Rezumatul directorului general: Caracteristici și recomandări privind pregătirea

Rezumatul directorului general: Caracteristici și recomandări privind pregătirea

Directorul general este o poziție de prestigiu și statut. Persoanele care ocupă această poziție în întreprindere au putere, și, de asemenea, să primească recompense materiale de mare pentru munca lor. În acest sens, nu este surprinzător faptul că profesia este foarte popular.

Cum de a crea un CV al directorului general? Ce erori trebuie să fie evitate? Ce să scrie în secțiunile principale ale CV-ului? Citiți mai multe despre acest lucru în articolul nostru.

Caracteristici Rezumat

Rezumatul directorului general este un document de afaceri care trebuie să fie elaborate în ceea ce privește anumite norme. Printre ei:

  • Gramatică corectitudinea (lipsa de greșeli de tipar și erori în scris cuvinte, prezența tuturor semne de punctuație necesare)+
  • Structura (Rezumatul trebuie împărțită în secțiuni clar definite)+
  • Stilul oficial de scriere (nu este permis să folosească grabă)+
  • Individualitatea (nu puteți rescrie un șablon găsit pe Internet) și un alt.

În același timp, angajatorul poate să prezinte CV-ul a crescut cerințele, deci ar trebui să citiți cu atenție descrierea postului vacant.

Recomandări pentru completarea principalelor secțiuni

Rezumatul competent al directorului general este o mărturie a profesionalismului și o mare experiență a unui specialist. Datorită faptului că sarcinile oficiale ale directorului general sunt destul de extinse, rezumatul poate conține un număr mare de articole. Vom umple pe partiții de umplere numai cheie.

Educaţie

Pentru a fi un CEO de înaltă calificare, trebuie neapărat să aibă educatie inalta. De asemenea, este de dorit ca aceasta a fost nici un. Deci, se crede că cel mai de succes și eficient în activitatea sa va fi directorul general, care posedă un anumit set de cunoștințe într-o anumită zonă în care întreprinderea este funcții (de exemplu, in domeniul medical). in afara de asta, Capul trebuie să aibă cunoștință de faptul că se referă la administrarea directă și de management.

Citește mai mult  Cum să specificați educația în CV-ul?

experiență de muncă

Directorul general nu poate fi imediat după terminarea universității. Pentru a obține o astfel de poziție de rang înalt, trebuie să lucrați mult timp și cu încăpățânare. Acesta este motivul pentru care contele „experiență“ în rezumatul este una dintre cele mai importante.

Aici trebuie să scrie despre unde ați lucrat în care companiile și în ce poziții. Această informație este recomandată pentru a indica, în ordine cronologică, cu indicarea obligatorie a timpului de lucru.

Abilități și abilități profesionale

Abilitățile actuale și aptitudinile directorului general poate varia în funcție de domeniul specific de activitate. Deci, în comunitatea profesională și de afaceri este considerat a fi în scopul de a obține o poziție de orientare, Este necesar din interior pentru a înțelege toate procesele. Acesta este motivul pentru care directorul companiei de construcții ar trebui să înțeleagă de construcție, și șeful întreprinderii industriale ar trebui să fie conștienți de toate subtilitățile procesului de producție.

Cu toate acestea, în plus față de astfel de abilități practice, necesitatea de a avea un set de cunoștințe și abilități mai versatil. Deci, managerul companiei ar trebui să poată să lucreze pe un computer, știu limbi străine (în special aceasta se referă la diferitele tipuri de firme internaționale), să fie în măsură să negocieze, deține o eticheta de afaceri și multe altele.

Realizări

În această coloană, aveți nevoie pentru a scrie despre cele mai bune realizări și descoperiri tale. În același timp, ei se pot referi la cele mai diferite domenii de lucru la întreprindere. S-ar putea să fi dezvoltat o nouă metodologie sau ați primit o primă în domeniul nostru.

Astfel de realizări vă vor aloca pozitiv împotriva altor solicitanți și vor atrage atenția angajatorului.

Erori

Potrivit recenziilor angajatorilor, un număr mare de rezumate pe care le primesc sunt elaborate cu erori. Unii solicitanți nu au competența de a elabora documente de afaceri necesare pentru angajare și, prin urmare, să primească un refuz către angajator și să nu primească poziția dorită. Pentru ca situația dvs., nu avem un mod de fumat, vă sugerăm să acordați atenție unor deficiențe din rezumatul care ar trebui evitat.

  • Prea multe informații personale. La elaborarea unui CV, este foarte important să vă amintiți că documentul pentru ocuparea forței de muncă se referă la categoria de afaceri. Prin urmare, acesta trebuie să fie compus din toate regulile de eticheta de afaceri. Toate informațiile care sunt conținute în rezumatul trebuie să se refere direct la poziția pe care vă așteptați. Nu este nevoie pentru a descrie biografia viața personală sau.
  • Design excesivă. Director General – Responsabil și serios Poziția. De asemenea, este necesar să se apropie și de a compila un CV pentru această poziție. Nu se recomandă să-și exercite creativitatea excesivă sau creativitatea atunci când scrieți un document. Nu adăugați elemente grafice care nu sunt necesare (de exemplu, emoticoane sau caractere) și nu folosiți culori strălucitoare.
  • Volum mare. Volumul optim al rezumatului nu trebuie să depășească o pagină. Chiar dacă toate informațiile de care nu se potrivește pentru o pagină, trebuie să acorde prioritate orice informație. Deci, nu ar trebui să specificați tot locul de muncă, opresc doar 3-5 posturi. În plus, nu este necesar să se descrie totul în detaliu, să fie cel mai scurt și laconică.
Citește mai mult  Totul despre Pilotul militar al profesiei

Exemple

La întocmirea unui rezumat profesional al directorului general al întreprinderii, este convenabil pentru a naviga pe eșantioane și modele. Astăzi vă oferim câteva CV-uri compilate cu succes.

  • Se poate concluziona că acest CV-ul este bine structurat și este ușor de vizual percepi. În același timp, este destul de scurt și conține toate informațiile necesare pentru angajator.

  • Compilatorul prezentului rezumat indicat nu numai toate informațiile necesare, dar, de asemenea, furnizate date suplimentare pentru un angajator. De exemplu, pe baza documentului, se poate concluziona că solicitantul este pregătit pentru călătorii de afaceri, precum și pentru a muta, care este o dovadă a intențiilor sale profesionale grave.

  • În ciuda faptului că, în acest exemplu nu există nici o fotografie, este destul de succes. Dupa cum se poate observa, toate subtitrările de cele mai multe secțiuni importante sunt evidențiate cu caractere aldine.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: