Carne pentru câini

Carne pentru câini

Strămoșii sălbatice de câinii domestici, care trăiesc în condițiile habitatului natural, alimentate de carne de animale, păsări, pești și amfibieni oceanic. După ce o persoană a domesticit un animal sălbatic și-l donomicated, dieta câinelui sa schimbat, dar orice caine are nevoie de încă proteine ​​de origine animală în corpul său, împreună cu carne naturală.

Structura anatomică a dinților și a sistemului digestiv al câine la, să contribuie digestia și absorbția de fibre musculare, astfel încât câinii sunt considerate mamifere carnivore de pradă. Conform standardelor fiziologice, intr-o dieta de zi cu zi a oricărui PSA ar trebui să conțină cel puțin 30-50% din ingrediente naturale din carne.

Beneficiu și rău

Carnea cruda nu este doar un produs nutritiv, dar conține, de asemenea, vitamine și componente minerale în compoziția sa. Numai fibrele din carne sunt considerate utile pentru nutriție, grăsime în această categorie nu se aplică, Din moment ce necesită o muncă de ficat întărit și nu digestively cu un corp de animal.

Pentru ca câinele să aibă metabolismul drept și pentru a asigura activitatea coordonată a organelor sale interne, nevoia de animale să mănânce carne crudă, care conține întregul complex de aminoacizi esențiali, care avea nevoie.

Daca se compara cu un câine și o persoană, este demn de remarcat faptul că necesitatea unei proteine ​​de origine animală în PSA este mai mare de mai multe ori decât într-o persoană, iar acest factor nu poate fi subestimată prin realizarea unui meniu pentru animalul său.

Dar nu orice carne este destinată pentru alimentarea unui câine, care se explică prin compoziția enzimei a sucului gastric. Cel mai bun dintre toate pentru câini de carne adecvate și sub-produse de păsări, de iepure, carne de vită, miel sau cal. Câinele poate mânca cu carne de animale marine mari, rozătoare și chiar broaște amfibii.

Medicii veterinari cred că cel mai util și nutritiv pentru câini este o cicatrice (partea superioară a stomacului) bovine. Acest produs de carne conține suficiente pentru câine numărul de astfel de oligoelemente, cum ar fi fier, zinc, fosfor, sodiu, potasiu.

Pentru a îmbunătăți procesele de digestie în câine, în cadrul cicatricei sunt celuloza si enzime digestive produse de stomac microflorei de vacă – acestea ajuta PSU pentru a digera alimentele vegetale, de exemplu, completate de legume sale dieta. Există un număr mare de vitamine legate de grup în – acestea contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și muscular, pentru a îmbunătăți starea externă și capacitatea de regenerare a pielii și membranelor mucoase ale câinelui.

Având în consumul de carne crudă, câinele crește nivelul hemoglobinei în corpul său și stimulează procesul de formare a celulelor roșii din sânge, care este prevenirea anemiei și îmbunătățește rezistența generală a organismului.

Fiind o sursă de proteine ​​naturale, carne ofera o energie vitala caine si creste activitatea motorie, intareste sistemul imunitar, și, de asemenea, îmbunătățește aspectul de lână. O sursă suplimentară de fier pentru un câine poate fi un ficat brut de animale. În plus față de acest element de urmărire, subprodusul conține, de asemenea, o cantitate mare de acid folic, care este responsabilă pentru capacitatea normală a animalului la reproducere.

Dacă luăm în considerare carnea brută din punctul de vedere al posibilelor deteriorarea sănătății câinelui, atunci există într-adevăr un astfel de pericol.

Carnea poate fi o sursă de boli infecțioase dacă aparținea animalelor, care au decedat ca urmare a bolilor sau a rimelului animalelor sănătoase au fost depozitate fără respectarea condițiilor de temperatură optimă și au fost supuse putregaiului.

Există varietăți de carne care nu sunt potrivite pentru utilizarea în hrană pentru câini:

 • porc – carne din cauza grăsimii sale ridicate, slab digerate și digerate în corpul PSA+
 • vițel – contribuie la dezvoltarea câinilor diaree+
 • carne de pui – Acesta este umplut cu antibiotice și hormoni de creștere, și, de asemenea, de multe ori infectate cu bacterii numite Salmonella+
 • animale și rozătoare sălbatice din carne – Dezvoltarea periculoasă a Glice InvAsia+
 • Duck sau gâscă – carne este considerată grăsime și poate fi dat în cantități foarte mici+
 • Râul pește – Complet contraindicat din cauza pericolului invaziei topit și perforații ale tractului digestiv cu oase ascuțite mici.
Citește mai mult  Raccoon ca un animal de companie: argumente pro și contra de conținut

Unele rase de câini au o predispoziție la dezvoltarea de alergie la carne. Cel mai adesea, reacții alergice sunt pentru puii de carne, și, uneori, – pe de iepure, carne de vită și mânzat. Astfel de animale de companie alegerea de carne crudă este foarte precis, oferind o bucată mică de o gustare și urmărind reacția corpului său.

Câinii sunt contraindicate cu carne de pasăre, în care există oase tubulare mici, precum și cap și gât. O astfel de carne este o sursă de pericol pentru calea digestivă a animalului dvs. de companie, deoarece marginile ascuțite ale oaselor pot perfora pereții stomacului sau intestinului.

Ce să alegeți?

Introducerea câinele în carne prime alimentare, să ia în considerare caracteristicile fiecărui tip de astfel de produs, Pentru a face corect o dieta in functie de nevoile corpului animalului.

 • Vită – Este considerat cel mai bun pentru hrănirea PSA, deoarece această carne nu are exces de grăsime în compoziția sa. Alimentele nu vor supraîncărca ficatul și pancreasul câinelui și nu vor provoca dezvoltarea aterosclerozei navelor datorită nivelurilor ridicate de colesterol. Carnea de vită este sigură din punctul de vedere al infecției cu helmințuri, iar atunci când procesarea temperaturilor scăzute a cărnii, toate microorganismele patogene sunt eliminate în ea. Pentru câini este mai bine să alegeți carnea unui animal adult, deoarece mânzul este inferior cu proprietățile sale.
 • Subproduse – Acestea includ ficatul, rinichii, inima, plamani, stomac și altele asemenea. Valoarea nutritivă este considerată mai mică decât cea din carne crudă. Complet înlocui în dieta de carne de câine de sub-produse nu pot – acestea sunt date de 1-2 ori pe saptamana.
 • Rubet Carne de vită – Acest produs poate fi dat un PS sub formă brută, deoarece după gătit se va pierde toate componentele sale valoroase și va pierde atractivitatea nutrițional.
 • Carne de oaie – Util pentru corpul câinelui, deoarece conține un număr mare de vitamine din grupa B și ionii de fier.
 • Pui, Turcia – carnea acestor păsări ar trebui să aibă un câine în formă fiartă, dar înainte de asta, de produs, este necesar să se elimine complet pielea, deoarece conține o substanță dăunătoare pentru PSA în concentrat.
 • Iepure – este un produs alimentar care este bine absorbit în corpul de câine și are un grad redus de alergie.
 • Ocean pește.ro – Sursa de acizi grași omega3, câinele poate fi administrat în cantități mici, pentru a satura organismul cu aminoacizi necesare.
 • carne de cal – este un mic prelungit, dar util pentru produsul câini.

Atunci când alegeți o carne crudă pentru alimentarea unui câine de câine, recomanda utilizarea de carne de vită și cicatrice de vită, deoarece aceste două produse sunt pentru corpul animalului tau de cele mai utile și în condiții de siguranță.

Citește mai mult  Moody: Caracteristicile de câini rasa, Caracteristici de îngrijire pentru ei

Este posibil pentru a da carne crudă?

Este dovedit faptul că sănătatea câinelui este mai valoros în produsele alimentare de carne crudă, deoarece valoarea sa nutritivă este mai mare decât cea a produselor fierte. Cu toate acestea, dacă doriți să se hrănească animalele de companie de sub-produse, atunci unele dintre ele nevoie plictiseală – de exemplu, rinichi.

Înainte de a da un câine, ele sunt înmuiate timp de câteva ore în apă sărată și apoi uscat. Carne de vită Easy poate fi administrat PSU și în formă brută.

Pentru a alimenta ficatul de câine, trebuie să știți că Carne de vită Subprodukt poate fi administrat sub formă brută, deoarece carnea de vită nu transporta pericolele de helmintoze, și să dea de ficat de porc fiert numai, Deoarece Cistes de Helmintes pot conține în brânză sub-produse.

Pui cu ferma de casă cultivate fără utilizarea antibioticelor și a aditivilor hormonale poate fi dat un câine în formă brută, și dacă ați cumpărat carnea de pasăre de la ferma de păsări de curte, înainte de a da produsul la animalele de companie, este necesar să se fierbe.

capete de pui, de gât și de câine piele în produsele alimentare nu dau nici brânză, nici în forma fiert.

coaste de vită sau de cartilaj poate da o primă de câine, iar în cazul în care aparțineau animalelor sălbatice, atunci acestea trebuie să fie rezervat pentru a nu infecta bolile infecțioase câine. Produse din carne de vită, miel, cursele de cai sunt considerate sigure, deoarece există un control veterinar riguros, în timp ce carnea animalelor sălbatice poartă o amenințare la boli.

Cât de mult de gătit?

Pentru ca carnea să fie în siguranță pentru a mânca un câine în mâncare, este băiat. Pentru acest proces, sarea nu poate fi utilizată și câteva condimente. Orice aditivi străini și amplificatoare de gust afectează negativ calitatea produsului finit, venind, care, câinele suferă nu numai ficat și stomac, ci și mirosul.

În timpul gătirii, o bucată de carne scade în dimensiunile sale, de aproximativ trei ori, din ce în ce mai dens. În același timp, o mare parte din proteine ​​se mișcă de la carne în bulion, precum și în produsul toți aminoacizii și vitaminele valoroase sunt distruse.

La gătit, valoarea nutrițională la produsul din carne este redusă semnificativ și, prin urmare, o parte din carnea fiartă finală a unui câine trebuie să fie mărită. De regulă, pentru a oferi o saturație minimă, o bucată de carne fiartă ar trebui să fie de 3 ori mai mare decât o bucată de fiert.

Durata de gătit trebuie să fie astfel încât o bucată de carne este în afara complet suprem și din interior. Timpul de preparare depinde în mod direct de tipul de carne și de dimensiunea piesei și este de obicei de cel puțin 20-30 de minute. supa Gata, de obicei, nu dau un câine, deoarece concentrația de substanțe în ea, împrăștiate din carne în procesul de preparare, este destul de mare.

În cazul în care soluția se diluează cu apă, apoi pe baza ei, puteți găti un terci vesel pentru animale de companie sau de legume se fierbe în ea.

Uscatoare de carne pot fi utilizate numai în cazul în care carcasele animalelor trecut un studiu veterinar. În caz contrar, riscul de infecție de câine de invazie planor sau boli infecțioase rămâne mare. Oasele pe care le va da un câine, de gătit nu este recomandată, deoarece în forma fiert nu reprezintă nici o valoare nutritivă pentru animale.

Citește mai mult  Decât hrănirea hamsterii siriene?

Ce să dea?

Fiert sau carne crudă poate fi administrat animalelor de companie ca un vas independent și ca parte a altor componente nutriționale care pot fi paste sau cereale. Produsele din carne pot fi combinate cu legume, oferind ambele produse atât împreună, cât și separat.

În cazul în care animalul tau este de hrănire de hrană uscată, apoi, în scopul de a diversifica meniul, puteți introduce fierte sau carne crudă în dietă.

Este demn de remarcat faptul că Câinele de carne crudă este mai rapid, deci la compilarea unei diete combinate, această circumstanță ar trebui luată în considerare pentru a nu traversa câinele. Carnea cruda este cel mai bine pentru a da o felii de mare pentru animale de companie, astfel încât el are posibilitatea de a-și scoată gingiile și dinții, de rupere carnea de fibre pe partea pe cont propriu.

Cu toate acestea, cainii in miniatura sunt cele mai bune pentru a da carne sub formă de așchii de carne sau de tăiere – deci va fi mai convenabil pentru ei să-l folosească în produsele alimentare.

Norme și reguli de hrănire

Dacă câinele nu are o activitate fizică stabilă, atunci animalul de companie este suficient pentru a mânca 15-20 g de carne la fiecare kilogram a greutății sale. Câinele de vânătoare sau PSU temperamental activ la o vârstă fragedă trebuie să mănânce cel puțin 30-35 g de carne de cel puțin 30-35 g de carne la rata fiecărui kilogram al greutății sale.

Rata zilnică de alimentare poate fi calculată prin formula în care greutatea câinelui este înmulțită cu numărul 2, iar rezultatul obținut este împărțit la numărul 100. De exemplu, dacă câinele dvs. cântărește 25 kg, acesta va fi necesar (25×2): 100 = 0,5 kg de carne pe zi.

Pentru animalele active, formula va fi oarecum diferită: greutatea câinelui este înmulțită cu numărul 3, iar rezultatul este împărțit la numărul 100. De exemplu, pentru același PSA cântărind 25 kg cu un stil de viață activ, obținem următorul calcul: (25×3): 100 = 0,75 kg de carne pe zi. Acest calcul al nevoii zilnice de carne în greutate a câinelui este potrivit numai persoanelor adulte. Determinarea pui în creștere a volumului de carne dieta este diferit.

Pentru miedul prime de copii poate fi acceptată treptat, dându-i sub forma de meas maruntite de 1-2 ori pe săptămână, la rata de 30 g de produs pentru 1 kg de greutate în viu catelus.

Cățeluși cu vârste cuprinse între 6 și 12 luni, între timpul de creștere rapidă a acestora de carne sunt date pe baza greutății și a rasei lor. câinii miniatura a căror greutate la maturitate nu mai mult de 10 kg va fi, pe zi sunt date de la 0,75 la 1 kg de carne. cele mai mari roci medii care, în creștere, ajungând în greutate de la 10 la 25 kg, pe zi poate fi administrată de la 1 până la 2 kg de carne. câini de talie mare a căror greutate în jumătate creația va ajunge la mai mult de 25 kg, da de la 2 la 2,5 kg de carne.

În următorul videoclip, veți afla cum puteți găti delicatesa pentru câini.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: