Caracteristici de închiriere de transport în Crimeea

Alegerea formatului de călătorie depinde de dorințele tale. suflete Cineva o vacanță relaxantă pe plajele de la Yalta, Alushta sau Evpatoria, și cineva merge pentru noi impresii și emoții. Pentru a admira frumusetea coastei de sud a Crimeea, pentru a vedea fantana accidentat cu Pușkin, sau a se vedea parada navală de la Sevastopol, puteți utiliza serviciile de închiriere auto. Astăzi vom face cu caracteristicile de transport de transport, în Crimeea.

Avantaje și dezavantaje

Avantajele se deplasează de-a lungul peninsulei pe transport închiriate sunt evidente. Dar există defecte evidente. le ia în considerare în tabel.

Avantaje

dezavantaje

Mobilitate – Inspectați atracțiile Crimeei pe mașină mult mai confortabile, nici o legătură pentru a programa autobuzele sau grupurile de excursii.

Lipsa de vizitare a obiectivelor turistice – cunoștința cu repere este întotdeauna mai interesantă și mai utilă pentru povestea ghidului.

O opțiune bugetară – trecerea pe rutele programate și transferul de la aeroport / gară la restul este semnificativ mai ieftin, cu condiția ca transportul închiriat să utilizeze de la 3 persoane.

Cost ridicat, Dacă 1-2 persoane se bucură de transport închiriat.

Închirieri mașini – Dezvoltarea afacerii. Există întotdeauna posibilitatea de a alege transportul „în duș”, având în vedere costul serviciului și clasa de auto + există puncte de control chiar și la aeroportul Simferopol.

Despre comanda transportului trebuie să fie luate în prealabil, Dacă există o dorință de a alege de transport, în caz contrar trebuie să utilizați faptul că există + în serviciile electronice de închiriere de mașini, uneori, există eșecuri în muncă.

Ușor de folosit – Cu o mică distanță de hotel / apartament de plaja este foarte convenabil de a folosi o bicicleta, un permis de conducere nu este necesar.

Banul de alcool – În timpul unei călătorii la mare, mulți doresc să-și permită prânzul sau sticla de cină de bere sau vin.

Ce poate fi închiriat?

Până în prezent, piața de închiriere a mașinilor din Crimeea oferă o selecție imensă de vehicule: de la biciclete și scutere la minivane și mașini de lux. De la toate ofertele puteți alege transportul pentru fiecare gust și portofel. Deci, ia în considerare principalul principal.

  Bicicletă

  Cel mai accesibil, ieftin, ușor și fără pretențios de a folosi tipul de transport pentru orice oraș de stațiune. Toate categoriile de vacantori vor putea să le folosească: de la copii la pensionari. Pentru majoritatea dintre noi, o bicicletă este cel mai convenabil mod de a ajunge la plaja de la hoteluri la distanță sau apartamente. Și ce seara ciclism covoare de-a lungul mării .. Dar, pentru a nu întuneca restul de leziuni, este necesar de a alege dreptul de biciclete.

  La alegerea unui prieten cu două roți, să acorde o atenție la cadru, șa și roți. Din aceste părți ale bicicletei, care depinde de modul în care se va comporta pe diferite suprafețe de drum, ceea ce el va avea o grabă, rigiditate.

  Este foarte important ca bicicleta abordat strict de creștere. Numai pe o astfel de biciclete o va veti simti confortabil.

  închiriere de mașini cu motor

  Ocupă o nișă specială a serviciului auto din Crimeea. Pe motociclete moderne, puteți face excursii fascinante atât în ​​secretele orașului, cu infrastructura dezvoltată și prin trasee impasibili în munți. Iubitorii extreme care călătoresc pe un scuter sau motocicleta sunt garantate emoții de neuitat și cu vederi impresionante Crimeea. Ce să alegeți – pentru a vă rezolva.

  Citește mai mult  Genți pentru bocanci de schi

  Scuter

  Soluție excelentă pentru deplasarea în Crimeea. Caracteristicile tehnice ale acestui vehicul vă permit să se deplaseze cu un maxim de confort, pentru că există un spațiu de depozitare a bagajelor solid și un scaun pentru pasageri. Scooter nu dezvoltă o viteză mai mare și ușor de controlat, atât de potrivit pentru femei, cât și pentru călătoresc cu copii. Datorită consumului redus de combustibil, scutere sunt în cerere mare în rândul turiștilor.

  Alegerea unui scuter are nevoie pentru a lua în considerare caracteristicile motorului. Rusia îi este permis să controleze un astfel de vehicul, cu un volum de motor nu mai mult de 49,9 cm3 fără permis de conducere. Această opțiune este optimă pentru copiii cu vârsta de 14-15 ani.

  Pe piața de închiriere de mașini, Crimeea sunt reprezentate pe scară largă de modele de toți producătorii de scutere: din chineză economice de a promova japoneză. Dar nu uitați că calitatea chineză periodic poate aminti existența unor probleme tehnice. „Japoneză“, nici măcar noi, vă va permite să se relaxeze și să se bucure pe deplin de restul.

  Motocicleta

  Călătorind pe motocicletă, în Crimeea este interesant și convenabil. O astfel de modalitate de a muta iubitorii preferate de recreere extreme sau distracție activă, Dar nu se potrivește copiilor și a persoanelor în vârstă.

  Atunci când alegeți o motocicletă, în primul rând decide: sunteți în căutarea pentru o motoretă Maswarm pentru oraș sau un SUV pentru a călători în jurul munților? În saloane de închiriere auto din Crimeea, există tot felul de motociclete: sport, clasic, off-road, croaziere.

  bicicliștii Novice nu au nevoie pentru a alege modelul prea puternic și greu. Motocicleta trebuie să fie păstrate pe turn, iar atunci când se încadrează va trebui să ridice. Dar, la urma urmei, nu fiecare dintre noi este capabil de a ridica cu ușurință 200-300 kilograme de „fier“.

  Bikers, având o experiență de conducere, de regulă, pentru a alege modele puternice. Cu cât este mai de cai putere în motocicleta, cu atât mai mare viteza el se poate dezvolta într-o linie dreaptă sau du-te la cota rece.

  Trebuie amintit că, atunci când se deplasează pe orice tip de biciclete nu se poate uita de echipamente, inclusiv cască, mănuși, jacheta, genunchiere și pantofi.

   Quad

   tip adecvat de transport pentru o excursie în Munții Crimeea. Din ce în ce iubitorii de extreme pentru a alege excursii pe Quad. Pe aceasta poate fi urmărit în pădure, găsirea de noi locuri de parcare pentru odihnă, care nu se va face, de exemplu, cu masina.

    Citește mai mult  Manastirea Toplovsky în Crimeea: ceea ce este faimos și cum să ajungi acolo?

    În plus față de biciclete quad obișnuite, saloane de închiriere auto din Crimeea oferă modele atât pentru copii. Ele sunt mai puțin decât restul și sunt destinate exclusiv copiilor. Taki Quad au o putere slabă și transmisie automată, astfel încât orice copil va putea face față cu un control.

    Mașini

    Modul tradițional și preferat de circulație de turiști în Crimeea. Pe masina este convenabil să călătorească cu copii și cu rudele mai in varsta. Cu mașina, spre deosebire de un scuter, motocicleta sau Quad, puteți studia frumusețea peninsulei, în orice moment al anului. Pentru călătorii de familie, un autoturism sau minivan este potrivit pentru călătorii de familie, de exemplu, piața internă Lada Largus pe 7 locuri + ventilatoare de viteză și tracțiune – sport, romantism – unic convertibile.

    Cea mai mare selecție de mașini de închiriat în orașele mari – Simferopol, Sevastopol, Evpatoria, Yalta. Dacă aparatul dorit nu este disponibil, atunci pentru o taxă rezonabilă de livrare posibilă de decontare din apropiere. În Simferopol, puteți comanda o depunere masina la aeroport sau gară. Prețul de închiriere variază în funcție de clasa mașinii, tipul de cutie de viteze și termenul limită de utilizare.

    Autocompany oferă scaune pentru transportul copiilor, boostere, sisteme de navigație GPS. În acest caz, chiriașul trebuie să conțină o mașină curată, să realimenteze transportul specificat în contractul de închiriere de tipul de combustibil, respectă termenii contractului.

    Utilizarea unei mașini închiriate este permisă numai în cadrul Peninsulei din Crimeea.

    Companii de închiriere

    În Republica Crimeea, acționează ca servicii mari de carchelare electronică și companii de închiriere separate. Luați în considerare avantajele și dezavantajele acelora și al altora.

    Toți locuitorii țării noastre sunt deja obișnuiți cu utilizarea temporară a mașinii fără proiectarea tradițională a contractului de închiriere și o procedură de încheiere lungă a tranzacției. Pentru a închiria o mașină într-o companie de producție de producție, se înregistrează doar în sistemul selectat. După aceea, puteți utiliza o mașină gratuită în orice moment al zilei fără limită de timp. În plus față de viteza și comoditatea, avantajele utilizării unei astfel de mașini includ absența nevoii de parcare în orașe.

    Un astfel de serviciu este foarte convenabil pentru acei călători la care este nevoie de mașină pentru o perioadă scurtă de timp, literalmente timp de două sau trei ore. De exemplu, puteți veni pentru o plimbare în centrul orașului întregii familii și nu plătiți pentru parcare. Suficient pentru a închide mașina și pentru a pleca. Plimbarea într-un oraș stațiunea poate întinde câțiva kilometri, Dar pentru a reveni acasă, nu este necesar să se întoarcă la locul unde a rămas mașina. Puteți lua altă mașină.

    Suma de închiriere va depinde de cât timp este la dispoziție vehiculul dvs.

    În ciuda avantajelor evidente ale unui astfel de serviciu, o serie de defecte sunt, de asemenea, evidente. În primul rând – lipsa serviciului de carchelare în toate așezările din Crimeea. În timp ce acest serviciu este disponibil numai rezidenților și oaspeților marilor orașe – Simferopol și Sevastopol.

    Citește mai mult  Prezentare generală a locuințelor pe coasta de sud a Crimeei

    Vacanțe, odihnindu-se pe coasta în satele stațiunii, faceți o mașină gratuită prin aplicația mobilă nu va funcționa. În plus, este necesar un smartphone pentru a controla procesul de închiriere asupra sistemului de carchivare, care trebuie să fie încărcat în mod constant și să aibă acces la Internet. Din păcate, nu este încă în toate colțurile din Crimeea, internetul funcționează fără eșecuri. Un alt minus un astfel de mod de închiriere a transportului – crashing oferă numai plăți fără numerar.

    Documente necesare

    Toate companiile care operează în furnizarea de servicii de transport în Crimeea sunt aproximativ aceleași cerințe pentru chiriașii de motociclete sau mașini: este necesar un pașaport rus, permisul de conducere al eșantionului rusesc și categoria corespunzătoare.

    Vârsta și experiența șoferului

    Vârsta șoferului pentru închirierea unei mașini și motociclete – de la 22 de ani, pentru închirierea unui scooter – de la 14 ani. Experiență de conducere – de la doi ani.

    Asigurare

    În Republica Crimeea, sunt oferite 3 opțiuni de asigurare: OSAGO, CASCO, Hijacking Asigurări. În cazul vinovăției într-un accident pe mașină, asigurat numai pe CTP, chiriașul va trebui să acopere toate costurile de reparații. Politica CASCO protejează pe deplin împotriva oricăror cheltuieli.

    Ce merită acordarea atenției la închiriere?

    Ca și în restul regiunilor țării, există organizații minore și mari care oferă închirieri de transport. Principalul avantaj al costului mic – scăzut al serviciului. Alegerea lor este mică, nici o mașină de lux de mașini. Puteți găsi astfel de oferte pe site-uri gratuite de publicitate sau în grupuri specializate pe rețele sociale – afacerile mici rareori are propriul site web.

    Dacă sunteți fundamental de clasă de clasă de clasă, atunci ar trebui să contactați o firmă mai mare. Prețul serviciului va fi deja solid, deoarece constă în costuri de publicitate, întreținerea site-ului dvs. și menține o mașină în stare bună. Dar, în acest caz, calitatea serviciului vă va surprinde plăcut.

    Să se odihnească în Crimeea ar trebui să fie amintit acest lucru În zilele de sărbătoare, costul serviciilor de închiriere se ridică. Mai aproape de sezonul de vacanță, există mașini mai puțin și mai puțin libere, astfel încât este necesar să se aibă grijă de în avans cu privire la rezervare.

    În concluzie, aș dori să menționez că orice tip de transport ați ales să călătoriți prin Fabulous Crimeea, sunteți garantat o mulțime de impresii plăcute, momente de neuitat și fotografii frumoase.

    Despre caracteristicile de închiriere de mașini, în Crimeea, a se vedea următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: