Ce să-i dai soțului unei nunți din piele?

Ce să-i dai soțului unei nunți din piele?

Trei ani de viață în căsătorie se numesc o nuntă din piele. Această dată importantă persistă o alianță solidă, deoarece nu fiecare cuplu este capabil să rămână împreună atât de mult timp. În ciuda faptului că 3 ani în căsătorie nu sunt o dată rotundă, în această zi este obișnuită să dea cadouri. Pentru o tânără soție, este important să-i placă soțul / soția și să-i facă o surpriză plăcută.

Cum de a sărbători?

Al treilea an de viață împreună se numește piele, deoarece pielea este mult mai puternică decât Siteria și Hârtie – materiale care sunt simbolurile primului și al doilea an de căsătorie. Timp de trei ani, soții au învățat să răbdare și respect reciproc, dar ei încă mai au o mulțime.

Pielea este reprezentată ca material flexibil și fiabil capabil să răspundă influențelor externe și să rămână neschimbate nu la un an. Se crede că pielea înseamnă capacitatea de tineri casatoriti să se simtă unul pe altul cu toată durerea de piele și ia și bucuria de a doua jumătate ca lor.

Pe cookie-ul cuptorului de nuntă din piele sub formă de animale. În acest fel, este posibil să se sublinieze importanța acestor animale, care, în plus față de lapte, lână și carne, da o piele pentru o piele – material folosit pentru producerea de îmbrăcăminte, mobilier și diverse accesorii.

Soțul / soția poate surprinde iubitul ei de coacere. Ei bine, se va uita la placinta masa de boabe sau de pâine, care simbolizează confortul de familie și armonie.

O astfel de dată mică nu este sărbătorită pe scară largă, și, prin urmare, tânăra soție decide pe cont propriu, cum să felicit soțul. Ea poate face o cină romantică cu lumina lumânărilor și prezintă un cadou de piele iubită, conceput pentru a sublinia puterea relației lor.

Citește mai mult  Rochie de mireasă

Ce să-i dai soțului ei?

Ce să-ți dai soției tale iubite timp de 3 ani de viață împreună? Subiectul în acest caz, ar trebui să reflecte dragostea și loialitatea față de iubit și, în același timp, să sublinieze importanța soțului. Nu achiziționează neapărat un lucru scump, trebuie doar să vă exprimați sentimentele.

Cadouri de top pentru bărbați:

  • Geantă de piele+
  • Piele portofel+
  • Servietă de piele+
  • centura+
  • Toc de piele+
  • Ceas cu brățară din piele+
  • pantofi de piele+
  • Jurnal din piele acoperi+
  • Portret de piele.

În sezonul rece, este potrivit să se ofere mănuși din piele. În cazul în care soțul este pasionat de vânătoare, atunci puteți alege un capac pentru un pistol sau un cutit din piele.

Când bugetul familiei nu permite achiziționarea unui produs din piele naturală, Puteți cumpăra un produs din piele de leateret. Este important să găsiți un lucru de înaltă calitate, astfel încât materialul să nu spargă perioada scurtă de timp.

opţiuni alternative

Aniversarea de nuntă din piele nu înseamnă că soțul / soția ar trebui să-i dea soțului un produs realizat din piele. Orice dar va fi o surpriză plăcută pentru iubitul, fie că este un tort festiv sau o cină romantică. În plus față de lucruri din piele, o tânără soție poate da o persoană preferată ceea ce el a fost mult timp visat.

De exemplu, un mare cadou pentru căsătoria de trei ani va fi o excursie la șederea mult așteptată. Călătorind în munți sau excursii la locurile istorice se va bucura de o pereche. Soțul / soția ar trebui să știe preferințele soțului ei să-l placă în această zi semnificativă.

Citește mai mult  23 de ani de la ziua nuntii: Caracteristici data și sfaturi cu privire la alegerea de cadouri

Universitatea Universal va fi dispozitive electronice, cum ar fi un nou telefon sau laptop. Desigur, ei nu au nimic de-a face cu pielea, cu toate acestea, puteți alege un toc de piele sau sac. Este important doar să știe ce marca dinainte ce marca are un simpatizează soț, și obiect gadget care ar dori să achiziționeze.

Portretul unui om iubit încadrat în piele va fi inițial. În prezent, nu este necesar să se aplice unui artist profesionist pentru acest lucru, puteți face un portret foto interesant printr-o aplicație specială. Cadrul în orice caz va trebui să comande.

Nu toate femeile care caută cadouri pe rafturile magazinului, mulți preferă să facă o surpriză cu propriile mâini. Astfel, cadouri neobișnuite și drăguțe vor fi papuci moale de acasă, o eșarfă caldă sau o brățară răchită, făcută cu pielea.

Dacă finanțele nu vă permit să cumpărați un cadou superb, dar nu vreau să dau un bauble, atunci puteți sărbători căsătoria de trei ani în natură. O opțiune alternativă va fi o excursie la cinema sau teatru, bilete pentru care o soție tânără va da un soț în ziua aniversării nunții.

Ce alte lucruri plăcute pot fi prezentate soțului tău iubit, puteți învăța dintr-un tutorial video mic.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: