Comunicarea cu vaci – un nou mod de a scăpa de stres

De regulă, atunci când apare stresul, o persoană care se confruntă cu dificultăți în toate sferele vieții, își pierde fostul performanțele sale. El se poate întâmpla în cazul în care o persoană nu se lasă să se odihnească.

Spune-le: „Oprește!„În loc de o grămadă de cazuri, trebuie să se ocupe, selectați timp și du-te la ferma. Comunicarea cu vaci va stabili starea dumneavoastră.

Comunicarea cu vaci - un nou mod de a scăpa de stres

„Îmbrățișări cu vaci“ din olandeză

Se crede că primul care a oferit o astfel de practică a fost olandezii. Susținătorii de idei de comunicare cu vaci cred că această practică se va îmbunătăți nu numai starea de spirit, dar, de asemenea, starea de sănătate.

„Critting la un animal mare cald, senzație de bătăile inimii lui, oamenii încep să se simtă mult mai bine“, spun expertii.

O astfel de practică este deja utilizată în Statele Unite și Europa. Oamenii plimbare la fermă și petrece timpul cu vaci. Nu-ți fie frică să se uite prost! La sosirea la fermă, se arată proprietarilor articol despre beneficiile de comunicare cu taur de casă.

Experții asigura că în momentul de arme cu un taur este produs de oxytsin (hormon de dragoste), liniștitor nervi. În Statele Unite, deja deschis ferme pentru toată lumea, iar proprietarii lor asigura că taurii lor de casă sunt un fel, cald și mare!

În plus, este întotdeauna util să-și petreacă timpul în aer curat departe de civilizatie. Se pare 2 în 1.

Citește mai mult  Stylistii numite reguli la moda care au venit timpul sa se rupa
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: