Wasthof de prezentare a cuțitului

Wasthof de prezentare a cuțitului

Fiecare apartament de bucătărie, acasă, restaurant, cafenea sau orice altă companie de catering este inventarul principal. O mare varietate de cuțite de bucătărie este situată într-o gamă largă de prețuri și calitate, ceea ce face adesea dificilă printre majoritatea oamenilor obișnuiți. Cuțitele germane de înaltă calitate Wasthof sunt considerate a fi una dintre cele mai bune părți ale funcționalității și designului. Tehnologia unică a fabricării lor permite produselor să ocupe poziții de conducere în inimile cunoscătorilor mondiale de artă culinară rafinată.

Despre companie

Afacerea familială pentru producția de „produse din oțel fin” Wasthof a existat din 1814 și a fost fondată de Avraam Wyusthof în orașul Solingen. În prezent, compania este cunoscută sub numele de Ed. Wüsthof Dreizackwerk kg, La șeful consiliului, al cărui moștenitori se află în a 7-a generație a numelui – Viola și Harald Wüsthof.

În 1895, marcă înregistrată a companiei a fost inregistrata la Berlin – Poseidon Trident (Dreizack), simbolizând cele trei principii ale conceptului companiei – pasiune, diligență și perfecțiune.

Pe parcursul perioadei de mai mult de două secole de existență, produse Wusthof a primit o reputație ca un producător de înaltă calitate și cuțite funcționale de clasa premium.

Capacitatea de producție a companiei include 3 plante inovatoare, cu o suprafață totală de aproximativ 22.000 m2, situat pe teritoriul Solingen, numit „Klinkov City“.

tehnologia de producție

Perfecțiunea tehnologiilor de producție WSTHOF nu reprezintă încă, iar în 2010, o tehnica inovatoare pentru ascutirea Tehnologia Precision Edge a fost prezentat. Esența acestei tehnologii permite sistemelor robotizate ultra-precise pentru a simula unghiul de ascuțire a lamei, Ca rezultat, se obțin lame, ascut sub 28 de grade (cu ultimii 40 de grade). Și lamele mai subțiri oferă cel mai înalt nivel de performanță de tăiere inițiale și de a salva lor brusc.

cuțite multifuncțional germane Wusthof sunt realizate dintr-o bucată solidă de oțel inoxidabil de înaltă calitate, îmbogățit cu carbon și călite la duritatea 58 pe scara Rockwell. Simularea pe calculator de lame vă permite să facă instrumente bine echilibrate, perfect situată în mână.

Pentru mânere, un material plastic non-alunecare, rezistent la coroziune, precum și un copac african negru.

Colecții și sortiment

Cele mai multe dintre colecțiile de lame WSTHOF sunt realizate într-un stil calm și concis. Formele lor simple și soluții de culoare sunt perfect combinate și atașate produselor de eleganță și rafinament european.

Pentru fiecare subiect, se aplică o structură specială a lamei, aria de aplicare a acesteia în cunoștință. O varietate de stil și destinație, cuțite de bucătărie Wasthof sunt produse în mai multe colecții populare.

Xline

Una dintre noile colecții de lame premium, marcată cu un prestigiu de proiectare Premium Red Dot în 2013. Numele colecției este asociat cu imaginea literei X, realizată de metoda modernă de forjare a comitetului fiecărui pumnal. Colecția conține 8 lame clasice de stil aparținând celei mai mari categorii de preț Wasthof.

  Clasic

  Cuțitele clasice germane Washof cu un semn de semnătură pe mâner, calitatea perfectă de ascuțire și o garanție pe termen lung a clarității lamelor. Colecția include aproximativ 40 de modificări ale cuțitelor potrivite pentru bucătărie de orice direcție.

  Linia Ikon

  A considerat în mod corect o icoană a unui stil german Wasthof. Eleganța estetică a formei lamei alocă inventarul de tăiere a acestei modificări printre alte pene Wasthof. Datorită designului Full Tang, este atins un maxim de confort și echilibru, precum și o calitate înaltă ascuțirea asigură o funcționalitate maximă de inventar.

  line IKON conține trei colecții de tăiere elemente: Ikon, Classic Ikon și Ikon Cream alb, care diferă în culoare și mâner. În seria IKON, cuțitele mâner sunt făcute din copac african Eben lui, și în colecția Clasic IKON mânere negre din material sintetic cuțite + IKON Crem au mânere crema sintetice pe nituire. Această colecție conține mai mult de 20 de instrumente de tăiere diferite, potrivite pentru orice tip de lucrare culinare. lame din seria IKON fac parte din categoria de preț cea mai mare Wusthof.

   Seria Wusthof Culinar

   Complet din oțel inoxidabil călit într-un stil rafinat. Designul neobișnuit a fost realizat cu lustruirea satin de mânere cu compania Wusthof semn de marcă. Colectia cuprinde 20 de cuțite diferite pentru uz profesional și casnic.

    Colecții de Grand Prix al II-lea, Grand Prix II Color

    Aceste colecții combină performanța maximă și un design elegant, luminos. Palele sunt realizate din oțel călit puternic, plastic mânere anti-alunecare și lame de super-pereți completează echilibrul de proiectare. O trăsătură distinctivă a cuțitelor Grand Prix II culoare este că culoarea mânerelor corespunde unui anumit produs: carne – instrument cu mâner roșu, legume – cu verde, pește – cu albastru, pasăre – cu galben. Colecția include mai mult de 20 de lame diverse și este în gama medie de pret.

     set universal de lame din această colecție va fi un cadou minunat pentru cunoscători de artă culinară și bucătari Amator.

     Lumina Le Cordon Bleu

     A fost dezvoltat în colaborare cu specialiștii din cadrul Academiei Britanice culinare. În exterior, clinicile acestei colecții sunt identice cu linia clasică, totuși sunt modele clasice mai ușoare cu aproape 30%, ceea ce le face cât mai confortabil cu munca lungă în bucătăria profesională.

      Colecția de Gourmet Wasthof

      Cuțitele din această colecție au o configurație mai simplă și un cost semnificativ scăzut în comparație cu altele. Mânerele din unelte sunt realizate din material polipropilenic de înaltă calitate de negru cu nituri. Design simplu, funcționalitate, preț accesibil, o mare selecție de modele (mai mult de 40 de specii) vă permite să utilizați lamele gourmet Wasthof în aproape fiecare bucătărie.

       Cuțite de argint

       Colecția este una dintre cele mai accesibile. Marginea de înaltă rezistență a lamei împreună cu mânere din plastic ecologice creează discretă, dar nu mai puțin atractivă și funcționalitate ridicată.

       Fiecare colecție include lame de diferite dimensiuni și de destinație. Cel mai mare este bucătar (de sex masculin), cuțit sau bucătar, are o lungime de 20 până la 25 cm și este proiectat pentru cea mai mare parte munca culinare. Universal pumnale bucatarie 13-16 cm lungime mai potrivite pentru femei și sunt o combinație de calitățile unui cuțit bucătar și un slidesser.

       compania Wusthof produce trei tipuri de bază de lame, care sunt incluse într-un set de cuțite utilizate în mod frecvent la bucătărie acasă:

       • Universal cuțit șef pentru tipuri de bază de muncă+
       • În jurul tăiere de tăiat, Prăjituri, legume și fructe+
       • Micul cuțit pentru lucrări „mici“ (curățarea legumelor, tocare usturoi și altele).

       Printre multe caracteristici pozitive și avantajele cuțitele Wusthof, doar un singur dezavantaj poate fi distinse – acestea sunt costul lor ridicat. Dar dacă luați în considerare un preț considerabil pentru materiale de înaltă calitate și ecologice, precum și un proces de producție foarte consumator, politica de stabilire a prețurilor companiei se justifică pe deplin. La urma urmei, cel mai bun nu poate costa ieftin.

       Compania cu logo-ul Dreizack este perfect dovedit ca o companie care produce cuțite de înaltă calitate germană Wishof Cu o garanție de servicii durabile și de producție de mediu. Dezvoltatorii companiei aplică eforturi maxime pe care produsele se potrivesc cu nevoile clienților cât mai mult posibil, precum și standardele internaționale de calitate și funcționalitate.

       Citiți mai multe despre Wsthof Brand cuțite.

       Evaluează articolul
       ( Încă nu există evaluări )
       Adaugă comentarii

       ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: