Forme pentru ciocolată: care sunt și cum să le alegeți?

Forme pentru ciocolată: care sunt și cum să le alegeți?

Adulți și copii ca atunci când prăjiturile, cupcake și alte bunuri sunt decorate cu diferite figuri de ciocolată de diferite forme și volume. Este întotdeauna gustos și mai interesant este ciocolată o formă bizară sub formă de animale, mașini, arcuri, inimi și altele. În articol, vom spune cum să vă rugăm rudele și cei mai apropiați bomboane pe cont propriu de producție efectuate la domiciliu.

Materialele

Cu ciocolată de casă și ciocolată ciocolată rețete experimentează acum aproape în fiecare secundă amantă. Pentru prepararea ei, aptitudini speciale nu sunt necesare, nu este nimic dificil și în rețete, dar cei care au venit peste fabricație știu că un instrument important aici sunt forme de turnare. Acestea diferă în materialul de fabricație și se întâmplă:

  • Silicon+
  • Policarbonat+
  • Metal+
  • Plastic.

Ce din care este mai bine să aleagă și ceea ce diferă – ia în considerare mai multe detalii.

Silicon

Acest material este renumit pentru ecologie și costuri reduse. În plus, este ideal atât pentru turnare de bijuterii de ciocolată în formă și formarea de gheață. Silicon nu se teme de nici rece sau la cald diferențe. Poate fi folosit pentru cuptor la o temperatură de 230 grade Celsius și pentru congelator pentru minus 40 de grade, Materialul se va descurca perfect cu munca sa.

Avantajele includ, de asemenea, faptul că matrițele de silicon nu absorb mirosul, se spală ușor chiar fără detergenți, nu reacționează cu alte produse.

Utilizate în fabricarea unor astfel de produse sigure și pure silicon medical, astfel încât nu se va distinge cu substanțe nocive, respectiv, pentru caracteristicile de calitate ale produselor fabricate în forme de silicon, nu este necesar să vă faceți griji.

Și este convenabil să o stocați pentru că Baza foarte plastic. Este ușor pliat în tub, în ​​timp ce produsul nu pierde forma și nu se deformează niciodată. Și, de asemenea, acest formular este convenabil la îndepărtarea produselor – poate fi pur și simplu întors în afară, fără să se tem în același timp. Acest lucru este foarte potrivit pentru incepatori, deoarece există adesea probleme cu el, și scoate produse de cofetărie este greu.

Citește mai mult  Caracteristici Standuri sub tub fierbinte

Cu ajutorul turnare silicon, puteți arunca o mare ou, geometrie, păpuși, iepuri de câmp și multe alte figuri.

Alegeți pe gustul dvs. – și de a crea. În cele din urmă, pe de o astfel de formă poate fi de la una la mai multe specii de celule figura, ceea ce face ca procesul de fabricație rapid, iar produsul – soi.

Policarbonat

Mai potrivite pentru cofetarii profesionale. Acest formular are un preț mai mare decât zece ori decât matrițe realizate din alte materiale. Dar o persoană care enthizes procesul de turnare orice decoratiuni de ciocolata si dulciuri in cantitati mari, este această formă, care va face această ocupație foarte repede, pentru că un astfel container nu trebuie să fie unse cu ulei înainte de utilizare.

Formele de policarbonat au o serie de avantaje:

  • spălare ușoară+
  • Cu exploatare frecventă și lung nu au nici o deformare+
  • Regimul de temperatură ridicată sau scăzută+
  • Policarbonatul nu are miros și gust de produse și însuși nu este imbibat de mirosuri+
  • Lumina în funcțiune.

În plus, există Formele de policarbonat cu așa-numitul fund magnetic. Este confirays lor în fabrica. Foarte convenabil de a utiliza în cazul în care aveți nevoie pentru a face un număr mare de dulciuri gemene. Anterior, atunci când nu au fost încă nici un astfel de spații, de Pastras a trebuit să aplice manual un desen sau o figură 3D pe fiecare bomboane și ei nu au fost întotdeauna la fel, pentru că nimeni nu a anulat factorul uman.

Cu ajutorul policarbonat Molda, puteți arunca astfel de cifre ca un iepure de câmp de ciocolată, bomboane în formă de litere ale alfabetului rus, litere străine și numere, flori diferite, cum ar fi lalele, musetel, trandafir. Și puteți arunca, de asemenea, diverse forme geometrice, cum ar fi o minge, o stea, un romb, un semisfer cu diferite crestături, care oferă dulciuri o vedere și mai frumoasă.

Citește mai mult  Tacamuri Berghoff: Caracteristici, avantaje și dezavantaje

Metal

În prezent, astfel de forme sunt deja Nu puteți ajunge la magazine și chiar pe internet, La urma urmei, siliconul și policarbonatul sunt mai populare. Deși prețul de piață al dispozitivului metalic este semnificativ mai mic decât alți analogi. Acest formular este, de asemenea, rezistent la diferite temperaturi, vă puteți spăla în mașina de spălat vase. Cu spălare Puteți folosi o perie metalică, dacă este necesar, și nu o va face rău. Este durabil și ultimul zeci de ani.

Aceasta sugerează că producătorii de forme de umplere sunt pur și simplu neprofitabile, astfel încât produsul să fie ieftin, dar a servit de mulți ani. În plus față de produsele de ciocolată, puteți face cookie-uri în acest formular, dând siluete bizare.

Plastic

Pentru a arunca o țiglă de ciocolată, acest lucru este folosit. Este fabricat din plastic flexibil, ușor de utilizat și destul de ieftin, dar merită considerat că după timp acest formular este deformat. Și ea este mică, Și este imposibil să gătiți ciocolata cu o completare, spre deosebire de toate celelalte specii de forme de ciocolată.

Cum se utilizează?

În primul rând, un produs nou pentru turnarea ciocolatei trebuie să fie perfoic în apă caldă, folosind detergentul, apoi se usucă complet, altfel ciocolata se va lipi de pereți și de jos.

Ciocolata topita Turnați nu la margini, ci pe 1/3 celule și verificați pentru bulele de aer. Pentru a scăpa de aceste bule, precum și pentru o distribuție uniformă în masă în întreaga celulă de figură, trebuie să bateți ușor pe masă.

Pentru a facilita obținerea de bomboane, formularul de silicon poate fi dovedit. Și pe plastic, policarbonat și suficient de metal doar bateți pe fund, transformând mucegaiul că produsele sunt turnate pe un prosop sau o cârpă moale.

Nu este nevoie să atingeți ciocolata terminată cu mâinile pentru ao ajuta să o scoateți din formular. Din aceasta există urme destul de inestetice. Purtați mănuși sau faceți-o, încercând să nu atingeți produsele.

Despre cum să utilizați formularele pentru ciocolată, uitați-vă în continuare.

Citește mai mult  Sfaturi pentru alegerea feluri de mâncare de bambus
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: