Alegeți o tapet de masă și sfaturi de îngrijire

Alegeți o tapet de masă și sfaturi de îngrijire

Tapițerie de masă – alegerea multor consumatori din întreaga lume. Panza din designul restrâns sunt potrivite pentru utilizarea zilnică și modele elegante cu decor – pentru vacanțe și cazuri solemne.Din articolul veți afla despre caracteristicile textilelor de acasă din tapiserie, subtilitățile alegerii sale, regulile de îngrijire și alte informații utile.

Particularități

Tapiserie – pânză densă cu Jacquard Weave. O astfel de rețea se bazează pe lenjerie naturală sau fire de bumbac. În ea, fibre de mătase, lână sau sintetică.

Tapiserie de masă de masă inerente numeroase avantaje.

  1. Purtați rezistența și conservarea pe termen lung a aspectului pristin. Tonetul de masă nu este susceptibil la decolorare atunci când spălați sau expuși la raze ultraviolete. În procesul de funcționare, textilele păstrează forma: nu stau în jos și nu se întinde.
  2. Proprietăți antistatice – nu atrage praful și bucățile mici de gunoi, nu acumulează electricitate statică.
  3. Rezistența la abraziune.
  4. Selecție largă de culori și opțiuni de proiectare, Datorită căruia puteți alege un model pentru orice stiluri interioare: de la clasic la minimalist modern.

Dezavantaje ale tapistriei de masă – prețuri ridicate, creșterea rudenei de pânze și îngrijire complexă.

Proiecta

Tapiseria de masă de pe masă admiră diversitatea lor. Producătorii oferă modele de diferite forme: rotunde, ovale, patrate sau dreptunghiulare. Există două modele de la 160×220 cm de ansamblu si dimensiuni mici, cu 90×90 cm.

Fețe de masă poate fi monofonic. Acestea sunt realizate în pastel și bej nuanțe delicate sau culori luminoase. Culorile crem deschis sunt universale – ei sunt capabili să se potrivească bine în orice design al camerei și nu te plictisești după utilizare pe termen lung. Fețe de masă sunt, de asemenea, multicolora cu modele brodate, motive florale și alte imagini.

producătorii de textile pentru masă festivă de multe ori decorate cu franjuri sau perii. o atenție separată merită modele de Anul Nou cu imaginea de pom de Crăciun jucării, fulgi de zăpadă, clopote, lumânări și alte tipărituri cu o temă nouă ani.

Producătorii

Multe fabrici de textile din întreaga lume sunt angajate în producția de fețe de masă tapiserie din întreaga lume. Produsele destoinic producătorii din Italia, Spania, Germania, Turcia și alte țări.

Enumerăm mai multe branduri populare.

  • Fini. Poliţist. Acesta este un brand italian, care a fost creat în 1968. Sub acest brand, nu numai materiale textile de bucătărie este produs, dar, de asemenea, alte produse pentru a crea confort în casă: pleduri, cuverturi de pat, huse. Toate produsele Fini. Cop certificate.

  • Sagol Tekstil. producătorul turc care este angajat în eliberarea și punerea în aplicare a textilelor tapiserie din anul 1995. Produsele de acest brand sunt în cerere din partea consumatorilor interni din cauza costurilor accesibile, de înaltă calitate și design original european.

  • Rico Design. Producător din Germania. Compania a inceput activitatea in 1970. La începutul de drum, acesta a fost un mic studio specializat în broderie și fabricarea de papetărie. Astăzi, sub acest brand a produs bunuri pentru creativitate, decorațiuni și textile.

  • Dolz. Mare Producator Spaniol Home Textile. Produsele sunt realizate din materiale naturale, acesta se distinge prin durabilitate, fiabilitate și durată lungă de viață. În colecția de fețe de masă tapiserie există soluții pentru toate gusturile: modele în culori discrete, opțiuni monofonica luminoase, produse cu imagini.

Aceste mărci produc de înaltă calitate, dar textile scumpe. Cu toate acestea, excelente calități de consum și proprietățile lor justifică pînzele prețul.

Cum de a alege?

Atunci când alegeți o față de masă, este necesar să se ia în considerare dimensiunile sale: nu ar trebui să fie „înapoi“, dar atârnă de marginile de 15-20 cm (40 cm și, dacă este vorba despre proiectarea de mese în săli de banchet ). Și, de asemenea, trebuie să ia în considerare forma și culoarea. Selectarea umbră și proiectarea de textile depinde de preferințele personale și designul camerei.

Atunci când cumpără o tapiserie față de masă trebuie să învețe să distingă tapiserie de fals. Panza cu țesătură de jacquard nu este groasă, dar în același timp densă și severă, deoarece este alcătuită din 3 straturi.

De la cumpărarea de fețe de masă ieftine de producători dubioși, este mai bine să refuzi – fereastra de tamplistry nu poate costa ieftin.

Cum să vă îngrijiți?

Tapițea naturală de masă (fără a folosi fibre sintetice) nu este recomandată. Dacă sunt prezente fire artificiale în țesături, spălarea manuală sau a mașinii este permisă atunci când alegeți un mod delicat și temperatura apei de 30 de grade. Spălați tapistria cu utilizarea mijloacelor „blânde”. Spinul poate strica pânză, așa că nu merită apăsându-l. Pentru a îndepărta excesul de umiditate, aveți nevoie pentru a da de scurgere a apei. Coase fata de masa este nevoie departe de dispozitivele de încălzire și lovind razele drepte ale soarelui. Călcarea produsului nu este recomandat.

Petele pe textile trebuie să fie eliminate imediat până când au intrat în straturi adânci. În acest caz, puteți folosi pete de oxigen. Este imposibil să se folosească alimente cu clor, în caz contrar se poate strica fete de masa.

Pentru a îndepărta petele complexe, este recomandabil să se dea în textile de curățare uscată.

Puteți utiliza metode de uscat și umed pentru a îndepărta praful. În primul caz, trebuie să utilizați o perie moale, în al doilea – umed burete. Ai nevoie pentru a șterge fața de masă nu numai din partea din față, dar, de asemenea, de la rău.

fețe de masă Tapestyle sunt luxos și elegant. Așa că au apărat prospețime și impecabilității externe, atâta timp cât posibil, este important să nu se neglijeze atenția cuvenită. producătorii sale reguli indică etichetele produsului.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: