Franceză Kosyn

Franceză Kosyn

Valoarea accesoriilor din dulapul unei femei moderne este dificil de supraestimat – adesea că devin o imagine dominantă luminată și, în special, subliniază farmecul și frumusețea feminină. Unul dintre aceste lucruri originale – Brazer francez.

Cu ce ​​seamănă?

Acest lucru este o batistă pe gâtul unei forme triunghiulare, o buclă este pe una din capetele sale. Datorită acestui accesoriu, este posibil să se elaboreze în moduri diferite – acest lucru se datorează deja fanteziei dvs. În plus, textura, cum ar fi paleta de culori a kosinokului francez, este foarte diversă.

Acest accesoriu are încă numele lui Fanton sau o eșarfă de transformator.

Acest produs este foarte practic și se potrivește perfect în stilul casual, adăugând-o un zbor ușor de romantism. În plus, Fanton este capabil să suplimenteze și să facă o imagine de afaceri, diluând zilele de zi cu zi: cu un cod strict de îmbrăcăminte, când accesoriile sunt inacceptabile, va da o viziune elegantă și discretă.

Uneori, o femeie vrea să-și diversifice garderoba cu un nou costum, dar este constrâns în mijloace. Apoi, o eșarfă elegantă de transformare poate veni la salvare, care va revitaliza pe bluza sau rochia.

Ar trebui să se țină cont de faptul că Brazerul francez este un lucru bilateral. Două detalii identice pot fi sculptate dintr-un țesut sau puteți combina diferite desene. De exemplu, o parte a produsului poate avea un ornament strălucitor, iar celălalt este un monofonic – acest lucru va da Franton un farmec special.

Material

Materialul din care eșarfa transformatorului va fi cu siguranță naturală și moale. Pentru sezonul de vară, alege kosninki din sifon care curge, mătase sau plăcut strălucitoare la corpul vîscoză. În timpul iernii, lucrurile practice din bumbac, cașmir delicate sau lână confortabilă sunt adecvate.

Citește mai mult  Coral: Proprietăți, culori, așa cum arată și cum să aibă grijă?

Brazerul francez poate fi tricotat. De regulă, pentru astfel de scopuri, tehnica de croșetat este folosită – țesăturile deschise arata rafinat și romantic.

Cum să coase singur?

Dacă aveți cel puțin abilități minime de tăiere și de cusut, vă puteți mulțumi cu ușurință cu un haine noi sub forma unui accesoriu la modă și drăguț și, în același timp, nu veți suporta aproape nici o cheltuială materială. La urma urmei, multe craftswomen sunt folosite pentru coaserea unui Sharf-transformatoare haine vechi (de exemplu, de ordinul a batista brandy), oferind astfel o nouă viață la lucruri vechi.

Pentru a coase un Golk francez la modă, ai nevoie de un model, țesături și fire.

Nu uitați că pe Croy acest accesoriu este dublu față, deoarece măsuram cu atenție materialul astfel încât să fie suficient. Ai nevoie să taie două egale semi-ons, și apoi să le coase de partea greșită, iar acest lucru se poate face și manual.

Amintiți-vă că eșarfa va trebui să se dovedească, astfel încât să lăsați un fragment mic nepripționat. După aceea, reglați „coada”, apoi faceți-o sub formă de buclă, care este partea distinctivă a acestui accesoriu.

Dimensiuni

Pentru a coase independent acest accesoriu și este foarte ușor de făcut chiar și meșteșugari neexperimentați, veți avea nevoie de două tăieturi de pânză de 65×28 centimetri. Acestea sunt de dimensiuni standard pentru Brazers franceză, deși, dacă se dorește, acestea pot fi schimbate într-o parte mare sau mai mică.

Cum să legați în moduri diferite?

Textura și caracteristicile formei Franton îi permit să o transforme într-o cravată strictă, un arc romantic blând sau un nodul care poate fi de diferite dimensiuni.

Citește mai mult  Pungă de talie

Cea mai ușoară cale de a lega Franton este să transformi vârful liber în buclă și apoi să-l îndrepte. Deci ai un fel de cravată. Dacă completați îndeaproape vârful înapoi, apoi întoarceți vizual produsul la mai voluminos și faceți o concentrare specială pe gât.

Un capăt liber se poate face într-o buclă și de două ori – în acest caz, se formează un nodul original, similar cu un trandafir care poate fi mutat sau lăsat în mijloc. Asigurați-vă că nodul poate fi broșă spectaculoasă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: