toate blocurile și clipurile cât mai curând posibil, de avertizare, și nu îndepărtarea ridurilor.

Indicații și beneficii

În ciuda faptului că mecanismele de imbatranire a pielii au fost mult timp studiată, mulți oameni de știință încă să lucreze la rezolvarea acestei probleme.

Aging se datorează mai multor factori.

 • Aceasta este o stagnare a unui lichid care poate duce la limfostază. Circulația de rupere duce la atomia pielii, devine plictisitoare și flabby. Toate procesele metabolice organistice încetinesc, ceea ce, la rândul său, pot duce chiar la boli grave.
 • Acesta este un stres constant zilnic. În rezultatul său, țesutul muscular crește în volum și înghețat în spasme, ceea ce duce la întinderea și salvarea pielii, apariția bilelor și a celei de-a doua bărbie.
 • Acestea sunt tracțiune fascială. Fascia este cochilii musculare conectate într-un singur sistem și conectarea tuturor mușchilor într-un singur complex. O porțiune spasmodică a unui mușchi duce la tensiunea întregului complex fascial și schimbă postura și caracteristicile.

Astfel, prevenirea și eliminarea a trei dintre aceste motive pentru îmbătrânirea corpului, exercițiile contribuie:

 • Îmbunătățirea circulației sângelui și a alimentării cu sânge la epidermă+
 • Consolidarea ieșirii limfatice+
 • Îmbunătățirea structurii pielii+
 • Restaurarea claritatea feței și a liniilor maxilarului+
 • Reducerea staticness a feței și gâtului mușchilor+
 • Eliminarea ridurilor și creșterea netezimea pielii+
 • ridicare armat a țesuturilor moi+
 • îmbunătățirea activității mușchilor Mimic și mușchii maxilarului+
 • elimina bile și a doua bărbie.

Contraindicații

În pofida unei abordări științifice și o mai mare eficiență de exerciții, clase au anumite contraindicații.

Este imposibil să manuală așteptare (și mai vid) manipularea în următoarele cazuri:

 • Diverse inflamații și ulcere pe parcela care trebuie să masaj+
 • probleme congenitale cu cervicala si lombara departament, osteoporoza+
 • leziuni ale maxilarului, clavicula sau a coloanei vertebrale, precum și leziuni ale creierului+
 • Sisteme de circulatie+
 • Hipertensiune arteriala si boli vasculare+
 • Inflamația a Tropro sau facial Nerva+
 • epidermă diferite boli (negi, eczeme, psoriazis)+
 • Boli grave, cum ar fi oncologia, diabetul sau boala sistemului imunitar+
 • Tulburări psihologice, dependență.

Chiar și o persoană sănătoasă, înainte de începerea cursului, este de dorit să vă consultați cu medicul dvs. de participare. Exercițiile nu vor elimina defectele cauzate de o anumită boală. De exemplu, dacă edemul se datorează oricărei boli, masajul țesăturilor elaborate va crește doar întinderea pielii.

De asemenea, autorul lui Osinin H. B. Nu recomandă combinarea claselor și a exercițiilor destinate unei creșteri a masei musculare, deoarece o astfel de tandem poate chiar să consolideze problemele.

Pentru ceea ce se aplică?

Programul de exerciții va îmbunătăți tenul tensiunii, va reduce grosimea grăsimii subcutanate pe obraji și bărbie. Ea va restabili conturul feței, scoate pleoapele, face o privire mai deschisă și va extinde ochii, va elimina ridurile. În plus, complexul va îmbunătăți starea gâtului: extinderea și dau un contur frumos, reduce ridurile transversale. Principalul lucru este de a îmbunătăți postura și îndepărtarea tensiunii cazului brahial. Astfel, este nu doar gimnastica faciala, munca este realizată cu o curea de umăr, spate și departamentul de col uterin.

Față

Programul include exercitii fizice se confruntă cu un mare complex, care acționează asupra tuturor mușchilor acestei zone.

Zona de frunte

Exerciții sunt proiectate pentru a reduce și complet elimina ridurile si netezi pielea. Dar, de asemenea, complexul va ajuta la îmbunătățirea somnului: va fi mai ușor să adormi și trezi, somnul va fi mai adânc și vă va permite să se simtă mai odihnita. Pentru a face acest lucru, trebuie să poziționeze degetul arătător al mâinii lider deasupra sprâncenei, sprijinindu-l pe partea de piele. În templu aveți nevoie pentru a face un deget mare de aceeași mână, trăgând pielea. În general, se pare ca un vizor format dintr-o singură mână.

O altă mână începe în spatele capului și este aduce în zona pielii situată deasupra primei mâini. Mișcările circulare din piele se ridică spre sprâncene până la marginea părului, după care mâinile se schimbă, iar întreaga procedură se repetă pentru o altă jumătate a frunții. Și puteți observa, de asemenea, partea de mijloc a lobului frontal. Palm sunt situate pe fața în așa fel încât, în centrul fruntelui,. Mișcări spirale ale palmei palmei pielii în distanța de jos în sus de la centrul frunții până la margini.

Sprâncene

Relaxați-vă mușchii frunții, returnați poziția corectă pentru a reveni la următorul exercițiu. O mână este situată pe partea occipitală a capului, iar cea de-a doua pune pe frunte. Țesăturile frunții trebuie să tragă încet până la linia de creștere a părului, în timp ce deplasați țesutul la gâtul mâinii.

Ochi

Pentru a vă deschide ochii largi și pentru a mări orbita în apropierea colțului interior, este necesar să întindeți pielea puțin. Pentru a face acest lucru, indicele și degetul mijlociu de o nevoie de mână pentru a forma literei „V“ și, prin trimiterea o mână cu o palma pentru ochi, atașați-le la un colț exterior de sprâncene și în colțul exterior al ochiului. Pielea obținută de „furculiță” este întinsă în partea laterală a ochiului și apoi se schimbă spre nas. Un alt exercițiu similar se poate face prin atașarea unui degetul arătător la mijlocul sprâncenelor, și mari – de la mijlocul obraz. Pielea este întinsă și comprimată în diferite părți, mascate prin mișcări circulare. După sfârșitul întinderii, trebuie să vă deschideți ochii cât mai mult posibil și clipește rapid repede.

Buze

Pentru a ridica colțurile buzelor, este necesar să puneți degetele indice ale ambelor mâini asupra lor. Thumbs în același timp se încadrează pe un arc de maxilar din două părți ale bărbiei. Mișcări ușoare, degetele sunt strânse unul spre celălalt, relaxând mușchii bărbiei. Exercitarea poate fi repetată pentru fiecare colț al gurii separat.

Triunghi nazolabial

Pentru a reduce pliurile nazolabiale și pentru a-și crește drenajul limfatic, următorul exercițiu este perfect. Degetul arătător al unei mâini este plasat pe aripa nărilor și degetul de la mâna a doua până la punctul în care începe pliul. Degetele se mișcă în așa fel încât fiecare dintre ele atrage jumătate din opt. Acest lucru vă va permite să relaxați mușchii. După aceea, degetele indexului se încadrează de-a lungul plimentelor nazolabiale spre deplasarea nasului și a mișcărilor vibrante ale luminii de jos ca și cum „stroking”. Va face apa suplimentară din câmp.

Pentru a ridica buza superioară și aripile nasului, trebuie să luați marginea nărilor cu două degete de o mână și să puneți degetele cealaltă din colțul interior al ochiului din aceeași parte a ochiului fata. Degetele inferioare s-au mutat la partea de sus și întârzie câteva secunde în cel mai înalt punct.

Față oval

Pentru a returna elasticitatea feței ovale și a netezi obrajii, trebuie să faceți un exercițiu numit „Creek”. Acesta va elimina măștile mușchilor maxilarului și va coborî în poziția corectă. Pentru a face acest lucru, deschideți gura și coborâți maxilarul inferior la gât. Buzele sunt scoase în așa fel încât litera „o” este pronunțată. Palmele din același timp sunt situate în zona maxilarilor de jos și superioare și apăsând mușchiul, întinzându-l și netezi. Ochii în timpul exercițiilor ar trebui să fie larg deschise pentru a întinde pielea. Astfel, exercițiul este realizat de cei a căror vârstă este formată din bile. Același lucru, care, cu vârsta de bărbie „se târăsc”, este necesar să se facă palme pe obraji și să le ia spre creșterea părului.

Toate exercițiile de față pot fi efectuate atât în ​​poziția de ședere cât și în poziția mincintă. Acest lucru este deosebit de convenabil atunci când gimnastica facială este efectuată imediat după trezire, direct pe pat. Principalul lucru din astfel de exerciții nu este de a-l exagera cu tensiunea pielii, în special în jurul ochilor.

Gât

Exercițiile pentru departamentul de col uterin sunt exerciții fundamentale. Pentru a obține un succes maxim în recuperarea epidermei și întinerirea, este necesar să începeți un complex zilnic cu ei.

Suprafață din spate

Pentru a prelungi gâtul, îmbunătățind circulația sângelui și reduce durerea în osteochondroză, trebuie să faceți exercițiul numit „Hanger”. Pentru a face acest lucru, este necesar să reduceți liber capul în jos, fără a apăsa bărbia la piept. Lăsând capul în jos, trebuie să ridicați umerii în sus și să stați într-o astfel de poziție timp de aproximativ 30 de secunde. După care vă puteți întoarce la poziția inițială, ridicându-vă capul.

Al doilea exercițiu care vă permite să lucrați la mușchii gâtului, sunt următorul set de acțiuni. Mâinile sunt puse pe partea inferioară a spatelui, se ridică un umăr, lama este dată înapoi. Capul se întoarce în direcția opusă de umăr, în timp ce bărbia ar trebui să se ridice treptat. În această poziție, trebuie să stați timp de 30 de secunde și apoi să vă întoarceți la original, coborând umărul, dar lăsându-mi mâinile pe spatele inferior. După trei repetări, se schimbă umărul.

Suprafață frontală

Pentru a reduce ridurile transversale și a elimina cea de-a doua bărbie, trebuie să faceți zilnic exercițiul „cadru”. Mâinile se ridică și se îndoiau în coate, palma acoperă coatele, formând un fel de cadru deasupra capului. Capul se sprijină, iar umerii se întind, îndreptându-se coloana vertebrală. După aceea, o mână este așezată pe piept, iar cea de-a doua sub bărbie și gâtul trage ușor prin reproducerea mâinilor în direcții diferite.

Alinierea gâtului împotriva coloanei vertebrale

Gâtul avansat este adesea găsit la persoanele care efectuează o mulțime de timp sau lucrează la computer. Din acest motiv, durerea apare în umeri, se schimbă fața. Pentru a alinia gâtul, trebuie să efectuați în mod regulat următoarele acțiuni. Mâinile se luptă în spatele spatelui și se micșorează în castel, gâtul trage înainte fără înclinație a capului. În această poziție trebuie să stați timp de 30 de secunde. După aceea, trebuie să vă inversați: Prindeți-vă mâinile la castel în fața corpului și luați-o înapoi.

Scoaterea clemei cu suprafața laterală și spate

Pentru a elimina clemele musculare și a prelungi gâtul, trebuie să ridicați un umăr și să-mi înclinați capul, întinzându-mi gâtul pe celălalt la altul, după care voi măsura într-un astfel de post cel puțin 30 de secunde. Repetați exercițiul pentru cealaltă parte a gâtului. Întindere și compresiune a mușchilor de suprafață din spate este realizată într-un mod similar, doar umerii se ridică și cad în același timp.

Postură

Pentru a îndrepta coloana vertebrală și dezvăluie piept, puteți face mai multe exerciții diferite. Una dintre ele este exercițiul „Sail“, care nu va dezvălui doar piept, dar se va întinde mușchii de la mâini și de a consolida limfatic. Pentru a face acest lucru, pentru a primi în ușă, punând palmele pe bancurile de nisip, după care, fără a le rupe de pe palme, face un pas înainte larg. În această poziție trebuie să reziste cel puțin 30 de secunde, după care resetare tensiune, având robust din spate spre exterior și coborârea capului.

Al doilea exercițiu pentru partea din spate este așa-numita gravitate zero. Se va extinde la nivelul coloanei vertebrale și relaxați-vă toate clipurile mușchilor spinali. Cel mai bine este să-l efectueze pe phytball, dar este posibil fără ea. În primul rând aveți nevoie pentru a merge mai departe, ca și în cazul în care îmbrățișând o minge rotundă mare (sau de fapt, îmbrățișarea), și leneviți în această poziție de cel puțin o jumătate de minut. După aceea, este necesar să se grăbească în același mod în direcția opusă și, de asemenea, persista în această poziție.

Al treilea exercițiu de referință gol se numește „Activ permanent“. Ai nevoie pentru a obține în așa fel încât picioarele sunt situate exact sub umeri, coccisul a fost îndreptată spre podea, și fese au fost ușor tensionate. Întregul corp trebuie să fie o linie dreaptă de la vârful de sus la tocuri de sus. Pentru exercitarea, aveți nevoie pentru a ajunge fără probleme capul capului sus, deschiderea piept și reducerea în urmă cu lame. Lenzy în această postură are nevoie de mult mai mult decât în ​​alte exerciții, și anume de la 3 la 5 minute. Și puteți efectua un astfel de exercițiu, în orice moment al zilei, aflându-se la locul de muncă, în picioare în coada de așteptare magazin sau în timpul călătoriei cu metroul.

exerciții speciale cu role, care va ajuta la dureri de spate de eliminare, reduce umflarea și chiar promovează pierderea in greutate. Este cel mai bun pentru această role de ienupăr gata făcute dobândite într-un magazin specializat, sau făcut de propriile mâini. Roller trebuie să fie pus pe podea și se află pe ea în așa fel încât rola era strict sub zona ombilicului. Picioarele extrași sunt conectate prin maizins, mâinile sunt alungite deasupra capetelor lor și, de asemenea, atinge reciproc Misinians. În această poziție, este necesar să se ședere cel puțin câteva minute prin adăugarea de timp de 20-30 de secunde exercițiu pentru fiecare secundă zi. Astfel, este posibil de a aduce timpul de executie la 10-15 minute, care vor beneficia de atât la nivelul coloanei vertebrale și multe organe interne.

Respiratia în timpul exercițiului ar trebui să fie lent și profund, inhaleze se face cu un nas, și expirație gurii.

principalele exerciții

Rata de bază completă include mai mult de 40 de exerciții diferite care afectează mușchii și ligamentele faciale, cervicale și ale coloanei vertebrale. Principiul punerii în aplicare a acestora este similar cu unele principii de execuție a Asan Yoga – trebuie să luați orice poziție în spațiu, se simt tensiunea sau relaxarea anumitor mușchi și a persista în această poziție pentru un timp.

Puteți lista câteva mișcări de bază pe care sunt construite cele mai multe altele:

 • Umăr mână, mâini, șoc+
 • pante cap, carcasă+
 • Muscle întindere cu acțiune+
 • mușchii de tracțiune cu mâinile+
 • Pressing mușchii prin acțiunea+
 • mușchii Slap cu mâinile+
 • masaj.

In plus, masajul este împărțit în vid și sculptural.

 • Vid de fitness facial – Este masajul muscular cu borcane de vid de mici. Pentru el, este nevoie de un set de trei cutii, dintre care cel mai mic este necesar pentru a studia zonele mici (pielea din jurul ochilor, buzele) + mediu de dimensiune a borcanului necesar pentru masajul nasului și a acțiunilor temporale + banca mare este necesară pentru a studia mușchii mari aplauze, frunte și bărbie. Un astfel de masaj va întări circulația sângelui, creșterea producției de colagen natural și neteziți ridurile mimice.
 • Sculptura fitness facial – Este masajul muscular cu mâinile. În timpul cursurilor, acei mușchi sunt tensionați și relaxați, care practic nu sunt implicați în viața obișnuită, ceea ce permite pielea să obțină mai multă nutriție și oxigen, va întări și va reduce defectele vizibile.

Puteți rămâne într-o metodă de masaj, dar pentru a obține cel mai bun rezultat, este recomandat să combinați sau să alternalizați masajul de vid și sculptural. În același timp, este necesar să o distingeți în zone, fie în timp, nu ar trebui să începeți al doilea imediat după primul.

Cum de a efectua?

Sistemul de exerciții a fost conceput astfel încât oricine să o poată face independent la domiciliu.

Există mai multe reguli care ar trebui să fie familiarizate înainte de a începe să se angajeze în această metodă.

 • 30 de secunde. Această regulă afirmă că orice musculare comprimat sau întins (sau grup de mușchi) trebuie păstrat într-o stare de ton de cel puțin 30 de secunde, altfel efectul necesar nu va fi obținut.
 • Crick. Aproape toate exercițiile sugerează o întindere lentă, dar puternică a anumitor grupuri musculare. Este necesar pentru a-și restabili lungimea originală, pe care au pierdut-o în detrimentul spasmului. Deoarece presiunea principală nu este făcută nu la țesutul muscular însuși, dar pe coajă (fascia), este necesar să se efectueze toate manipulările destul de bine.
 • Pretensionare. Pretensionarea este tensiunea țesuturilor în direcția viitoare sau în opusul lui. Se efectuează înainte de o multitudine de exerciții de bază și se face până în momentul în care expunerea musculară este pe deplin relaxată.
 • Sarcină. Nu puneți prea mult presiune asupra fasciei. Aproape nici un exercițiu nu cere efortul de aplicare, în plus, în unele exerciții, ele sunt chiar dăunătoare. În special, trebuie să dați încărcarea încărcăturii, efectuând masajul facial în ochi, buzele și sinusurile nasului.
 • Fixare. La sfârșitul unor exerciții, este necesar să fixați mușchiul întins cu degetele sau mâinile de ceva timp. De obicei, suficient pentru a face suficient de la 3 la 5 secunde.

Acest lucru va permite mușchilor să înceapă să se obișnuiască cu poziția și dimensiunea corectă.

Secvența oricărui exercițiu în sine ar trebui să arate așa.

 • Fața este curățată de cosmetice, din partea de sus a corpului a scos îmbrăcăminte și lenjerie de corp.
 • Palma este încălzită prin frecare și se aplică acelor site-uri care vor fi expuse.
 • După ce pielea a ars ușor de la palmele calde, puteți începe manipulările, îndepărtați de atingerea ușoară la întinderea puternică.
 • Mai întâi a lucrat cu gâtul și spatele, apoi se confruntă. Prima frunte este procesată, apoi obrajii și după toată bărbia.
 • Masajul de vid începe cu cel mai mare borcan, se mișcă până la cel mai mic.
 • După masaj, pielea trebuie să se încălzească cu palmele rascale și să o răcească timp de câteva minute înainte de a aplica machiajul sau purtați haine. Și puteți reabilita, de asemenea, pielea cu o cremă sau o mască de nutrienți.

Recomandări

Aproape toți medicii de diferite specializări aprobe și să ia în considerare metoda eficientă de octinist, deoarece această tehnică se bazează pe cercetare și principii ale corpului uman medical. Pe diferite resurse pe Internet puteți găsi multe comentarii entuziaste de la femei și bărbați de diferite vârste. Mulți remarcat că, după câteva luni de exerciții fizice, fetele au devenit mult mai clare, a doua bărbie a scăzut în mod semnificativ sau au dispărut deloc, iar pliurile nazolabiale nu au fost atât de adâncă. Doamnelor descrie îmbunătățirea posturii, alungirea gâtului și chiar pierderea mai multor kilograme inutile. În multe forumuri, așezați fotografii înainte și după rezultatele.

Astfel de rezultate impresionante pot fi realizate numai prin regulate sesiuni de 1-1,5 ore. Prin urmare, cei care au efectuat exercițiile din stânga neregulat, de cele mai multe ori feedback-ul negativ pe rețea, spunând că tehnica este inutil și foarte rutier. Cu toate acestea, există o categorie de persoane care au primit senzații dureroase în timpul clasei. Se spune fie un exercițiu necorespunzător, fie despre orice contraindicații pe care au ignorat sau nu știau.

Cu anumite boli, complexul de exerciții nu numai că nu va ajuta, dar poate agrava starea unei persoane, deci este necesar să se consulte cu medicul cu participare, înainte de a cumpăra un curs și începe să studieze.

Programul este foarte rar realizat în saloane, deoarece a fost proiectat pentru uz individual. Pe rafturile librării și în rețea puteți vedea cărți ca n. Osinin și mulți dintre urmașii săi care au lansat cursurile autorului pe baza acestui complex de exerciții.

Cel mai bun feedback a colectat totuși primele cărți ale autorului:

 • „Fitness for fata”+
 • „Învierea unei persoane sau a unui miracol obișnuit”.

Prima descrie principiile tehnicii, oferă exerciții de bază și recomandări pentru punerea în aplicare a acestora. Spune despre modul în care să se întoarcă și salva tineretul pierdut al pielii și starea de sănătate a corsetului musculare. A doua carte afunda mai adânci cititor pentru cauzele de deformare și de îmbătrânire a pielii, care descrie procesele care au loc în același timp,. Mulți cumpărători satisfăcuți recomanda ambele cărți pentru a dobândi, deoarece acest set de exerciții este o adevărată descoperire pentru cei care doresc să-și păstreze sănătatea și frumusețea pentru mulți ani.

Mai multe detalii despre exercitiile pe care le va învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: