Punga din piele o face singur

Punga din piele o face singur

Bag din piele – accesoriu confortabil elegant pentru orice amator de piele. Produsele comerciale obișnuite nu vor putea să se potrivească celor care au dorința de a ieși și diferă de alte persoane. În acest caz, cu coaserea economisește. Lucrul de ac vor ajuta să creeze o pungă unică unică. Și alegerea pielii va da statutul proprietarului său.

Ceea ce este necesar pentru muncă?

Înainte de a începe să lucrați, trebuie să vă asigurați că toate materialele sunt gătite. Pentru a crea o pungă, veți avea nevoie de:

 • Piesa de piele+
 • Acele speciale de piele speciale și pentru proiectare+
 • Dravel+
 • Rigla+
 • Sulă+
 • Foarfece+
 • Lipici+
 • Centimetru+
 • Frizerie din lemn+
 • Clothespins+
 • Ciocan+
 • Bucăți de PAL de lemn

Model

Înainte de a continua modelul, trebuie să determinați dimensiunea fundului produsului, toate detaliile vor fi plasate în jurul acestuia. Lățimea fundului depinde de ceea ce este planificat să fie transferat în sac.

La început se creează în partea de jos a dreptunghiului dimensiunii dorite. Panourile sunt înregistrate pe partea laterală. Acestea ar trebui să fie egale în formă și dimensiune. Valorile sunt pliate după cum urmează: lățimea aceleiași părți ar trebui să fie egală cu lungimea întregului produs plus jumătate din lățimea de jos. Înălțimea este determinată de nevoile.

Când creați un mâner, trebuie să vă amintiți că echilibrul produsului depinde de ele. Prin urmare, ar trebui să fie plasat corect pe laturile laterale. Pentru aranjarea corectă a curelelor, trebuie să împărțiți marginea superioară cu partea a 3 părți.

În continuare trebuie să desemnați lungimea mânerelor. Când se gândește la lățimea centurii și mânerului, merită considerată că acestea trebuie combinate cu produsul însuși.

Când construiți un model, nu trebuie să uitați de cusăturile. Trebuie să facă liniuțe pentru cusături. Trebuie să oferim 1,25 cm pentru fiecare parte a părților inferioare și laterale. Pentru partea superioară a laterală a lateralului, nu sunt necesare cote, deoarece nu este necesar să coaseți nimic acolo.

Calculul materialului

Destul de des amploarea pielinelor de vânzare determină dimensiunea produsului în sine. Dar totuși la calculul materialului trebuie să vii cu seriozitate completă și să calculați totul sigur. Când calculați nu trebuie să uitați de detaliile sacului (buzunare, elemente de finisare). Prin urmare, la început merită descompunerea tuturor detaliilor pungilor de pe piele. Destul de des pe un fel de material există defecte (găuri, scuffs, dents). Ar trebui să aibă și o cârpă.

În medie, pentru saci au nevoie de 1-1,8 kV. M Material. Toate dimensiunile sunt relative, este necesar să decideți în mod clar modelul și să creați corect un model de pungi.

Cum de a coase un mâner?

Pentru mânere, avem nevoie de benzi de pe pielea lungimii și lățimii selectate, a acului și a firului. Curea pliată și începe să coaseți reciproc cu un interior. Este necesar să se retragă de la marginile de 7 cm, la capăt pentru a amâna aproximativ 7 cm pentru a fixa curele la sac.

Citește mai mult  Cum de a bloca cârpa?

După încheierea lucrărilor, începeți să conectați curelele la produs. Mai întâi trebuie să fixați locurile în care mânerul este conectat la sac. Plasează aceste cluster CLAP. Înainte de coasere, puteți lipi mânerele la sac. Cusăturile merită să clipească de două ori.

opt

Fotografii

Cum se instalează fitinguri?

Instalarea de fitinguri nu numai că va ajuta să decoreze produsul, dar vă va permite să ascundeți mici deficiențe dacă acestea au apărut. Aceste decorațiuni vor include butoane, butoane, încuietori, alte nituri.

Perfect complementează produse din piele Fitinguri metalice. Pentru a atașa un rivit la sacul de lipici încorporat, pânză de lipici.

Una dintre cele mai clasice bijuterii este un mâner mic. Un astfel de element poate fi atașat folosind o piele mică cusută la sac. De la piele pentru a face o bandă de aproximativ 6 cm lungime. Așezați linia în jumătate și în mijlocul avionului. Printre ei, banda poate fi la început pentru a fixa-o puțin lipici, apoi clipește. Asigurați o astfel de decorare pe sac este necesară utilizând o mașină de cusut.

De asemenea, pe fundul sacului sau ca ornament, puteți adăuga bug-uri (detalii metalice convexe).

Pe produs, astfel de butoane sunt atașate utilizând un dispozitiv special. La domiciliu, puteți folosi AWL făcând găuri mici. Puneți catelul în ele și picioarele lor înăuntru. Pentru a face acest lucru, în partea de jos trebuie să existe o căptușeală tare, astfel încât bulele să fi păstrat greu.

Cum să decoreze?

Sacul poate fi decorat nu numai de fitinguri, ci și diverse ornamente, tehnică de decupaj, aplicație.

Tehnica de decupare va fi o decorare excelentă la accesoriul ocazional. Pentru această tehnologie, veți avea nevoie de:

 • Napkin decorativ / Card de decupare / imprimare pe hârtie foto+
 • Adeziv special pentru decupaj pe piele și textile+
 • Perie plată+
 • Fabric contur+
 • cretă+
 • servetele umede+
 • Sol acrilic pe bază de vopsea.

Mai întâi trebuie să alegi un loc și desenul servetelor. Culoarea va depinde de culoarea sacului.

Procedura este simplă:

 • Face un sol, dă-i puțin puțin.
 • Al doilea strat este aplicat la o altă culoare.
 • Desenul dorit este tăiat.
 • Lipiți motivul selectat de pe suprafața tratată.
 • Adeziv din piele.
 • Da totul să se usuce.
 • În desenul fierului prin urmărire.
 • Așezați un strat de lacuri vitreice.
 • Uscat bun.

Aplicați pe o decorare la modă, care va face un obiect luminos al oricărei imagini dintr-un accesoriu simplu. Aplicațiile cifrei trebuie să aleagă să coaseți pungi. Modelul selectat poate fi menit manual la o pungă.

Ce pielea se va potrivi?

Selecția pielii depinde în primul rând de preferințele personale, prețurile, proprietățile materialelor și pungile. Softness apare în multe specii de piele. Una dintre variantele moi – pielea Tel. Este considerată cea mai înaltă calitate și valoroasă.

Suede nu este doar moale, dar, de asemenea, foarte durabil. Cum ar fi moale. În general, materialele din piele moale se distinge prin elasticitate și grație specială.

Citește mai mult  Cum să faci o floare pe o rochie din țesătură cu mâinile tale

Pungi din piele groasă sunt suficient de grele, dar în același timp au un grad ridicat de putere și o durată lungă de viață. Materialul de grăsime iese din onoare, bivol, carne de porc.

Opțiunile economice comparativ cu pielea autentică sunt produse din piele din piele. Tehnologiile moderne creează produse din piele suficient de durabile. În aparență este uneori dificil să se determine dacă o pungă este făcută din materialul prezent sau nu. Printre avantajele acestor modele, puteți evidenția gama de culori. Produsele naturale nu vor da un astfel de spațiu de culoare. În plus, mulți designeri creează astfel de accesorii nu numai cu înaltă calitate, dar și ecologice. Cu toate acestea, pielea nu are întotdeauna durabilitate. În frig, acest material se poate sparge, care nu se poate spune despre produsele naturale.

Spre deosebire de piele, modelele dintr-un material natural. Astfel de pungi adaugă statutul proprietarilor lor. Ei au o viață mai lungă de serviciu decât leatheza. Dar pungile din piele naturală au întotdeauna o etichetă de preț ridicată și, spre deosebire de modele artificiale, pungi grele naturale.

Selectați modelul

Alegerea modelului depinde de ținta pentru care este achiziționată sacul sau cusută.

Pentru cei care merg adesea la cumpărături sau ați purtat o mulțime de lucruri cu dvs., este nevoie de o pungă de cumpărături. Astfel de pungi au o formă largă spațioasă. Avantajul fără îndoială al acestor modele este versatilitatea. Ele sunt potrivite pentru orice haine și perfecte pentru utilizarea de zi cu zi.

Materialul depinde de preferințele personale. Cel mai adesea, cumpărătorii sunt din piele și lipsiți de fulgere.

Sacul sau torța este un model de sac moale, care din cauza formei sale are o capacitate excelentă. Pungi au un fund rotund și se închid cu panglică în partea de sus. Produsele pot fi făcute din bumbac, blugi, piele de căprioară, piele naturală și piele.

Belt sac frumos și util pentru călător și atlete. Datorită elementelor de fixare de pe centură într-o astfel de sac, este convenabil să stocați valorile necesare. Libertatea mâinilor – unul dintre principalele avantaje ale unui astfel de produs.

Master Clases

Piesele de piele

Există o mare selecție de pungi. Eșantion original – sac de felii de piele.

Pentru a crea un astfel de produs, veți avea nevoie de:

 • Felii de piele+
 • Motivul lipici „+
 • Mașină de cusut.

Scala produsului în funcție de eșantion va fi de 36×42 cm. Dimensiunea fiecărei piese este de 38×50 cm. Astfel de detalii vor fi 2 de o singură culoare și alte două. Pe fiecare parte, partea va fi îndepărtată pe centimetru pe cusături, va dura 5 cm.

Asistentul principal la etapa inițială va fi adeziv. Este ideal pentru a lucra cu pielea. Adezivul merită aplicat marginea liniei subțiri. După adeziv, trebuie să luați și numai atunci puteți începe să coaseți. După firmware, ar trebui să bateți ușor pe cusături, astfel încât articulațiile lor să fie plane și subțiri. Apoi treceți prin lipirea secțiunilor non-cusute și începe din nou firmware-ul din exterior.

Citește mai mult  Cum să fixați firul în mașina de cusut cântăreț?

Ar trebui să se facă așa:

După ce ați făcut cusăturile, nu trebuie să uitați să echivalați detaliile, astfel încât liniile să fie drepte.

După toate lucrările făcute cu detaliile de care aveți nevoie pentru a plia două după-amiaza și le strângeți prin formarea unei pungi.

Mânerele de saci sunt cusute în partea de sus a vârfului sacului. Aceste coturi tăiate prin cuțit și mânerul impregnat cu adeziv este introdus. Cum adezivul va usca un pic, puteți sorta.

Sac pentru laptop

Pentru acest model, veți avea nevoie de fulgere și piele (piele), precum și căptușeală.

Pungi de cusut pentru un laptop de piele naturală constă din următorii pași:

 • Mai întâi trebuie să decideți cu privire la dimensiunea care va fi potrivită pentru un computer laptop. Se recomandă utilizarea unei casete de laptop pentru a determina lățimea și lungimea materialului.
 • Lângă piele pe model, prezentată mai jos, tăiați două părți, având în vedere parametrii dvs. În prima parte pentru fiecare parte, este necesar să se retragă 2,5 cm pe cusături. Al doilea formular va fi mai mare de 1 cm în cel precedent, deoarece va fi o carcasă exterioară+
 • După cum se arată în fotografie, marginile inferioare și partea din față trebuie să fie trase pentru rotunjire.

 • Stepmer și jumătăți din spate.
 • Apoi alimentăm partea din față, așezând pliurile, așa cum se arată în fotografie. Excesul de întrerupere.
 • Făcând noduri.

opt

Fotografii

 • Pregătiți fulgerul. Dacă este mare, apoi tăiați și topit marginea. Ar trebui să fie recunoscută de o bucată de piele.
 • Hrănim fermoarul la scânduri.
 • Mergeți la piesele de tăiere din țesătura de căptușeală (modelul este același) și coaseți-le. Pentru comoditate, faceți buzunare.
 • Împărtășim căptușeala la scânduri cu fermoar, în timp ce marginea liberă în cusătura nu se încadrează.

zece

Fotografii

 • Am tăiat supapa, introduceți butonul magnetic în ea și adăugați la sac. De asemenea, coaseți mânerele.
 • Rămâne să coaseți o căptușeală la partea din piele și să introduceți cea de-a doua parte a dispozitivului de fixare.

Acoperiți cu turnare

Avem nevoie de instrumente pentru tanari, vopsele, burete și forme în sine – în acest caz, bug-uri (nu mai mari de 2 cm). Desigur, aveți nevoie de piele care poate fi turnată.

Pe negru de hârtie.

 • Pe carton purtăm modelul și planificăm locul de amplasare a gândacii, care sunt apoi lipite.
 • O bucată de piele cu o mare amprentă în apă fierbinte timp de câteva minute pentru înmuiere. Apoi ștergeți, așezați pe carton și formați gândacii.
 • Uscarea produsului, este reprodusă, tăiați găurile pentru mânere și glituri la cartonul de duritate.
 • Rugați gândacii, apoi panza însăși.
 • Termenul de procesare.
 • Goală în gândaci lipsesc cu spumă de montare sau umpleți cu sinteturi și ne grăbim cu o cârpă.
 • Coaseți detaliile și puneți fitingurile.

16

Fotografii

Alte modele pe care le oferim să se uite la următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: