Biciclete schoolboy : Caracteristici, Caracteristici și istorie

Biciclete schoolboy : Caracteristici, Caracteristici și istorie

copiii sovietici nu au avut prea mult de ales modele de ciclism. Prin urmare, modelul „Schoolboy“ a fost considerat cel mai popular la acea vreme, care a fost destinat copiilor din grupa de vârstă de la 10 la 14 ani. Cu toate acestea, datorită faptului că motocicleta nu cântărit atât de mult, el a studiat pentru a merge și copiii cu vârste mai mici. Pe străzi a fost posibil pentru a vedea copii cu vârsta de 8-9 ani, care stapanea modelul dedicat copiilor. Acum, un astfel de produs o pot fi găsite în multe la mansarde, sau vile în colecții particulare de oameni care sunt interesați de istorie și să colecteze lucruri rare.

Istoria apariției unui vehicul

Produs de presă a fost făcută de întreprinderea GAZ, care a fost localizat în orașul Gorki (acum Nijni Novgorod). Cu toate acestea, în timpul războiului, eliberarea de produse a fost întreruptă și reluată din nou abia în 1956. Planta în sine a început să funcționeze în 1940. Pauza de producție a vehiculului a fost asociată cu recalificarea instalației în întreprindere pentru producerea de cochilii și arme de luptă.

Bicicleta a fost produsă în două modele destinate publicului bărbat și femei. O caracteristică distinctivă a modelului masculin a fost un cadru închis. Mulți au vrut să achiziționeze bicicletă pentru copii, deoarece posibilitatea de a învăța să călătorească un vehicul adult cu două roți – un însoțitor destul de.

Costul produsului a fost suficient de mare, și nu toți părinții ar putea achiziționa acest vehicul. Din acest motiv este foarte atent și îngrijorat. Nu numai din cauza costului ridicat, copiii au avut grijă de prietenii lor cu două roți, dar a fost, de asemenea, asociat cu o lipsă a acestui produs pe piețe și în magazine, prin urmare, Chiar și având o oportunitate financiară să-l cumpere, nu a avut întotdeauna posibilitatea de a găsi și cumpăra un produs.

În plus față de produsul în sine, compania a produs piese de schimb și componente pentru instalația de transport.

Specificații

modele Toți copii din acea vreme, părea la fel și a avut un design similar, astfel încât acest model nu a avut caracteristici distinctive. Modelul a avut caracteristici tehnice similare cu restul produselor.

Citește mai mult  Cum de a preda un copil la o plimbare cu bicicleta?

Distanța dintre roțile produsului a fost de 875 mm, greutatea sa este de 9,5 kg. O astfel de greutate mică a dat posibilitatea de a gestiona copiii cu ușurință un prieten cu două roți. În ceea ce privește dimensiunea roții, atunci aceste modele erau înguste, diametrul lor a fost de 510 mm, ceea ce nu a făcut-o suficient de sigur biciclete. lățimea anvelopei este de 1,2 inch.

Înălțimea vehiculului a fost de 445 mm, care a fost foarte convenabil pentru elevi. Ei se pot ridica liniștit și își pot trage animalul pe podeaua dorită, fără a recurge la ajutorul adulților.

Furca produsului a fost realizată din țevi din oțel, jantele de roți sunt de asemenea din oțel. Datorită unui astfel de design Modelul a fost foarte fiabil și durabil, ceea ce a oferit ocazia de a merge la o generație.

Frâna de produs a fost tambur. Numărul de dinți de pe steaua din față a fost de 32 bucăți, iar spatele avea doar 16 dinți. Lanțul a constat din 52 de unități. In plus, incluse pentru biciclete și pompa, precum și lanțul a fost echipat cu protecție. Vehiculul a reușit să stabilească un apel, faruri și scuturi pe roți.

Șaua modelului a fost destul de moale și confortabilă, volanul este ridicat și era posibil să se controleze înălțimea și unghiul de înclinare. De asemenea, înălțimea volanului poate fi instalat sub creșterea copilului. Materialul pentru scaun a servit pielea, care în timp a șters, dar nu a afectat funcționalitatea. Datorită șaibelor convenabile și moi pe vehicul, a fost posibilă trecerea de distanțe mari cu confortul.

Modelul bărbaților datorită tipului închis de cadru nu a fost foarte convenabil, dar mulți au instalat un loc suplimentar pe acesta și au avut ocazia să călărească această bicicletă pentru mai mulți oameni. Acest design a fost dur, dar mai fiabil atunci când este utilizat. Opțiunea feminină a fost cu un cadru deschis, care a fost convenabil atunci când conduceți.

Citește mai mult  Biciclete Orlenic : Istorie și caracteristici

Timp de 40 de ani de producție, acest vehicul a fost schimbat de mai multe ori. Versiunea modernă a vehiculului a devenit universală, a refuzat un cadru închis – a fost schimbat, făcându-l deschis, bicicleta a devenit mai convenabilă și sa dovedit a fi pliabilă, ceea ce ia permis să stocheze în mod compact în apartamente.

Cea mai populară culoare a produsului a fost verde, iar acum o astfel de bicicletă poate fi găsită pe stradă și chiar în stare bună.

Bineînțeles, alegerea culorilor nu a fost limitată doar la verde, dar pe străzile din acea vreme a fost cea mai bună umbra care sa întâlnit mai des.

Acest prieten cu două roți a tuturor copiilor a fost produs până în 1996. În legătură cu încetarea eliberării acestor produse, toate părțile și componentele pentru care nu mai sunt capabile să găsească, astfel încât proprietarii de biciclete în caz de defecțiuni caută analogi destinați alte modele.

Caracteristici:

 • uşura+
 • manevrabilitate+
 • Ușor de controlat+
 • Fabere fiabile.

Sfaturi de operare

Costă pentru a-și aminti ce ar fi bunuri fiabile și de înaltă calitate, este întotdeauna nevoie de o anumită grijă. Dacă aveți grijă adecvată, produsul va dura mulți ani.

 • Primul lucru pe valoare amintindu-ne în grija produsului trebuie să fie lubrifiat, pentru a evita apariția ruginii. La urma urmei, din cauza ruginei, va fi imposibil să-l călărească, și nu este întotdeauna posibil să se înlocuiască detaliile extraordinare.
 • Atunci când defalcare, este mai bine să ateliere speciale de contact, pentru ca numai un profesionist vă poate ajuta în selectarea unei piese de schimb potrivit pentru vehiculul.
 • După o plimbare pe o bicicletă pe vreme ploioasă, este în valoare de wipering ea și un lanț cu șervețele uscate, pentru a se evita umezeala care intră în locul articulațiilor, astfel încât nu există probleme în viitor.
Citește mai mult  Bike pentru fata: specii și alegere

Recenzii de proprietate

Acum, pe site-urile pot găsi de multe ori recenzii pentru cei care au folosit o bicicletă în anii ’90. Și toate acestea vorbesc despre o impresie pozitivă de utilizare a vehiculului.

Aici sunt unele dintre comentarii.

 • Paul 43 ani: „Ne pare rău că acest model al bicicletei a încetat să mai fie emise, deoarece era de încredere și de înaltă calitate și a ajutat să învețe cum să călărească multe generații de copii“.
 • Materialul seminal în vârstă de 56 de ani: „Pe bicicleta“ Schoolboy“, nepoții mei plimbare deja, singura problema este că atunci când defalcare este imposibil de a găsi componente originale, deoarece acestea sunt, de asemenea, nu au fost produse. În restul restul, biciclete funcționează perfect în ziua de azi. „.

Datorită de înaltă calitate și de asamblare a modelului de lucru, a fost un vehicul de încredere și cel mai popular pentru adolescenți.

   În ciuda faptului că motocicleta „Schoolboy“ nu a depășit alte modele în specificațiile sale tehnice, El era încă un favorit prieten cu două roți de copii. Multe produse s-au păstrat până astăzi și se roagă încă pentru copii.

   Acum vă puteți întâlni produsele de tuning în care șa este înlocuită cu o frână mai moderne, realizate manual de pe volan și culoarea bicicletei este schimbat. Cu toate acestea, rămâne tot aceeași biciclete „Schoolboy“, pe care fiecare copil din timpurile sovietice visat.

   Care sunt caracteristicile bicicletei „Schoolboy“, a se vedea în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: