Caracteristici de mâncăruri acoperite

Caracteristici de mâncăruri acoperite

tigaie acoperită cu piatră apărut pe vitrine de departamentele de uz casnic nu atât de mult timp în urmă, dar imediat a devenit popular cu proprietarii ruși și chiar aglomerat unele opțiuni din fontă și teflon. feluri de mâncare filmate de calitate non-stick au fost apreciate imediat, dar acest lucru nu este singurul avantaj al astfel tigaia.

Particularități

tigai acoperite cu piatra sunt containere durabile și durabile fiabile, care, în ciuda prețului ridicat, câștigă doar popularitate. Gazdele atrage mâncăruri interesante de design, ușurința de mediu și de siguranță. Piatra tolereaza constant cade, zgârieturi nu sunt formate pe ea, materialul nu este deformat și are proprietăți antiadezive.

Minerale de acoperire contribuie la o distribuție uniformă a căldurii în întreaga capacitate, datorită cărora se obțin feluri de mâncare mai blând și suculent.

Cazul unei astfel de tigaie este fabricat din aluminiu acoperit cu pulverizare de piatră de granit sau marmură. Aceasta este cea mai căutată versiune. O copie mai scumpă este făcută cu un strat de ceramică de piatră, este greu și mai des folosit pentru a stinge decât pentru prăjire, totuși, este considerat mai rezistent și durabil. Alte tărâțe de prăjire Talco Clorite sunt chiar mai durabile.

Avantaje și dezavantaje

Cei care nu pot decide cu privire la achiziționarea de feluri de mâncare acoperite, Vă recomandăm să vă familiarizați cu principalele avantaje ale unei astfel de tigaie.

 • Acoperirea include doar materii prime naturale, astfel încât, atunci când este încălzit, materialul nu produce componente toxice care ar putea dăuna corpului uman.
 • Aceste feluri de mâncare sunt foarte durabile, este rezistent la fisuri, deformare, transferă cu ușurință condiții grele de funcționare.
 • Panoul de prăjire acoperită cu pietre poate fi folosit atunci când gătiți alimente sănătoase, deoarece la gătit, puteți face fără ulei. Aceste feluri de mâncare conțin mai puține grăsimi, colesterol și cancerigeni.
 • Distribuția uniformă a căldurii contribuie la conservarea în produsele de vitamine și alte elemente care beneficiază.
 • Felurile de mâncare se încălzește rapid și, prin urmare, mâncărurile se pregătesc mult mai repede.
 • Acestea sunt tigaie universală care sunt potrivite pentru orice tip de placă. În plus, sunt ușor de îngrijit. De exemplu, majoritatea dintre ele sunt lăsate să se spele într-o mașină de spălat vase.
 • Aspectul estetic îmbunătățește starea de spirit emoțională a hostessului, care afectează, fără îndoială, calitatea și gustul preparatelor de preparare.
Citește mai mult  FRYING PANS: Vizualizări, modele și criterii populare

Înainte de a cumpăra o tigaie cu o acoperire de piatră, Este important să explorați dezavantajele acestui produs. Deci, principalul minus este un preț ridicat, deși se datorează calităților operaționale excelente. Și, de asemenea, dezavantajele includ grele de greutate: aceasta complică procesul de gătire.

Dacă este un sentimental cu granit, nu este recomandat să se spele cu mijloace abrazive, și, de asemenea, de dorit să se folosească pentru coacere în cuptor.

Cum de a alege

Mergând la magazin pentru bucătărie pătat, să acorde o atenție anumitor criterii.

 • Greutatea. De înaltă calitate din piatră tigaia distinge întotdeauna greutate grele și părți groase. Cu cât mai mare masa, cu atât mai uniform, sidino va distribui căldură, și cu atât mai puțin probabil ca antena voi hrăni. Alegeți copii cu o grosime de cel puțin 6 mm, iar grosimea laturilor de 3,5 mm.

 • varietate. Tigaia cea mai înaltă calitate prăjirea este containerul Talco clorit, dar acest lucru este un produs foarte scump, care este complet format din piatră. Ca o alternativă mai accesibilă, un exemplu de ceramica de piatra se va potrivi. Cea mai ieftina opțiune este produs din aliaj de aluminiu turnat. Calitatea Roasters într-o astfel de navă nu suferă, dar va servi mai puțin decât alte opțiuni.

 • Pens. mânere preferate din aliaj de cupru: acestea sunt sigure, deoarece acestea nu reacționează cu un strat de acoperire și nu afectează calitatea produselor. mânere de cupru sunt caracterizate de opțiuni din clorit Talco. copii din aluminiu sunt de obicei oferite cu mânere cauciucate. Este foarte convenabil, deoarece acești titulari nu aluneca din mâini și nu se incalzesc. Se recomandă de a alege mânere detașabile.
Citește mai mult  MAYER & Boch termos de brand

 • Marimea. Cele mai populare sunt probe cu un diametru de 20, 22, 24, 28 cm. La alegerea dimensiunii, respinge din numărul de membri ai familiei. Și, de asemenea, să păstreze în minte feluri de mâncare, care sunt cel mai des de gând să se pregătească în această tigaie. De exemplu, în cazul în care este clatite, pentru a alege copii mici compacte, dar, în cazul în care gospodăriile preferă clătite cu umplutură, apoi cumpăra o gustare cu o circumferință mai mare. În cazul în care sunt necesare ustensile pentru prepararea de mâncăruri semi-lichide, apoi să acorde o atenție la fotografii mari.

 • Capac. hostesse cu experiență recomandăm să alegeți capace de sticlă, deoarece acestea sunt în mod clar vizibile prin ele modul în care vasul se pregătește. Dacă există deja capace cu un diametru adecvat în casă, nu are sens să plătesc suplimentar pentru acest accesoriu, în cazul în care vine cu o tigaie. În acest caz, este mai bine să aleagă o tigaie separată fără capac.

Producătorii de rating

Producătorul de feluri de mâncare este de mare importanță. Produsele cu acoperire de piatra sunt emise atât firmele străine și producătorii interni, în calitate astfel de copii nu sunt inferioare între ele. Pe baza feedback-ul clientului, puteți face un rating de majoritatea producătorilor populare atât cu argumente pro și contra.

 • Stoneline. Compania produce mâncăruri universale, care este perfectă pentru prăjit, pentru stingerea incendiului, sosuri de gătit. Aceasta este o tigaie foarte estetice, ca pulverizarea de piatră are o structură mică. Cu toate acestea, în conformitate cu observațiile stewardesele, după șase luni de utilizare, feluri de mâncare pierde proprietăți antiadezive, iar produsele începe să ardă.

  • Fissman. În acest caz, proprietarii place varietatea de culori a produselor. Printre tigaia de culori diferite pe care le puteți ridica o instanță care se potrivesc perfect într-un anumit interior bucătărie. Piatra Crumb – Marmura. Carcasa este realizată din aluminiu, deci nu este prea grea. Printre avantajele echipamentelor marcate cu mânere detașabile.
  Citește mai mult  Cranpets din tuburi de ziar

  • Fissler. Acest producator oferte modele care vă permit să pregătească semilichide farfurii, ciorbe, tocanite, sosuri de înaltă față-verso. Înălțimea de perete – de la 5 cm. ea însăși feluri de mâncare are un design foarte frumos, care include un strat mat nobil de umbra negru, alb sau roșu. Printre minusuri există o greutate mare.

  • Gipfel. Acest producător produce vase de aluminiu cu pereți înalți: de la 5 cm. Gama include un pannitz conceput pentru scopuri specifice. Aceste preparate pot fi spălate în mașina de spălat vase. Freaks numite mânere nedemontabile, care oferă uneori neplăceri în timpul gătirii.

  Cum să vă îngrijiți

  Atunci când funcționează pan piatră, să renunțe la utilizarea de lame de fier și furculițe, se aplică numai aparatele din lemn. Acest lucru va maximiza durata de viață a feluri de mâncare. Cele mai multe produse sunt lăsate să se spele într-o mașină de spălat vase, Dar este încă recomandat pentru a da prioritate chiuveta manuală: Acest lucru va face o tigaie mai durabil.

  Evitați scăderi bruște de temperatură. De exemplu, nu aud alimente din frigider imediat pe aragaz, așteptați până când vasul în tigaie va ajunge la temperatura camerei, și numai după aceea pus pe gaz de. Este chiar mai ușor să schimbe porțiunea într-un recipient separat. Și, de asemenea, nu puneți un vas fascinat sub apă rece: o schimbare accentuată a temperaturii amenință formarea de fisuri și alte daune.

  Imediat după cumpărare, lubrifiați fundul și pereții uleiului de prăjire a întregului înlocuitor și se rostogolește cu grijă la căldură scăzută.

  Despre avantajele și minusurile de feluri de mâncare cu strat de piatră, consultați videoclipul de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: