Totul despre cofetărie duza stele

Totul despre cofetărie duza stele

prăjituri pentru produse de cofetărie sunt, uneori, o adevărată operă de artă, care, se pare, este foarte dificil să se repete. Cu toate acestea, acest aviz este greșit. Odată cu utilizarea competentă a duzelor, puteți decora inițial tort cu o varietate de modele.

Vizualizări

Steaua Duza este una dintre cele de bază și necesare pentru fiecare cofetar. Acesta se va ocupa cu ușurință cu ea ca o gospodina, iubitoare pentru a răsfăța membrii de familie deserturi și un profesionist care câștigă bani pe bani de coacere.

Există 2 subspecii ale acestei duze, fiecare dintre care va ajuta pentru a face mai multe modele de tort frumos.

Ei arata aproape la fel, diferența este doar în direcția dinților.

  • Deschideți stele. Duzele de acest ajutor pentru a forma specii de caractere magice de torte. Deschideți stele are mai multe diametre. Mari sunt concepute pentru a crea un nor de crema pe partea de sus a capacelor, mici – pentru decorarea biscuiți, gătit bezea acasă sau bezea. Cu ajutorul duzelor de diametru mai mic, puteți face prajiturele cu flori originale, ele sunt numite rapide.

  • Închis stele. Diferența de acest tip din una minciunile anterioare în faptul că dinții sunt expuse în interior și, dacă te uiți la duza de mai sus, gaura rezultată va arăta într-adevăr ca un asterisc. Acest design oferă caneluri mai profunde și proeminente pe crema cremoasă. Steaua închisă este considerată cea mai populară duză de cofetărie, în special cei care adesea pregătesc capkeeys. În mod similar deschis, această stea se întâmplă, de asemenea, diferite diametre.

Modelele mici sunt folosite pentru a decora prăjiturile, pot crea valuri frumoase, frontiere și monograme. Mare convenabil pentru decorarea cupcakes.

Cum se utilizează?

Utilizați duzele de cofetărie. Trebuie să o introduceți într-o pungă de cofetărie, completați spațiul interior cu cremă sau cremă și apoi ar trebui să porniți fantezia și să creați un prăjit de visele dvs. cu un model frumos.

Citește mai mult  FRYING PANS: Vizualizări, modele și criterii populare

După utilizare, asigurați-vă că clătiți atât sacul, cât și duza, astfel încât crema nu este lăsată în interior, deoarece masa congelată nu este ușor de extorcător.

Apoi, steaua ar trebui să fie uscate și vrăjitoare bine, astfel încât picăturile de apă să rămână la stânga, în special pe modelele metalice, deoarece acest lucru poate provoca coroziune.

Exemple frumoase

Mulți cred că decorarea prăjiturile cu flori poate doar cu duze speciale pentru petale. Cu ajutorul unei stele închis, puteți crea, de asemenea, combinații frumoase de diferite culori, care creează vizual efectul de muguri mari sau numeroase mici.

  • În acest caz, galben, purpuriu, purpuriu și albastrele sunt realizate dintr-o cremă cu o anumită duză.

  • Steaua va ajuta la crearea unei structuri pufos, mai ales în cazul în care tort sub forma unui animal. Ursul de blană este realizat din numeroase puncte de-stele, forma lor unică creează o imitație de lână animale. Ideea poate fi folosit pentru decorarea prăjituri sub forma unui pisoi, câini, leu și alte animale.

  • Mini trandafiri formate din glazuri folosind o stea deschisă. Când florile sunt înghețate, ele pot fi decorate cu un cupcake sau tort. Mulți cofetari fac astfel de trandafiri în număr mare despre rezerva: utilizarea necesară, iar restul sunt puse în congelator. Dacă este necesar, florile gata făcute sunt stivuite pe tort și vă rog ochiul clientului.

  • Pentru a crea un astfel de tort amuzant luminos și curcubeu, a luat cremă de culori diferite și o stea închisă. crema cremoasă cu valuri frumoase cade de pe tort, decorează de jos în sus. Acest model poate fi creat în stil monocrom, decide suplimentar cu covoare.
Citește mai mult  Ce înseamnă semnul mâncărurilor pentru plăci de inducție?

  • Este greu de crezut, dar toate frontierele, monogramele și florile care rulează pe marginea superioară a tortului de stil clasic se fac doar o duză. Alternativ alternând o presă puternică și slabă, apoi ridicarea, apoi căderea unei pungi de cofetărie, puteți crea scoici frumoase ca baza și pe partea de sus. Florile sunt formate din mișcări circulare. Acest desert are o vedere rafinat și, în ciuda nuanțe luminoase, arata foarte luminos.

  • Aici sunt o cupcakes decorate cu crema multicolore. Stelele sunt îndreptate în direcții diferite și să aibă caneluri clare. opțiune excelentă pentru o vacanță copiilor. În mijlocul unei versiuni floral frumos format dintr-o vedere deschisă, optim pentru bachelides și adunări de sex feminin. Pe partea dreaptă există un cupcake cu un sfat crema, decorat cu o duză închisă. Sa dovedit o pălărie interesantă. Această opțiune este potrivită pentru orice vacanță.

Despre modul de utilizare duza de cofetărie „Star“, uite următoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: