Seturi de cuțit de bucătărie

Seturi de cuțit de bucătărie

Bucătăria este considerată un loc special în casă, deoarece capodoperele culinare se nasc în el. Pentru a pregăti feluri de mâncare originale, trebuie să aveți astfel de instrumente profesionale la îndemână, cum ar fi cuțitele. Aceste accesorii de bucătărie sunt de diferite tipuri și scop, astfel încât acestea sunt cel mai bine dobândite în setul.

Particularități

Cuțite de bucătărie sunt o adaptare importantă, fără de care este imposibil de gătit. Fiecare cutit este folosit pentru a efectua o operație specifică, astfel încât, în scopul de a maximiza sarcinile funcționale de tăiere, ar trebui să aibă un set de cuțite. Acestea sunt prezentate pe piață într-o gamă foarte mare și pot fi vândute atât cu standuri speciale, și fără a le. seturi de cuțite de bucătărie sunt împărțite în bucătar (Se aplică numai pentru gătit), Servire și amestecate.

În pachetul de seturi pot fi incluse imediat ce cuțite și accesorii suplimentare. kituri de bucătărie diferă între ele, de asemenea, cu numărul de obiecte. Cel mai adesea producătorii produc produse de până la 5 bucăți complete, de la 5 la 10 sau mai mult de 10. Seturile constând numai din tăierea uneltelor de lucru sunt destinate, de regulă, pentru mâncăruri de uz casnic și sunt disponibile în două tipuri: drumeții și bucătărie. În același timp, prima opțiune este completată cu o cutie specială (caz), care simplifică transportul și depozitarea instrumentelor.

Cele mai frecvente seturi sunt cele care includ 3 modele principale de cuțite: pentru curățarea legumelor, universale și gătite. Dacă capabilitățile financiare vă permit să achiziționați seturi combinate constând din 3 cuțite principale și 2-3 suplimentare (pentru fileuri, pâine, roșii și brânză). Kituri suplimentate cu accesorii cum ar fi suportul magnetic, aspectul legumelor și foarfece se bucură de o mare popularitate.

Acestea sunt proiectate atât pentru uz casnic, cât și pentru uz profesional.

Materiale de fabricare lame de cuțite.

 • Oţel. Caracterizat prin rezistență ridicată și cu ușurință cu tăierea oricărui produs. Produsele din oțel se disting prin dimensiuni și forme. Singurul dezavantaj este că astfel de cuțite necesită curățare și ascuțire temeinică.

 • Ceramică. Posedă o greutate ușoară care face ca tăierea confortabilă. În plus, astfel de produse nu trebuie să se curețe cu atenție. Minus cuțitele ceramice – ele nu pot tăia alimente foarte dure și în cădere sunt ușor de rupt.

 • Titan. În ceea ce privește caracteristicile sale operaționale, ele sunt în mare parte dominate față de cuțitele din oțel și ceramică. Pulverizarea cu titan se distinge prin proprietăți igienice ridicate, este rezistent la efectele acizilor, nu rugină și lasă aroma metalică pe produse. Singurul dezavantaj al unor astfel de instrumente este costul ridicat.

Înainte de a plăti preferința unui set de cuțite, Este important să se ia în considerare calitatea lor, funcționalitate și preț. Experții recomandă imediat să dobândească bune kituri. Ele sunt scumpe, dar astfel de investiții financiare se vor justifica.

Ce cuțite sunt incluse?

Pentru a facilita procesul de feluri de mâncare gătit, fiecare amantă ar trebui să aibă un set de cuțite în bucătărie, și nu este necesar să se kituri cu un număr dobândesc mare de elemente. Setul trebuie să includă următoarele cuțite.

 • cuțit Chef. Acesta este unul dintre principalii asistenți în bucătărie, care permite nu numai să taie rapid legume, brânză, dar, de asemenea, zdrobit verdeață. Novice culinar preferabil să cumpere cutite de 8 inch. Pentru bucătari profesioniști, puteți achiziționa instrumente de 10 inch, care sunt concepute pentru a pregăti feluri de mâncare la un nivel avansat.
Citește mai mult  Ce este mai bine: filtru de cafea Turkka sau Geyser?

 • cuțit de legume (pentru curățare). Spre deosebire de speciile anterioare, acest produs are dimensiuni mai mici și vă permite să legume rapid curat si fructe din coaja, care reduce semnificativ timpul de preparare.

 • Pentru pâine de tăiere. Un cuțit cu o lamă lat lungă având un ascuțire val. Acest instrument, nu se poate tăia doar crusta solidă de pâine, dar, de asemenea, ciocolata sau ciocolata ușor taie tortul. Atunci când alegeți un astfel de cuțit, cel mai bine este să acorde preferință modele din otel. Ele sunt rezistente la formarea de zgârieturi și suprafața lor nu intră într-o reacție chimică cu alte produse.

 • cuțit de tăiere. În cazul în care este planificat să se pregătească de carne de multe ori, ar trebui să cumpere seturi de bucătărie în care un cuțit de tăiere. Acest instrument are un tip alungit de furcă răsucite. Cu acesta, este posibil să se strălucire și de carne tăiate, în siguranță, aceasta blocare pe o tablă de tăiere.

 • pentru friptură. Acest instrument este de obicei folosit pentru tăierea și tăierea o singură bucată de carne (friptură prăjită). Se face referire la alte tipuri de cuțite, deoarece se aplică de obicei nu în prepararea de feluri de mâncare, dar pentru servire. Forma lamei acestui cutit este alungită, lungimea este de la 10 la 13 cm, lățimea – la 2 la 3 cm. Caracteristica principal al instrumentului este considerat a avea o suprafață netedă.

 • pentru tomate. Este o subspecie de instrumente de tăiere. Design-ul său are o lamă cu nervuri și un vârf divizat proiectat pentru a separa coaja și roșii de semințe. Un astfel de model o poate fi de asemenea utilizat pentru tăiere și alte legume, fructe, care au de umplere moale si coaja dens (portocale, grapefruit, lămâi).

 • pentru brânză. Bucătarii sunt de obicei folosite în tăierea mai multe tipuri de cuțite brânză, fiecare dintre care este proiectat pentru un anumit soi produs (cremos, moale, solid). Instrumentul are o lamă largă, dar scurt. Este ușor aliniat în mijlocul lamei și a indicat în partea de sus. Lungimea unei astfel un cuțit să nu depășească 13 cm. Unele produse de produse sunt produse cu o structură de găurit.

 • pentru ulei. Un astfel de cuțit este utilizat pentru tăiere, și ulei scuipat pe pâine. Este, de asemenea, utilizat pentru brânza topită. Instrumentul se distinge printr-o formă alungită, are un fel de spatulă, care se încheie său nu este ascuțit, lat și rotunjit. Durata medie a acestor produse nu depășește 13 cm. Ele pot fi folosite atât pentru gătit și de servire.

În plus față de cuțitele de mai sus, un sharpex de înaltă calitate trebuie să fie, de asemenea, incluse în setul de bucătărie, care va contribui la extinderea duratei de viață a sculei și să le sprijine în stare de funcționare.

Evaluarea celor mai buni producători

Seturi de cuțite de bucătărie astăzi sunt prezentate pe piață într-un sortiment șic. Ele diferă nu numai de calitate, design, preț, dar și de către producător. La cele mai populare modele care s-au dovedit bine și au primit multe feedback-uri pozitive includ mai multe.

 • „Samura ALFA SAF-0085 / Y”. Este un set compact și universal constând din bucătar, stand și ascuțitori. Un astfel de instrument poate fi pește tocat, carne și fructe legate de legume. În ciuda faptului că țara de fabricație a acestui produs este Japonia, a început cu succes să producă producători ruși folosind tehnologii japoneze. Bama produsului este executată în stilistul european, deci este convenabil să o ții în mână. Blade are o lungime de 201 mm, duritatea sa pe scara Rockwell este de 60.

Beneficiile unui astfel de set includ materiale de lame durabile (oțel anti-coroziune) și un design rafinat. În plus, cuțitul este foarte ascuțit și de lungă durată ascuțit. În ceea ce privește neajunsurile, ele nu sunt, cu excepția prețului ridicat al produsului.

   • „Gatiti Troika“ (Producător Wusthof). Acest set se caracterizează prin absența pieselor inutile și de calitate excelentă. instrumente profesionale care sunt incluse în kit-ul au o formă rotunjită a mânerelor și a liniilor drepte. În designul lor perfect combinat de oțel strălucitor cu plastic negru. Lamele sunt eliminați din oțel rezistent la coroziune, unghiul lor de ascuțire este de 20 de grade, de tip margine – bilateral.

    O astfel de set este un un cadou excelent pentru orice amantă.

    • YAXELL GOU YAZ7010. Acest set include cutite din otel damasc profesionale. Ei posedă design original și claritatea de neegalat. Lungimea lamelor de cuțit bucătar nu depășește 25,5 cm, duritatea sa – 63 de unități. Plusurile de produse includ ergonomie, eficiența și posibilitatea de utilizare în vase de gătit profesionale. Minus – pret foarte ridicat.
     Citește mai mult  Descrierea modelelor Tupperware Tupperware

     • Center Tramontina. Este considerată o alegere excelentă atât pentru un bucătar experimentat, cât și pentru începători. Aceasta este o opțiune bugetară care vă permite să faceți față bucătăriei cu tăiere și tăiere cu 90%. Cuțitele sunt vândute cu ascuțitoare și stand. Ei păstrează claritatea pentru o lungă perioadă de timp, ușor de utilizat, dar nu sunt potrivite pentru tăierea produselor mici.

      • Lion Sabatier. Produsele forjate incluse în acest set de bucătărie sunt fabricate de producătorul francez. Ele sunt concepute pentru a lucra cu produse solide și moi. Lungimea flanșei este de 20 cm. Produsele se caracterizează printr-o bună aprovizionare la ascuțirea, multifuncționalitatea, potrivită atât pentru bucătarii profesioniști, cât și pentru cei începători. Singurul dezavantaj nu este inclus într-un astfel de set.

       • Culoarea Hatamoto. Potrivit pentru acei proprietari care iubesc să facă o bucătărie într-un stil special, completând accesoriile și instrumentele sale scumpe. Cuțitul principal din acest set este fabricat din oțel carbon, ceea ce îl face durabil. De asemenea, produsul nu are nevoie de ascuțire frecventă. prăsele sunt produse din material plastic rezistent, ele au o culoare strălucitoare – variind de la albastru, galben, roșu și finisare violet și verde. Plus set – design original, ergonomie, minus – este imposibil să o spălați în mașina de spălat vase.

        Dacă nu a fost șters produsul uscat, rugina repede.

        • Fissman vortex. Cuțite de la acest brand sunt produse de un producător cunoscut de bine din Danemarca. Produsele sunt caracterizate de un preț mediu și de înaltă calitate. Acestea sunt proiectate atât pentru tăierea cărnii, cât și pentru tăierea legumelor, fructele având o formă rotundă. Kit-ul include un caz special care protejează instrumentul de deteriorare atunci când cad pe podea. Lamele cu cuțit ceramică, ascuțite, nu necesită ascuțire frecventă. Lipsa de produse – ele pot fi utilizate numai pe o placă de tăiere din lemn.

         • Chinisera. Achiziționarea unui set de la acest brand își poate permite fiecare dorește, deoarece categoria sa de preț este scăzut. Cuțite incluse, realizate din ceramica de zirconiu. Ei nu rugina și se lasă gustul metalic pe produsele. Lama de instrument este ascuțit foarte acută, așa că nu are nevoie să re-punct. Astfel de cuțite sunt ideale pentru cei care conduc un stil de viață sănătos și să încerce să mențină substanțe utile în produse atunci când le face.
          Citește mai mult  Porțelanul osului: Ce este și care este varietatea celebră?

          • „Putere Granit“. Acest set este format din legume, universale, tocare, gatiti si cutite pâine. În plus, producătorul furnizează un set de arbori confortabile din ceramica. Datorită acestui set vă puteți pregăti rapid atât de simplu și feluri de mâncare complexe. Datorită faptului că particulele de granit sunt aplicate pe suprafața lamei, produsele au o putere crescută. Mânerul cuțit nu alunecă în palma palma, așa cum este fabricat din Bekelita. Lipsa setului – poate fi adesea găsită pe piață sub formă de falsuri de calitate slabă.

           • „Frank Moller FM-364”. Pentru cei care doresc să achiziționeze un set de accesorii ceramice de înaltă calitate, această opțiune va fi perfectă. Produsele sunt produse de producătorul german și au un design destul de ergonomic și luminos. Cuțitele incluse în kit, se confruntă rapid cu tăierea oricăror produse și nu au nevoie să ascuți adesea. Set standardul constă dintr-un bucătar (lungimea lamei 15 cm), universal (12,5 cm) și un cuțit de curățare (10 cm). În plus, setul este suplimentat cu un stand confortabil și legume.

            • „Linia crocodilă Blaumann”. Acesta este un set de cuțit de bucătărie maghiară, care constă din 5 articole. Este echipat cu un cuțit pentru curățarea legumelor, fructe, un bucătar, un cuțit versatil, precum și o brânză, cuțit pentru tăierea pâinii și a legumelor. Toate uneltele sunt realizate din oțel inoxidabil, aspectul legumic are o acoperire ceramică. Designul frumos al mânerului și versatilitatea fac astfel de cuțite indispensabile în fermă.

             Dar, în ciuda descrierii chic și a specificațiilor bune, aceste produse nu pot fi spălate în mașina de spălat vase.

             Cum de a alege un set?

             Înainte de a achiziționa un set bun de cuțite de bucătărie și, în următoarea operație, nu dezamăgiți în el, este necesar să se ia în considerare mulți indicatori importanți. Experții recomandă acordarea atenției următoarelor caracteristici.

             • Material de fabricare a produselor. Cele mai multe cuțite sunt produse din ceramică și oțel, iar fiecare dintre aceste materiale are atât avantajele, cât și Contra. Cel mai bine este să dați preferință cuțitelor de oțel, ele sunt de înaltă calitate și de a servi pe termen lung.
             • Duritatea lamei. Indicatorii optimi pentru acesta este considerat un indicator pe scara Rockwell de la 60 la 63. În cazul în care această cifră este mai mică, trebuie să vă gândiți la calitatea instrumentului.
             • Confort în funcțiune. Inainte de a cumpara instrumente de tăiere, le ține în mână. Mânerul trebuie să fie confortabil și ușor.
             • Preț. Factorul financiar este una dintre principalele atunci când aleg un set de cuțit de bucătărie. Produsele ieftine pot fi nesigure și greu de trecut mult timp.
             • În plus, este necesar să se acorde o atenție set suplimentar de seturi. opțiuni bune includ de obicei, nu numai cuțite de înaltă calitate, dar, de asemenea, standuri speciale, capace. Nu aveți nevoie să cumpere imediat seturi mari, cuțite din care vor fi utilizate rar.

             Cum de a alege cutite de bucatarie, consultați următorul videoclip.

             Evaluează articolul
             ( Încă nu există evaluări )
             Adaugă comentarii

             ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: