Secretele Managementul timpului pentru femei

Secretele Managementul timpului pentru femei

Rotiți timp pentru a inversa este imposibil, dar îl puteți gestiona. Pentru a face acest lucru, există o gestionare a timpului. Există o masă de tehnici care au fost concepute pentru a face totul pentru a face la timp. Cu toate acestea, unele dintre ele nu funcționează atunci când este vorba de o femeie. Iar cazul nu este deloc în logica doamnelor, ar fi diferit de sex masculin. Doar etajul frumos are propriile sale caracteristici, precum și în probleme de management personale – inclusiv.

Pentru ce femeile au nevoie?

„Drumkruzh, un cerc în fotografie, și eu cânt, de asemenea, de vânătoare“. Acest plan poate realiza o foarte calm orice femeie în copilărie, și obstacole în masă apar cu vârsta. În primul rând, ceva de genul poti declara propriul copil, și va trebui să vopsi programul dvs, nu a „îngropa“ talentul Ciadului iubita lui la pământ. Și aceste apeluri de la grădiniță – Ia Misha / Masha, Ea are o temperatură! Este posibil să se decidă în programul?

Și când mama-in-lege a promis pentru a ridica un copil de la școală și apoi a stat la cabana și nu a avut timp, Nu petrece copilul la grădiniță! Mama-in-lege este bine, ea nu știe cuvintele „Managementul timpului“, ea are niște roșii pe mintea (a nu se confunda cu o metodă populară în „Managementul timpului“, bazată pe utilizarea unui timer de bucătărie în formă de tomate, mai târziu), Și ce să facă cu afacerile noastre în avans planificate?

Și dacă manichiura poate fi în continuare transferate ce să facă cu o întâlnire de afaceri ați numit la începutul săptămânii?

O altă femeie, în majoritatea covârșitoare a cazurilor este responsabilitatea pentru depozitarea vatra (curățenie, de spălat, de gătit), și, de asemenea, doresc să utilizeze dreptul la muncă.

Dar există și facilitarea vieții aparte, poate, doar abilitatea unei femei – face mai multe lucruri în același timp,. Numai ea va veni în minte în timp ce curățarea dinților să se spele chiuveta, apoi ștergeți oglinda din baie. Și caracteristica această doamnă ar ajuta la economisirea de timp.

Dar cum reușești să faci totul și acasă și la locul de muncă și să lași o oră sau altul pentru tine iubitul tău – merită să vorbim despre asta.

Elemente de bază: principii netede

Secret special în timpul de planificare pentru fetele de lucru, poate, nu. Principiile de bază lucrează în continuare indiferent de sex. Dar o serie de diferențe între gestionarea timpului pentru femei și bărbați au încă.

Planificare

Viața este planuri mai bogate, dar totuși trebuie să încercați cel puțin o mică structurare. Faceți o listă de cazuri pe an, lună, săptămână, zi. Acesta din urmă este recomandat să facă o noapte înainte. Și nu lăsați-o în capul lumii, dar Spuneți pe hârtie sau creați un plan de fișier pe un computer. Astăzi există aplicații speciale de aplicații mobile.

Determinați timpul necesar pentru a efectua un anumit punct. Nu o luați complet. Lăsați aproximativ 20% pentru cheltuielile neprevăzute. Și dintr-o dată, legea soacra va întârzia în țară?

Încerca să urmeze programul planificat, Nu lăsa pe mâine ce se poate face astăzi.

ajustarea priorităților

Determina ceea ce este cu adevărat important pentru tine, și ce – puteți lăsa pentru mai târziu sau să facă dacă rămâne prea mult dintr-o dată (de la cele 20 de procente, de exemplu). Dacă există un element care pooes dintr-un plan de într-un plan, atunci fie se adună și să îndeplinească în cele din urmă, sau șterge deloc inutilă.

Dimineața, încercați să îndeplinească cele mai multe sarcini dificile, mai aproape de seara, cu atât mai ușor este lucruri mici, care nu necesită eforturi deosebite și concentrându-se.

Delegație

Nu vă fie teamă de a cere ajutor. Nu decline responsabilitatea asupra altora. Tu împărtășesc cu ei o povară de nesuportat. Ei bine, voința ta nu rupe Soț, gunoi, dacă vă aduce sau pâine de cumpărare. Da eu Fiica este destul de mare deja să spele vasele pe cont propriu.

Și, în sfârșit, servire senzație de oprire în propria lui casă. Apropo, colegul dvs. cererea dumneavoastră, probabil, va fi fericit chiar. La urma urmei, ești atât de fermecător și atractiv.

Modul de funcționare și de recreere

Nu uitați că, cu excepția dreptului la muncă, încă mai aveți dreptul să se odihnească. Nu-l ignora. În timpul sărbătorilor, odihnă, și nu fac casele de zi cu zi și de gătit, la sfârșit de săptămână, după cratiță este gata, Du-te pentru o plimbare, Muzeul, Sala de concerte, teatru sau cel puțin să ia o vizită la prietena.

Nu vreau oricum? Uită-te la filmul preferat, Citește o carte. Mop în acest moment a pus cu îndrăzneală în unghiul.

Somn de cel puțin 8-9 ore pe zi (cu excepția cazului în desigur, aveți nici un copil de sân). Este atât de mult necesară pentru corpul nostru, iar creierul principal să se odihnească pe deplin și de a recupera.

Tehnici eficiente

Cu toate acestea, toate cele de mai sus nu este suficient pentru a nu doar bine, dar nu pentru a obține obosit. Pregătiți un raport pentru investitori, de a crea un confort acasă, să fie o mamă bună, soția și fiica – să facă totul în același timp cu minim de energie este alcătuit din următoarele trucuri.

tehnica de tomate

Această tehnică eficientă a fost dezvoltat de un tânăr italian pe nume Francesco Chirillo La sfârșitul anilor ’80 ai secolului trecut. Fiind apoi încă student, tanarul sa prins crezând că el își petrece timpul nu pentru numirea sa.

Se pare a fi de lucru pe rezumate, dar un pic. Apoi a luat el însuși o regulă pentru regula pentru a efectua o anumită perioadă de timp, și anume 25 de minute. Ca un cronometru el a servit timer-ul obișnuit de bucătărie în formă de tomate. De aici numele tehnicii.

Sensul este că în tot acest timp să faci doar ceea ce faci. Apeluri telefonice, fișiere o jucărie Masha, cec-mail – toate acestea mai târziu. În timpul unei pauze pe care le va avea cu siguranță să faceți înainte de a începe din nou cronometrul.

Acum, de altfel Există multe aplicații și programe de calculator, contribuind la utilizarea acestei metode. Deci, nu aveți nevoie pentru a merge dincolo de timer-ul de bucătărie.

Regula 15 minute

Un sfert de oră – există o mulțime sau un pic? Ca spectacole practice, nu atât de mult atât de mult, dar este suficient pentru a-ti schimba viata. Ceea ce de obicei, nu au timp suficient? Ns.Curățați cartea preferată, sport joc, vorbesc cu copii.

Deci, „Regula de 15 minute“, spune – le dau ceea ce nu ajunge în mâinile. De exemplu, exact 15 minute o lectură zi dedica, și nu „Ei bine, mamă“. Sau do învățarea limbii engleze – 15 minute nu place mult, Dar imaginați-vă cât de mult maestru sau de a citi pentru luna, iar pentru anul!

Matricea Eisenhauer

O metodă pic mai complicată, care necesită onestitate marginală.

Sensul este de a înțelege ceea ce avem cu adevărat nevoie să facem, și ceea ce – poate aștepta.

Pentru a face acest lucru, împărțiți cazul în 4 grupe:

 • urgent și în același timp important+
 • urgent, dar absolut nu este important+
 • Important, dar nu este deloc de urgență+
 • nu urgentă și nu este importantă.

Cum nu este greu de ghicit, Deci, comprimăm toate inutile și concentrate numai pe ceea ce este cu adevărat necesar să facem.

Greșeli comune

Pentru erori la momentul planificării, nimeni nu este asigurat.

 • Credeți că sunteți întotdeauna în legătură, este corect. Deloc. Cel puțin, uneori, lăsând „în tine”. Lumea nu se va opri în lipsa ta. Desigur, înainte de „deconectare”, trebuie să „atașați” copii. Și altfel puteți fi furnizat de dvs. Cel puțin câteva minute pe zi, stai singur cu tine.
 • Credeți că pe masa ta „toate la îndemână”. Câte minute ați cheltuit ieri pentru a găsi un capsule? Mouse-ul peste desktop, precum și în dulap și pe rafturile din bucătărie. Veți fi chiar surprins cât de mult vă economisiți timp în căutarea dreptului.
 • Nu confundați munca și personalul. Combină cina de gătit cu ajutorul unui copil în îndeplinirea temelor, desigur, puteți. Dar atunci când Saline pește, uita despre raportul pe care trebuie să o ia la locul de muncă mâine. De mare probabilitate ca peștele reduce. Sau, dimpotrivă, picătură produse pe titluri. Nu încerca să facă totul și imediat. În caz contrar, „Sgorite“ nu este la locul de muncă, dar la domiciliu.

Sfat

 • Dacă este posibil, vin la birou înainte de a. Să nu „fălcii de unitate“ cu colegii. După cum se spune, ei stau, de asemenea, în jos, înainte de a sta în picioare (și dintr-o dată, mama-in-lege va rămâne pe paturile lor de tomate?).
 • Asigurați-un proces de workflowing. De exemplu, aranja competiția, care va face mai repede sau mai bine. Nu există colegi competitive? Lupta cu tine. Pune noi recorduri de birou.
 • Dacă vi se pare că setul de sarcină înainte de a este prea complicat, se împarte în mai multe părți. Să nu imediat, ci în etape vă va veni la obiectivul.
 • Învață să spui „nu“. Nu sunteți obligat să stați la locul de muncă, chiar dacă sunteți foarte mult întrebat despre el, și să facă munca pentru Kohl prea. Ei bine, dacă nu plătiți salariu a crescut pentru ea, desigur. În caz contrar, nu ar trebui să meargă pentru a rezolva problemele altora. Ai griji mici?
 • Seara, nu numai a face un plan de a doua zi, dar, de asemenea, rezuma ieșire. Dacă ceva nu a reușit, încercați să înțelegem de ce face de lucru cu privire la erorile.
 • Păstrați lista de la „Ziua Neagră“, singurul lucru atunci când nu gânduri du-te la minte și totul cade din mâinile. Ia-ți ceva, nu deosebit de responsabil și care nu necesită concentrare. Dezasambla dulapul cu vase vechi, de exemplu,.
 • La momentele de nefuncționare forțate (în tren, la aeroport, în linie în clinică), opriți de stabilire a solitaire. Citiți cartea, să învețe câteva noi expresii în limba engleză, a verifica afară noua oferta de publicitate a concurenților. Nu pierdeți timpul pierdut.
 • Limita de excelență există încă, nu trebuie să aranjeze acțiuni din campania la magazin, cum ar fi vizitarea Teatrului Bolshoi. Nu pierde toată puterea ta. Opțional, totul ar trebui să fie „perfect”. Uneori „și așa vine” destul de acceptabil. Și timpul rămas pentru a petrece pe coafura perfectă, manichiură, masaj și aici sunteți deja perfecțiune.

Tine minte!

Pentru a fi întotdeauna energia și forțele complete, urmați regula, cunoscută pentru numărul codului 10-3-2-1-0.

Zece – numărul de ore înainte de somn, 3 – Timpul înainte de culcare, care trebuie să fie efectuate fără alimente și alcool, 2 – ceasul unei stări relaxate înainte de culcare, Vârful de 1 oră înainte de culcare, Când deconectați televizorul, tableta, calculatorul.

Vizualizați știrile și mesajele de la prieteni în rețelele sociale sunt, de asemenea, interzise.

Și, în sfârșit, 0 – Numărul de clicuri de pe butonul „OFF” al alarmei. Buna dimineata. Așteptăm lucruri minunate!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: