Arcos cuțite: gamă de modele și recomandări pentru utilizare

Arcos cuțite: gamă de modele și recomandări pentru utilizare

ARCOS este o companie de popular spaniol, care este angajată în producția de cantine și aparate de bucătărie și unelte. Calitatea produselor din Arcos este recunoscut la nivel mondial, compania are o reputație excelentă și a reușit să cucerească dragostea de consum.

Un loc aparte în descendența comercial al companiei ocupa cuțite. Aceste obiecte de inventar de bucătărie au devenit unul dintre primele elemente, care a început să producă o companie din momentul înființării sale, și anume de la 1745.

Particularități

În ciuda faptului că istoria companiei spaniole Arcos are cateva sute de ani, compania are timp să urmeze noi tendințe pe piața echipamentelor culinare, fiind de multe ori fondatorul lor. Deci, de exemplu, astăzi gama de companii din Spania este reprezentat de un număr foarte mare de bunuri, impresionant partea care alcătuiesc cuțitele.

Producția de ustensile de bucătărie este stabilită de cele mai multe standarde și cerințe moderne. Deci, în timpul zilei capacitatea organizației vă permite să producă 70.000 de cuțite. Ateliere de lucru în fabrici și uzine de Arcos sunt robotizate, acestea sunt echipate cu tot aparatul tehnic necesar.

Decupare metal, care este ulterior utilizat pentru fabricarea vârfului cuțitului, se realizează printr-un mod de electroeroziune. Controlați calitatea fabricării fiecărui cuțit individuale concepute special pentru aceste scopuri lasere. De asemenea, în producție, există echipamente moderne de măsurare, Datorită care controlul asupra corectitudinii tăișului.

În plus față de suportul tehnic de producție care se potrivește celor mai recente cercetări științifice, Arcos oferă aspectul estetic atractiv al produselor sale. Această sarcină este realizată datorită eforturilor designerilor companiei care dezvolta cu atenție apariția fiecărui model nou.

Este imposibil să nu să se constate că de fapt important ca partea metalică a cuțitelor Arcos este fabricat din oțel de cea mai mare eșantion, Și anume – din materialul molibden-vanadiu francez. În ciuda faptului că societatea principala prioritate oferă fabricarea de produse premium de înaltă calitate, în gama de firme, puteți găsi, de asemenea, elemente cu privire la prețuri destul de democratice, care vor fi disponibile într-un cerc larg de consumatori.

Citește mai mult  Cum de a alege un grater manual pentru legume?

În general, procesul de fabricare a instrumentelor asupra producției de ARCOS este complex și constă din mai multe etape:

 • Tăierea prin timbre specializate+
 • marcare+
 • Încălzire+
 • Calirea.

Aceasta se datorează unei astfel de abordări integrate și atent la consumatorul final numai produse de înaltă calitate, care au de înaltă rezistență și durabilitate.

Cele mai bune modele

Arcos este o organizație la scară largă, cu o capacitate de producție mare. De aceea produce o gamă destul de largă de produse. Nu există nici o excepție și cuțite de bucătărie, care sunt reprezentate de un număr mare de serii și seturi diverse destinate în diverse scopuri. Deci, în gama de firme puteți găsi și a falsificat sufletele, și unelte pentru tăierea brânzei și seturi de cadouri pe stand. În materialul nostru ne vom uita la detaliile celor mai populare serii de cuțite de la ArcOS.

Duo

  Deja din numele se poate înțelege că seria nu este omogenă și include mai multe tipuri de instrumente, și anume, cuțite șef japoneze și europene. În plus, unele instrumente de bază sunt incluse în conducător: aparate de pâine, legume și combustibil.

  Designul seriei este destul de simplu și minimalist. comoditate specială are un mâner care are curbe speciale pentru degete. Este realizat în culori restrânse, combină nuanțe de negru și verde.

  Culoare Prof

  Această linie este extinsă și include un număr mare de instrumente individuale. Printre modelele pe care le pot găsi dispozitive care sunt proiectate pentru tăiere de pește, prăjituri, legume și alte produse.

  Este important de notat faptul că această serie este potrivit nu numai pentru uz casnic, dar, de asemenea, veni la îndemână și bucătărie profesionistă.

  universal

  Această serie este considerată, practic, clasic. Mai mult decât atât, acest lucru se aplică nu numai la caracteristicile funcționale ale cuțitelor, dar, de asemenea, la aspectul lor. Toate modelele incluse în acest conducător au un design concis – mâner lor se face în negru.

  Inclus veți găsi ambele cuțite standard care utilizează toată lumea și cazuri mai rare si exotice – de exemplu, un cuțit pentru brânză.

  Citește mai mult  Selenic: tipuri și recomandări pentru alegerea

  Nova

  Seria Nova este destul de neobișnuită, deoarece este reprezentată de un mic cuțit. Puteți găsi modele care vor veni la îndemână pentru tăierea legumelor și a pâinii. Există mai multe variante de seturi de modele: unele dintre ele sunt seturi complete cu drepturi depline, în timp ce altele includ doar câteva cuțite.

  2900

  trăsătură distinctivă a gamei de modele – design-ul exterior. Mânerele cuțitelor legate de acest conducător sunt fabricate din materiale de o gamă largă de culori. Funcționalitatea seriei nu este, de asemenea, inferioară și este la cel mai înalt nivel.

  Subtilități de operare

  În ciuda faptului că cuțitele arcos sunt reziduale cu produse de înaltă calitate, care pot rezista la sarcini grele și rămân potrivite pentru muncă de mult timp, merită să se efectueze câteva reguli simple în timpul funcționării lor. Dacă urmați instrucțiunile și să respecte recomandările specialiștilor, apoi ustensilele de bucătărie vă va servi pentru o lungă perioadă de timp.

  În primul rând, trebuie amintit faptul că, imediat după ce ați folosit instrumentul Cook, acesta trebuie să fie spălate. Poate fi lăsat pe suprafața sculei resturile de alimente sau chiar urme.

  Un astfel de contact de pe termen lung a deșeurilor alimentare și de metal din care se face partea de tăiere a cuțitului, dăunătoare pentru lama și poate cauza o serie de consecințe negative.

  Procedura de spălare a cuțitului trebuie să fie efectuate destul de atent, dar în același timp destul de delicat. Nu folosiți detergenți agresivi prea și agenți de curățare. Mai bine, în acest sens, să acorde preferință opțiuni mai moi.

  Dacă ați observat că contaminarea pe cuțit este destul de intens, atunci în nici un caz nu recurg la ajutorul albire, mijloace care conțin clor sau instrumente abrazive – acestea se pot aplica toate daune ireparabile cuțitul și structura acestuia va fi rupt. Datorită curățarea non-precisă a cuțitului, se poate pierde toate proprietățile sale de tăiere.

  Dacă este posibil, se spală cuțitele cu o metodă manuală și nu folosiți mașina de spălat vase. Dacă tot sa întâmplat, astfel că, fără ajutorul aparatelor de uz casnic nu a putut face, atunci asigurați-vă că cuțitele sunt situate în mașina de spălat vase. În plus, în procesul de spălare în mașina de spălat vase cuțitele trebuie să fie plasate într-un recipient separat.

  Citește mai mult  Caracteristici și caracteristici ale alegerii plăcilor pentru mâncăruri de hrănire

  Nu udați cuțite și asigurați-vă că acestea nu sunt în mediul acvatic pentru o lungă perioadă de timp. de contact pe termen lung cu apa poate avea un efect negativ asupra metalului, din care este fabricat lama dispozitivului. După ce werehed cuțitul, acesta trebuie să fie șters cu atenție o cârpă moale.

  Recomandări pentru îngrijire

  Nu uitați că cuțitele sunt acele instrumente de bucătărie care au nevoie de ascuțire periodice. Amintiți-vă că o utilizare cuțit bont contraindicată. Este periculos nu numai pentru tine, dar poate, de asemenea, afecta dispozitivul în sine.

  Arcos producătorii de cuțit pentru ascutit cutite nu recomandăm utilizarea pietre convenționale de măcinare. Ar trebui să acorde prioritate dispozitivele care sunt fabricate din oțel special de honuire. În plus, în procesul de clarificare, trebuie respectate anumite reguli simple:

  • sigure mâinile și degetele+
  • Cuțit lama în unghi de 20 de grade pentru ascuțirea suprafeței de atac+
  • rândul său, cuțitul pe ambele părți, cu aceeași intensitate și același număr de treceri.

  Astfel, cu respectarea tuturor regulilor descrise, puteți păstra integritatea și performanța cuțitului pentru o lungă perioadă de timp.

  Recenzii

  Numeroase studii arată că cuțitele Arcos sunt foarte populare în rândul consumatorilor. Unul dintre principalele avantaje utilizatorii cred că deja atunci când cumpărarea este în mod clar vizibil din oțel de înaltă calitate. Multe sărbători un aspect plăcut și proiectarea de cuțite care realizează nu numai cerințele lor funcționale, dar, de asemenea, sunt un decor real orice bucătărie.

  O gamă largă și varietate este o altă caracteristică pozitivă a cuțitelor, care sunt vorbite de aproape toți utilizatorii. Puteți găsi modele de aparate de bucătărie din Arcos, care sunt potrivite atât pentru gospodine și bucătari cu experiență.

  Cel mai adesea, reclamațiile clienților determină prețul de instrumente de bucătărie. Cu toate acestea, costul ridicat este compensat de rezistență și durabilitate.

  Prezentarea detaliată a cuțitelor de bucătărie Arcos în videoclipul de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: